Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Со цел памет се шетале со реквизити ?
А што да прават на ЕП да се кријат,си штеале пред и околу салата.Не лутале низ градот околу салата си биле.Повеќето од нив освен од паркинг до сала и назад не ни излегле надвор од колите.А го наебувале тие што паркирале малце подалеку на некои 300 метри од салата затоа што немало место поблиску.
Бар да ги нападнеле ко што треба,чекале да влезат во колите па да каменуваат.И барем да напаѓале некои навивачи,обични фанови напаѓале што немаат никаква врска со навивачки групи,луѓе што дошле со фамилии,жени......
Херои бе,памтам кога беа во Задар и Пореч како машки се покажа........упс.......не ни беа таму :D
Иначе треба да помислат малце и на последиците од ова.Еден куп Срби последниве години доаѓаат на одмор во Хрватска,доаѓаат и да работат многу од нив.До сега немале проблеми.......после ова не знам баш.Не се Хрватите баш народ што размишља било па прошло..........
Правимо муабет за Срби и Хрвати, така да не го оправдувам ова понашање но така е веќе 100 години и така ке остане уште 100 години, и да се играше во Хрватска сличен пречек ке имаа Србите, така да јас како Србин би се размислил дали би отишол со навивачки реквизити во Хрватска плус тоа и групно оделе каде секогаш ке се најде некоја националистичка будала каде што ке наебат цела група поради тоа... така да искрено јас ова го и очекував, и ова е малку во однос што може да биде, така да молам бога во Београд кога ке играат се да помине во најдобар ред и да има фер и спортски бодрење од трибините!!!

P

PewDiePie

Гостин
А со што да одат бе со српски знамиња ? Си дошле за хрватска да навиваат нормално дека нивни знамиња и маици ќе си носат.

Само што србите се ретардирана СТОКА,ментално заостаната,националисти,провокатори,ГОМНА со еден збор.
Се знае нас како не дочекаа,со грчки знамиња,ФИРОМ и МК. је српска земја. Само кај нас очигледно има и доволен број ретардирани србомани што ги бранат и оправдуваат,им се чудам на паметот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.122
Поени од реакции
46.092
Со цел памет се шетале со реквизити ? .
Зборам со реквизити на навивачка група, не за навивачки реквизити за репрезентацијата, е сеа ако мислиш дека ова може да помине туку така у сред српски град каде има јака фракција на Гробари, тоа е веќе друг муабет ... ;) Инаку не генерализирам, ама доволно е еден мучка да направи а други ни криви ни дужни да го наебат.

@ Сасуке среди се, не сме и ние нешто поарни кога се во прашање друга националности, истото важи и за нив, според тебе и ние сме ретардирана стока само зашто и кај нас владее национална омраза. Купи денешен Дневник и види насловна ...

Ко што реков, тоа е Балкан, секој со своите недостатоци.

Не ми се ни води тој муабет, стриктно алудирав на тоа што се пишува, ако се пеат националистички песни сред Србија, ако се носат реквизити на навивачките групи од Хрватска, нормално дека постои голема веројатност да го јадат ќутекот, нема ништо чудно тука, таквите сами си го бараат.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
А со што да одат бе со српски знамиња ? Си дошле за хрватска да навиваат нормално дека нивни знамиња и маици ќе си носат.

Само што србите се ретардирана СТОКА,ментално заостаната,националисти,провокатори,ГОМНА со еден збор.
Се знае нас како не дочекаа,со грчки знамиња,ФИРОМ и МК. је српска земја. Само кај нас очигледно има и доволен број ретардирани србомани што ги бранат и оправдуваат,им се чудам на паметот.
Твоето мислење одамна е познато за Србија е одамна познато, чудосега Срби си напишал. Обично користиш некаков епитет. Слободно прочитај како известуваат медиумите во Србија за нашите навивачи. И аман имаше неколку незначителни инциденти, прашај некој што бил во Ниш и сега во Белград да видиш како си поминале нашите навивачи и дали имале некаков проблем. Искрено мене најголем инцидент ми беше оној со сексуалното злоставување на наш навивач. Слободно прочитај тука.

Што се однесува до инцидентите со Хрватите, далеку од тоа дека го оправдувам, ама се работело за хулигани, па дури и деца. Е сега Хрватите скандирале: Вуковар, Ми Хрвати, И кој не скока православен е, итн. Тоа ти е исто како некој да дојде во Македонија и да скандира Карпалок, Веице со што лесно би те испровоцирале и изнервирале. Во Задар српските ракометари не смееја да излезат во град, нон стоп придружувани од полиција, така да не се Хрватите цвеќе за мирисање.

В

Вори

Гостин
И ние сме такви до некаде,како што вика Сасуке,ама не сме дотолку отруени како нив.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932

Се знае нас како не дочекаа,со грчки знамиња,ФИРОМ и МК. је српска земја. Само кај нас очигледно има и доволен број ретардирани србомани што ги бранат и оправдуваат,им се чудам на паметот.​
Братко ај молим те издркај га, очигледно со тебе неможе да се дискутира, во постот погоре наведов дека сум Србин и со овој твој пост очигледно ме навредуваш кога ги генерализираш работите така да мислам дека е и правило на форумот да не се пишуваат навредливи постови!!!

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Мене не ме чуди тоа што се случи...Меѓутоа србите се сега јаки на домашен терен...Зашто не отидоа они со реквизити на европското во Хрватска?!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Коа бев на утакмицата Мкд - Данска во Белград,се шетав со шал по улици и еден Србин ме праша дали они би можеле така да шетаат во Скопје,дечкото беше од навивачката група Делије и ми покажа маица Олимпијакос со што сакаше да не испровоцира,ни рече Македонија е јужна Србија и дека ако би имало гостовање во Скопје од страна на Звезда ке дошле 20 000 Делије (плус грци) за да докажат кој се! Малце фалеше да дојде до инцидент,али среќа се повлече!

P

PewDiePie

Гостин
Абе јас никого не посочив,Пикса алудирам на тебе,не се наоѓате погодени и прозвани. Факт е дека кај нас има србомани,факт е дека и ние сме националисти до негде,но ни од близу како што се србите,факт е дека ние до сега освен ова европско(каде што тотално не потребно ги прозваа Албанците)никогаш не сме провоцирале први. Па видете во србија,бугарија а да не речам во грција каква подбивна и подценувачка пропаганда се води против Македонците,викате ги фалеле навивачите па толку пари им оставија,а и заслужуија да се фалени грла оставија.

Се надевам дека посебно на србите ќе им дојде памет после ова европско,дека македонац не е веќе македонац(што толку подценувачки и одвратно го кажуваат) туку МАКЕДОНЕЦ и нема да си играат курот како сакаат.

П.С. Многу пичкарски потег од Вори,првин да лајкнеш мислење па после да си го повлечеш лајкот,патетично да ти кажам.

;)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Oва као сакаш да ми кажеш Хрватите се поцивилизирани, а тоа ти што го зборуваш е политика братко и во Бугарија и во Грција и во Србија, така да зборевме за Срби и Хрвати, додека Македонските навивачи мислам дека имаат феноменален пречек и во Београд во Ниш, а тоа демек им оставиле брдо пари па морале така да ги пречекат е кур се тресе во ладна вода, и Хрватите во Нови Сад им остсавија брдо пари па пак не се пречекани како што доликува... така да погоре добро кажа Син, така функционираат работите на балканот, а посебно кога се во прашање Срби и Хрвати!!!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе патриотчиња :icon_lol:

Многу е тешко да се оцени кој бил крив, ама колку што успеав да прочитам единствен заклучок што го донесов е тоа дека хрватските навивачи се криви. Незнам кој спомна погоре, ама и кај нас нека дојдат група навивачи грци, нека удрат провокација па ќе видите како ќе поминат (намерно спомнав Грци, дека Србите и Хрватите се мразат до тој степен како ние со гејците).

Многу е глупо да генерализирате, одредени навивачки групи не можат да дадат целосна слика за државата. Факт е дека има пички националистички, во голем број ги има меѓу србите. Ама генерално мислам дека ни се пријателски народ, а поединечни случаеви не треба да бидат репер за тоа ,,вие сте стока, вие ова-она''.

Сасуке по сите правила на форум треба да го банираат од тема, ЧОВЕК неможеш на секоја тема да јадеш гомна и да провоцираш. Прочитај убаво за што се работи и најбитно РАЗМИСЛИ па после постирај. Не ги сакам баш Србите и јас, ама бирај подобро зло од сите наши соседи... кога ќе најдеш некој подобар јавими или пиши ПП.

В

Вори

Гостин
Абе јас никого не посочив,Пикса алудирам на тебе,не се наоѓате погодени и прозвани. Факт е дека кај нас има србомани,факт е дека и ние сме националисти до негде,но ни од близу како што се србите,факт е дека ние до сега освен ова европско(каде што тотално не потребно ги прозваа Албанците)никогаш не сме провоцирале први. Па видете во србија,бугарија а да не речам во грција каква подбивна и подценувачка пропаганда се води против Македонците,викате ги фалеле навивачите па толку пари им оставија,а и заслужуија да се фалени грла оставија.

Се надевам дека посебно на србите ќе им дојде памет после ова европско,дека македонац не е веќе македонац(што толку подценувачки и одвратно го кажуваат) туку МАКЕДОНЕЦ и нема да си играат курот како сакаат.

П.С. Многу пичкарски потег од Вори,првин да лајкнеш мислење па после да си го повлечеш лајкот,патетично да ти кажам.

;)
Го тргнав ради овие прозваните на темава,кој ќе ти трпи ако видеа такво нешто.А тоа што се согласувам со тебе,не мора да биде поткрепено со лајк.
Мислењето твое го делам,ама заради овие причини го повлеков.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
20
Поени од реакции
8
Ајде сега да видиме дали скандинавците ,можат да ја наместат работата.
Мислам дека сега и сидиите ќе мораат да судат за Шведска да победи ,кој друг би ја наполнил Београдска (Македонска )арена,освен Македонците.
Ајде напред Македонијааааааааааааааааааааа

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Сега и Шведска да победи мислам дека одма после натпреварот треба да се искочи на сите плоштади по градовите и да се слави влез на Македонија во полуфинале!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom