Кои песни се мизерија ? Дали си ги чул ти СИТЕ песни (или заклучокот си го донел од само неколку ислушани песни) ???Мислам дека не е ништо посебно али со оглед на тоа што ова е најверојатно најлошата евровизија во последните 20 години, би рекол дека оваа е една од ретките асални и прифатливи песни... Останатите се мизерија...
Да, вечер во 21 часот е прво полуфинале.Уште се одржава ова?
Истотто и јас го сметам како Bibo,во глобала од сите евросонгови кои сум ги гледала до сега пола и повеке песни се пропаст.Со исклучок на некои песни кои навистина вредат да се слушнат но...Ако збориме реално тоа не е музика која се допага на повекето од младите.Кои песни се мизерија ? Дали си ги чул ти СИТЕ песни (или заклучокот си го донел од само неколку ислушани песни) ???
Слушни ги Словенија и Франција па кажи дали се мизерни.
Да. Ги слушнав сите и мизерни ми звучат, и на Словенија, и Франција и останатите 2 што ги наброја. Чиста досада се.Кои песни се мизерија ? Дали си ги чул ти СИТЕ песни (или заклучокот си го донел од само неколку ислушани песни) ???
Слушни ги Словенија, Франција, Турција, Грузија па кажи дали се мизерни.
Да, само земјите од нашето полуфинале можат да гласаат за нас, така да... последни ЛОЛМа да ова веќе не е за гледање,исто како МФЛ е.Туку не знам како е но ако гласаат само тие насптапуваат во истата 1/2 финална вечер тогаш ни овој пат не видовме финале.Без Србија,Хрватска и Албанија го јадовме ку*от.
Хехе стw.Ах Влатче, тој песна за русинка, Русија неможе да гласа за нас во полуфинале.