Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Локација
Кајгана
Дискутирајте тука за карти, информации туристички агенции превоз смештај барем додека да биде на чисто за нашата група.

Информативни профили поврзани со настапите на македонската ракометна репрезентација:
Macedonian Handball (@MakHandball) на Twitter
Macedonian Handball - Македонски ракомет на Facebook

Ќе се навива на плоштад иако ќе биде ладно :D
Animated-Flag-Macedonia.gif

Нешто се збореше дека ќе има организиран превоз од Агенција за млади и спорт ,закупиле добар дел од салата а кога ќе ми текне па и не е така далеку да се отиде на свој трошок :)

Нешто се збореше дека ќе има организиран превоз од Агенција за млади и спорт ,закупиле добар дел од салата а кога ќе ми текне па и не е така далеку да се отиде на свој трошок :)

а во кој град ќе биде МКД сместена?

Со автобус е многу ефтино ,од Охрид е негде 20 евра еден правец.Од Скопје 10 евра!
Со кола немам сметано ,ама ако се 4-ца сигурно е уште поефтина и побрза опција.
А за превозот од АМС...ако имаш познати таму итн.;)

Дали некој е запознаен со информација колкав процент од местата за сместување во Ниш се резервирани?

Мислам дека многу лесно ќе се наоѓа приватен смештај соби... Значи за една вечер една утакмица или одење враќање за две утакмици...

Мислам дека многу лесно ќе се наоѓа приватен смештај соби... Значи за една вечер една утакмица или одење враќање за две утакмици...

Мора да се најде ќе падне некоја србинка таму нели сме братски народи :)

а во кој град ќе биде МКД сместена?

Ниш!
Далечина во км од секој град во Македонија:
Куманово 180 км
Скопје 217 км
Свети Николе 225 км
Велес 230 км
Крива Паланка 245 км
Кратово 235 км
Штип 250 (Кум) / 270 км (Вел)
Пробиштип 252 км
Тетово 259 км
Неготино 275 км
Кавадарци 277 (Росоман) / 287 км (Неготино/автопат)
Гостивар 285 км
Кочани 287 (Кум) / 307 км(Вел)
Демир Капија 293 км
Прилеп 310 км
Радовиш 315 км
Виница 300 / 320 км
Валандово 330 км
Македонска Каменица 314 / 334 км
Кичево 338 км
Крушево 345 км
Гевгелија 350 км
Битола ,Дебар ,Струмица 352 км
Делчево 335 км/355 км
Македонски Брод 355 км
Пехчево 360/380 км
Богданци 362 км
Берово 370 км
Дојран 380 км
Демир Хисар 383 км
Ресен 389 км
Охрид ,Струга 402 км

Све тоа ок ама ја карти неможам да најдам нигде. Ако има некој информација од каде може да купам нека каже...

Да прашам само во темава, знам најефтиниве карти сите биле купени.. но за другите ме интересира која цена се и дали има уште ?

Продадените карти на македонските навивачи се дел од целиот пакет карти (значи одреден процент за РФМ и дел за другите федерации чии екипи ќе бидат во Ниш).Значи ,ќе е можно таму некако и од тие карти да чепниме. :icon_lol:

Дај веќе ако отварате тема за Европското во ракомет, потрудете се повеќе информации да ставите, кога почнува, колку ќе трае, каков е системот на натпревари, па групите да ги напишете.

Да има што да се дискутира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom