ЕУ ќе се распадне до 2020?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Футуристички најава. Нема везе. Ова им е како одговор на провокацијата со предведувањето на Русинот за САД.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
не знам ама за мене кредибилитетот на циа се наруши после уривањето на кулите близначки, некогаш си мислам ни нашава дбк не можеше таков пропуст да направи

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Bugarite ke lobiraat za vlez vo Nova Evropa :)

не знам ама за мене кредибилитетот на циа се наруши после уривањето на кулите близначки, некогаш си мислам ни нашава дбк не можеше таков пропуст да направи
najmalku 1000 segasni i bivsi agenti od CIA ucestvuvaa vo procesot na urivanjeto na kulite bliznacki

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Религиозно поделување... браво за ЦИА

Западни Католици (и сите гранки), Нови Католици(и сите гранки) овие се како разделна граница, православни + муслимани.

Браво за ЦИА... просто да не ти се верува. Ако ова навистина се случи, очекувајте уште многу војни...

M

Mario Gómez

Гостин
Религиозно поделување... браво за ЦИА

Западни Католици (и сите гранки), Нови Католици(и сите гранки) овие се како разделна граница, православни + муслимани.

Браво за ЦИА... просто да не ти се верува. Ако ова навистина се случи, очекувајте уште многу војни...
Глупава религиозна поделба е ова.Нема никаква смисла во денешно време да се врши вакава поделба, плус ние и Грција и Бугарија во исти сојуз.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Глупава религиозна поделба е ова.Нема никаква смисла во денешно време да се врши вакава поделба, плус ние и Грција и Бугарија во исти сојуз.
Глуп е и те како, ако сакаат да се делиме на религии зошто Молдова, Белорусија, Украина и Русија не ги пишат?

А тоа ако сакат да те натерат да сте заедно, ќе ве натерат и тоа како. Кога србите и хрватите можеа заедно, можат и нас да не стокмат. Ама пусто не ми се верува сеуште. :toe:

M

Mario Gómez

Гостин
А од картава не ми е јасно, што ќе стане со Република Ирска.
Ќе се потопи...

Глуп е и те како, ако сакаат да се делиме на религии зошто Молдова, Белорусија, Украина и Русија не ги пишат?

А тоа ако сакат да те натерат да сте заедно, ќе ве натерат и тоа како. Кога србите и хрватите можеа заедно, можат и нас да не стокмат. Ама пусто не ми се верува сеуште. :toe:
Хрватска е католичка земја и таа секако би прилегала на западна европа но ова воопшто нема смисла.Иако знам дека Циа во 1980 предвиде дека за 10 години ќе се распадне Југославија...

Х

Ханзо

Гостин
Поделбава е како излезена од некој дистописки sci-fi филм, или како картата на Конди Рајс за Блискиот исток, си црткала граници жената како и` дошло. Балканската федерација е едноставно премногу нереална, сите наведени земји едвај чекаат да се изедат една со друга, а не па пост-европска федерација да прават. Сепак, интересно шоу на ЦИА, ми се допаѓа. :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Поделбава е како излезена од некој дистописки sci-fi филм, или како картата на Конди Рајс за Блискиот исток, си црткала граници жената како и` дошло. Балканската федерација е едноставно премногу нереална, сите наведени земји едвај чекаат да се изедат една со друга, а не па пост-европска федерација да прават. Сепак, интересно шоу на ЦИА, ми се допаѓа. :)
Веројатно заради рецесијава исклучиле дел од разладните уреди на процесорите... им прегреале :)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ваквата поделба на Европа е одамнешно “предвидување“ на ЦИА,само што во почетокот на 90тите беше на два дела и земјите од “Нова Европа“ беа заедно со “Западна Европа“ а и Босна не беше баш во “Балканската Федерација“ која тогаш се нарекуваше “Источна Европа“,ЦИА овојпат само малку го надоградиле планот кој скоро секогаш излегува како што го замислиле во глобала,со мали барем за нив “колатерални штети“,што значат милиони жртви на одредена територија.:toe:

П.С.:-Овојпат го поделиле “хардот“ на три наместо на две партиции.:)

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
Колку имам мерак да се распадне оваа ЕУ па да видам како би изгледале изборните кампањи тогаш...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ајде де,барем ќе осетиме 3 год.како е да се живее во ЕУ.:toe:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Хрватска е католичка земја и таа секако би прилегала на западна европа но ова воопшто нема смисла.Иако знам дека Циа во 1980 предвиде дека за 10 години ќе се распадне Југославија...
Не се разбирам многу во шпионски работи, ама мислам дека циа прво предвидува а после предвиденото го остварува. Изгледа нашата влада само го позајмила нивниот таен слоган “остваруваме“ иако повеќе и одговара “предвидуваме“.

Друго, интересно е дека тој рускиот политичар, бивш кгб-овец, како една од главните причини за распад на САД го наведува порастот на бројот на хомосексуалците, во контекст на моралното пропаѓање на сад. Ако е тоа една од причините, тогаш и на русија не и се пишува добро.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Ако ова се оствари...
Стара Европа ќе и се сојузници
Нова Европа ќе и е штит а
Балканот сателит...

САД во доминантна позиција... непријател = Русија!

Не знам за вас ама картата тоа ми го кажува.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
Neka se raspadne veke ednas sekako taa evropa e nefunkcionalna

Kajgana Shop

На врв Bottom