Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.551
Поени од реакции
7.109
Ниш!
Далечина во км од секој град во Македонија:
Скопје 217 км
Велес 230 км
Од Скопје до Ниш 217 КМ.
Од Велес до Ниш 230 КМ.
230-217=13
Тоа значи дека од Велес до Скопје има само 13 км разлика:vozbud:
омг, од утре побрзо ќе стасувам до скопјеее :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.188
Поени од реакции
18.264
Од Скопје до Ниш 217 КМ.
Од Велес до Ниш 230 КМ.
230-217=13
Отвори автокарта и ќе видиш дека НЕ МОРАШ ДА ОДИШ ДО ЦЕНТАР НА СКОПЈЕ ,туку директно од пред Александар Велики одиш право накај Куманово (Велес - Куманово 50 км директно по автопат).
(y)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Европско првенство во ракомет 2012 (10то по ред) земја домаќин Србија почнува од 15 до 29 јануари ќе се игра во Белград,Ниш,Нови Сад и Вршац

Група А - место на играње Белград
Полска,Данска,Србија,Словачка

Група Б - место на играње Ниш
Германија,Шведска,Чешка,Македонија

Група Ц - место на играње Нови Сад
Франција,Унгарија,Шпанија,Русија

Група Д место на играње Вршац
Хрватска,Норвешка,Исланд,Словенија

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Дај веќе ако отварате тема за Европското во ракомет, потрудете се повеќе информации да ставите, кога почнува, колку ќе трае, каков е системот на натпревари, па групите да ги напишете.

Да има што да се дискутира.
Темава е отворена да не се дискутира за карти кај што не треба во другите теми за репрезентација. Премногу е рано за систем на натпревари и групи нека остане вака како генерална дискусија најмногу за информации и организација за следење мечеви.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Од Скопје до Ниш 217 КМ.
Од Велес до Ниш 230 КМ.
230-217=13
Не треба ни да влегуваш во Скопје затоа е така тоа..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Ниш...идам!
таман нов пасош да си 'извадам' :)
мора да бидеме таму за Чиро и компанија

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

Уште од сега во Битола се организираме за НИШ(иако јас неам уште најдено карти):D
Овие дизајни.... ќе ги печатиме на маица и шал.....(горниот е за мајцата,долниот дизајн за шалот)....
Се планира и изработка на трансови...
ОДИМЕ ВО НИШ!!!!:cool:

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158

Уште од сега во Битола се организираме за НИШ(иако јас неам уште најдено карти):D
Овие дизајни.... ќе ги печатиме на маица и шал.....(горниот е за мајцата,долниот дизајн за шалот)....
Браво!Ова може да биде поттик и за другите групи да направат нешто слично,па дај боже да се создаде една позитивна конкуренција кој ќе исфрли подобри маици,шалови,транспаренти со нашите ЗАЕДНИЧКИ симболи:)
Време е да се исфрли шаренилото од натпреварите на Македонските репрезентации.:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Член од
25 ноември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Луѓе, стварно, ако некој може да помогне со наоѓање на карти нека постира или нека прати ПП, многу брзо се продале.... или тие што имаат нека ни кажат како ги купиле преку кои агенции?

фала ондпред!

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Карти нема....
А и да има тие одат по двојно поголеми цени...околу 100 евра комплет сега шиткаат тапкарошите...:X3:
ВИП го ОТКУПИ поголемиот дел од картите..(на малку педерски начин):D
Фрлиле тежок кеш...им ги зедоа резервираните карти на агенциите(федерацијата им го вратила капарот шо го дале претходно)... ....
ВИП ќе развие ГОЛЕМА КАМПАЊА со картите...
Ќе даваат гратиси,ќе има извлекувања,ќе се нудат комплети со карти,во замена на склучување за пост-пејд договори....
Ќе нудат телефони заедно со карти за утакмица...
Да скратам...ЌЕ ПРАВАТ ШО САКААТ...и ќе се изрекламираат максимално,ќе направат невиден профит......
Абе странци,маме си ебале,на се мислат однапред:D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.188
Поени од реакции
18.264
Мислам дека ова им е грешка. Исто е и во фудбал, глупо е шампион во 2012 да не може да ја брани титулата во 2014. За Ниш, можеби и ќе одам иако не верувам дека ќе најдам карти :S
Живи били тапкароши.Е така ми порачаа од Ниш :pos:.Тогаш и 500 карти ќе испаднат пред првата утакмица.Чувај една плата ;)

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Абе и да не најдиме карти,пак вреди да се оди...:DЗимски одмор..:pipi:
Има да се јади РОШТИЉ:D по нишките меани и да се лока по биртиите 24/7:)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

Едно огромно браво за иницијативава! Се надевам дека и останатите ќе го следат овој ваш пример и ќе направиме да доминира црвено-жолтата боја на трибини, а не да правиме црвено-сино-зелени спектри.

Инаку карти за жал нема, ама баш НИКАДЕ. Деновиве баш правев муабет со еден познаник од Ниш и ми го пренесе тоа што најчесто го читаме по нет, дека карти за леб нема да се најде.
Не знам, како, од каде и со што ама морам да ископам од некаде карта. На крај на краишта ќе идам во Ниш па макар и на некој плоштад да бодрам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom