Евровизија 2010

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Девојкава е фантазии, супер изгледа, песнава и е catchy, једини рефрен што може асално да се запамти од оваа евровизија, на youtube убедливо најгледана/слушана е, на радио ја утепаа од вртење исто, и тука а и надвор од мкд, јебига, го имаше '' она '' потребното за победа на оваа евровизија.
Али ок, ке се најдат '' силуете '' генерацииве и ке искоментираат за лошата шминка и кривите нозе .... pathetic one. :tv:

M

Mario Gómez

Гостин
ленкаааа...<3 <3 одлична беше срценцето... сонце... :) :back:

ем си фатив 50 евра ем победи најубавата пејачка со најзаразната песна...

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
WTF ? 3 Поени у полуфинале сме им дале ???
Мене ова на местенка ми изглеа, стварно не ми се верува да ние сме им дале 3 поена на Грците... Не (само) заради политика туку и пошто самата песна беше невидена катастрофа, ја незнам од кај толку поени извадија Грциве!

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Мои фаворити беа турците,штета што беа втори,,,макар што и тоа е голем успех.. А германците во никој случај не беа за прво место..

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
За мене најдобра беше Франција, најинтересна летна песна и заслужи мислам повисок пласман.

Германката реков и претходно, ништо посебно, ама ај нека и биде. Турците ок беа, Белгија досадна песна, Данска тапа а високо котираше.

Очигледно не сме биле ни блиску до влез во финале, а "секоја чест" за 3те поени за Циганите во полуфинале. Се чудам само сеа како не им дадовме уште некој поен, и после сакаме да биде нешто од нас.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Turcija go osvoi vtoroto mesto,makar sto bea podobri od germancite,ama ajde aku,i vtoro mesto e SUPER..

Turkey - Eurovision Song Contest 2010 Semi Final - BBC Three

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.130
Кој fail(а богами Епик) ако е она регуларно, 3 поенчиња сме им збучиле :) . И после ние не сме се лижеле за нато и еуууууу.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Оваа година тапа балканско лоби. После високите пласмани на Жељко, Хари и победат на Шерифович, решија западњациве и источњациве да не решат :)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Има Грци во Македонија бе шо вие вас. Плус само ретардиран чоек би потрошил пари за да гласа, само тежок идиот!

Kajgana Shop

На врв Bottom