Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Во англиската верзија Влатче звучи како Украинец да пее англиски. :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не дека хејтам нешто ама овој стварно не знае да пее :/

R

Rigel Kent

Гостин
Ova se nekoi moi omileni .
Elena Gheorghe- Vlainka:)

Germanija-Michelle

Olsen Brothers

Norveska -Alexander

Celine Dion

Hrvatska-Ivan Mikulic

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Влатче е убав, но не знае да пее! Всушност, можеби знае ама не може. Нема глас и не знам зошто тоа го знае целата јавност, а не го знае тој или тие што му даваат да пее. Навистина ми е жал што веројатно поради неговата штознам каква популарност победи на нашиот избор. Не дека имаше некој избор, но дефинитивно минимум две песни беа подобри од неговата. Секако не можеме да постигнеме нешто на Евровизија, но ако не се решаваме да се откажеме, не мора вака да се срамиме.
Бидејќи споделивте некои фаворити од изминатите години еве и јас да кажам кои биле мои. Од нашиве никогаш нема да прежалам што не постигнаа повеќе Тоше, Каролина и тројката Тамара, Врчак и Гаџа. Тоше и Каролина со нивните прекрасни гласовни можности, а другите поради тоа како изгледаа на сцена и колку преслатка песна имаа. Од другите... има многу, но секогаш прв ми текнува овој:
Еве Влатче, види што е глас...:salut:

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
еве го и спотот за нашата песна

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Оваа русинкава има полошо да пројде од силниот Ѓоко лани

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Спотов е смешен... :)))

Го примети некој моментот на 1:00 кога ја плеска келнерката по г`з !? Ама денсериве ми се фејл ептен, као ја коа играм пијан се. ;)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
дали јас добро забележав ама и шељко самраџиџ е во спотот?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дислајк... ко прво спотов не е за ваква песна... а и повеќе е преставена Русија него Македонија у него. Ма да не верувам дека Русите играат така педерски ко овие двајца у спотов.

А и Влатче многу идиотски се понаша со гитарана... :nesvest:

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
А да ја пее на Руски на Евровизија нема да биде лошо ќе биде како бекап за Русите !!! Ако нивната им се пласира подоле од нашата со нашата ќе се фалат !!! Од сите верзии на песната Руската е најмалку лоша !!! И така Французите пејат на Италјански Влатче нека фати Руски !!! Од Русија , Белорусија и Украина ќе имаме по некој бод барем за да влеземе во финалето !!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Па извадиле максимум од спотов. Океј е.
Само Влатко со волку лоша глума, не знам зашто учел факултет.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дали јас добро забележав ама и шељко самраџиџ е во спотот?
со хај фајвот ми се виде ко тој, премногу скока влатче на песнава, не ме бендиса многу
ЛОЛ

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
30.978

ок, појаснете ми, кој спие со сако, и живее во кафана, и зошто во собата кај шо бендов има свирка на вратата има залепено табли од јајца?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
ок, појаснете ми, кој спие со сако, и живее во кафана, и зошто во собата кај шо бендов има свирка на вратата има залепено табли од јајца?
И ја првин на тоа помислив, ама ако малце подразмислиш во креветот е русинката, фактички се добива впечаток дека се дамлосале и не успеале ни да се соблечат туку заспале одма. Работата е што тој раскажува сон. Као станува си го раскажува моментот како ја запознал русинката. Моментот со таблата јајца е дека се они во студио. Незнам дали знаеш ама најдобра акустика за сиромашни се прави кога ќе поставиш табли јајца во просторијата кај што снимаш. Јбг во професионални студија си има асална акустика. ;)

Спотов мене ми е смешен... само моментот кога Влатче ја фаќа гитара се добива впечаток дека ќе свири некој тежок риф, ама нема ништо во позадина, тоа им е утка, а и денсерите кои играат како педерчиња.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Молете се само Русија да не ги укине дипломатските односи со нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom