- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Маја Даниелс????
Изгледа сестра му е на Џек Даниелс:nesvest:
:pos2::pos2::pos2:
која е таа?
Маја Даниелс????
Изгледа сестра му е на Џек Даниелс:nesvest:
Еве една интересна ситуација каде што резултатите не се поклопуваат (ако се ова официјални информации).
1 полуфинале: 17 изведувачи, вкупно поени од целото гласање: 1160
2 полуфинале: 17 изведувачи, вкупно поени од целото гласање: 1102
Кажете ми како може да имаме 2 различни резултати кога и во двете полуфинални вечери имаше по 17 изведувачи, а начинот на бодувањто е ист??????
Д' режиса мамит :nenene:
А што има врска дали имало повеќе телефонски гласања, кога начинот на бодување е ист 50% од гласање и 50% од жири. Ако првиот освоил 200.000 гласови а вториот освоил 12.000 па третиот 3450 тогаш првиот ќе добие 12 поени, вториот 10, третиот 8 итн.А помисли дека првата вечер можеби имало повеќе телефонски јавувања од втората вечер ?
Инаку нека им е честито за победата на германците.
не им даде Маја мислам овој народ конечно се опамети!не дека се замарам многу со евровизијава али мора да кажам секоја чест за типкава што преведува т.е шо коментира... не за друго него педериштава еднаш не ги рече по име.. строго ЈУЖЕН СОСЕД!!!
и секоја чест на маја шо не им даде ни бод на педериштава.. јужниве соседи
Моја грешка. Не знаев дека бодување имало и од жири.А што има врска дали имало повеќе телефонски гласања, кога начинот на бодување е ист 50% од гласање и 50% од жири. Ако првиот освоил 200.000 гласови а вториот освоил 12.000 па третиот 3450 тогаш првиот ќе добие 12 поени, вториот 10, третиот 8 итн.
Ова има логика, пошто фали едно гласање (58 поени).Затоа што во првото полуфинале гласаа плус 3 земји од финалето (Франција, Германија и Шпанија), во второто полуфинале една земја помалку, гласаа Норвешка и Велика Британија.
Абе оваа спикеркава ме згази од смеење.Се радуваше кога нашава зборуваше Македонски и кога рече МАКЕДОНИЈА.А со тоа Јужниот сосед јајцава цитрон ми се.Не заслужена победа на Германија,далеку е оваа од победничка песна.Уште еднаш се покажа дека кладилниците го знаат предвреме победникот и се е местена работа.
тоа е очигледно имале најголемо лоби кај другите исто како коа победи србија.Пфф Германија со нас се рамнеше прошли години баш сеа победиУжасна песна, никаков настап со никаква кореографија за разлика од некои земји кои барем колку-толку се потрудиле.Башка има криви нозе, утната шминка и не ни знае да се понаша на сцена.Ич не ми се свиѓа, ама ич.Заборавив дека политиката работи се уште а не убавата музика и стих.И да, и јас би дала радо 12 поени на Албанија него ли на Грција, ДАЛИ ТОА КОНЕЧНО СЕ РАЗБУДИВМЕ?!.П.С.морам да признаам дека нашава спикерка за разлика од другите кои не претставувале одлично го владее англискиот..