Европско Првенство 2013 - Словенија | генерална тема |

G

Geezer

Гостин
Aу! Браво! Се испотив небаре играше Македонија. Бев за Франција, сакав лиглињава да си одат дома. И така бидна.

Покажаа карактер Французите, се вратија од -14. Не е мала работа тоа. Ќе биде тесно во финале, иако мала предност им давам на Литванија, поради нивната разновидност и поширок ростер.

H

HoT IcE

Гостин
Класа е класа бе, особено кога се работи за Тони Паркер. Имаше многу критики за неговата игра, сада поклоните се краљу!
Заедно со Џордан и Коби, мојот омилен играч од НБА.:love:

H

HoT IcE

Гостин
И да, заборавив да спомнам дека во финалето навивам за Франција. Тони заслужува злато, особено откако не успеа да освои прстен во НБА. Јебеш Литванце!

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Premnogu kvalitetni za da ne go osvojat zlatoto.Parker gotovo pa sigurno pak ke ima simultanka vo finaleto a i ke odigra podobro od prethodniot meguseben duel so litvancite.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.255
Поени од реакции
8.170
Хм...изгледа ќе ја добиеме првата афричка репрезентација која ќе го освои ЕП.....
Ќе мора да те поправам, Египет веќе го има освоено ЕП во 1949 година:pos:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ќе мора да те поправам, Египет веќе го има освоено ЕП во 1949 година:pos:
Да да....сеа тоа видов :pos:

Како и да е....стварно не знам како би можел некој француз да навива за оваа екипа. (n)

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Да да....сеа тоа видов :pos:

Како и да е....стварно не знам како би можел некој француз да навива за оваа екипа. (n)

И ја не знам како навивавме за Македонија со Борче на чело а богами и пола Балкан исто..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.997
Поени од реакции
16.467
Кога ќе се собере и одземе се, Литванија заслужува да го освои првенството, ама..

Инаку секоја чест за Французите:cuc: , реално Шпанија не изигра некоја си „вау“ кошарка за да стигне до финале, можеби покажаа сила на првиот меч на првенството, ама послем тоа и не импресионираа толку многу.
Реално финале.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
И ја не знам како навивавме за Македонија со Борче на чело а богами и пола Балкан исто..
Споредба 1 натурализиран како и скоро секоја рперезентација и тим во кој од 12 играчи само 3ца се французи....
:facepalm:

Ебате државата ебате не може ни 3 французи да најде што знаат да играат кошарка (без да отсуствува пола екипа).

G

Geezer

Гостин
Поинаку се поставени работите. Секој со француско државјанство е Французин. За разлика од другите земји, каде што секој со државјанство е само државјанин на таа земја.
Тие и самите се чувствуваат како Французи, без разлика на нивното изворно потекло.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
629
Поени од реакции
780
Споредба 1 натурализиран како и скоро секоја рперезентација и тим во кој од 12 играчи само 3ца се французи....

Ебате државата ебате не може ни 3 французи да најде што знаат да играат кошарка (без да отсуствува пола екипа).

Зависи како ти си го разбираш тоа французи?Генетски испитувања да им прават дека се наследници на Наполеон или?Овие сите се родени во Франција или пак од деца се таму.Во франција ја научиле кошарката и нормално е да играат таму бидејќи друга земја не ни имаат.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055

Сите скоро се родени и живееле во Франција.

Плус ако не може за Шпанија да играат црнци ,тогаш и за Шпанија нека забранат Цигани да играат па да ги видам колку играчи ќе имаат.12 играчи не би можеле да соберат во ниеден спорт.

Kajgana Shop

На врв Bottom