Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.055
Не знам зошто не ви се верува. Српската политика отсекогаш била наклонета кон грција и секогаш нивната политика кон нас била превртлива.
За натпреварот: Освен ако не криеме некои адути, не гаам некои големи надежи за ова првенство, се надевам ќе ме демантираат, исто како што напрвија кошаркарите. Времето ќе покаже.
Подготовнките на кошаркарите беа осема друга приказна. Таму недостасуваа Бо и други поважни кошаркари.
Исто како во ракомет да фали Кире и некој од Наумче, Миркуловски или Алушевски на пример.
Но ние денес сме комплетни, а играта е во најмала рака загрижувачка. Се оди на сила, без никаква идеја во нападот. Одбраната заспана...
Ништо не одигравме денес.
И ваквите пријателски се да се испробуваат играчи. А овој токмаков цело прво полувреме игра со истите играчи :facepalm:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Борко се гледа дека спие на гол, треба да почнат доле да шутираат нашиве за да влезе нешто. Белки второ полувреме ќе се подобрат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Неможе само Лазаров да шутира, нормално дека Станиќ речиси секоја негова топка ќе му ја фати, ни ја научија „играта“ ако може да се кажи игра ова што го глеаме денеска. Изнудени шутеви, се игра на сила, никаква идеа.
И баталете политика да го е*ам, гледајте ракомет ;)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Губиме на полувреме ама мене повеќе ме нервира што пак ја имаме старата болка, не можеме да изиграме ништо без Киро. Инаку пикерот наш си е солиден, разочаран сум малку од Миркуловски. Ајде да видиме второто како ќе биди.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Значи пола од нападиве беа асистенција на Кире до Стоилов, само тоа го знаеме. :facepalm:

И пак старото, мора на Кире да остават, Мојсо и Миркуловски не шутнаа! Ниедна уиграна акција у напад не видов...

Станиќ! :cuc:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Ај бе овие од 10 метра голови ни даваат....
Цццц коолку сме слаби :cenzura:
Се надевам само дека ги кријат картите нашиве :)
Илич и Вујин си гледал да даваат голови поинаку освен од 10 метра?

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Se gleda deka se uvezbuvaat nashive... Ne igraat so site sili... Vidlivo e deka ni Mirkulovski ni Mojsovski ne vlagaat u nivnite prepoznatlivi vlezovi(se pazat od povredi). Inace komentatorov e najveci supak... Tolku da se nemalo pojma.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Ајде малце оптимистички, се гледа дека нашиве играат со 30% од силата... Плус Србиве некако доста грубо играат, како да е финале, се ми се чини дека нема далеку да стигнат на ЕП, среќа ја имаат Словачка во група, инаку немаше да минат прв круг.

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
mnogu loso. mnogu kombinacii , losa realizacija. na lazarov treba nekoj da mu kaze deka na pivot ne igra Aguinagallde i deka ne moze celo vreme da sobira topki Stoilov. od druga strana ne se pravi prostor za sutevi. odbranava leta u vozduh. ... mnogu slabo...se nadevam vtoro poluvreme ke zaigra asalno bekovskava linija. a f.lazarov neznam sto uloga ima patem vo napad, na 15 vise novodogisni praznici izminuvaat taka da ukrasi ne ni trebaat

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
a be ajde mu se zalime deka sme bjrm......nie samote ke povtoram samite sme krivi vo litvanija bevme vitaminka republika tuka koja sme skospko...........mozese da si stavime makedonija pa makar i fyr so mali bukvi pred imeto

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нека не тепаат немора, само ме нервира кога тераат едно исто и кога голманот не фаќа ниедна топка.

Член од
7 јануари 2012
Мислења
816
Поени од реакции
1.208
da toa e tocno za srbive deka idat denes da pobedat za da se izvadat za losite rezultati so romanija. ali igrava nasa e nekako labilna, se nadevam deka e takticki se i deka vtoro ke nagazat. inaku na srbive im sedi na klupa stojkovic koj mislam deka ke bide prv pivot na evropskovo i koj e nezamnliv vo kielce vo liga na sampioni. soliden pivot.

Kajgana Shop

На врв Bottom