Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Футуристички најава. Нема везе. Ова им е како одговор на провокацијата со предведувањето на Русинот за САД.
najmalku 1000 segasni i bivsi agenti od CIA ucestvuvaa vo procesot na urivanjeto na kulite bliznackiне знам ама за мене кредибилитетот на циа се наруши после уривањето на кулите близначки, некогаш си мислам ни нашава дбк не можеше таков пропуст да направи
Глупава религиозна поделба е ова.Нема никаква смисла во денешно време да се врши вакава поделба, плус ние и Грција и Бугарија во исти сојуз.Религиозно поделување... браво за ЦИА
Западни Католици (и сите гранки), Нови Католици(и сите гранки) овие се како разделна граница, православни + муслимани.
Браво за ЦИА... просто да не ти се верува. Ако ова навистина се случи, очекувајте уште многу војни...
Глуп е и те како, ако сакаат да се делиме на религии зошто Молдова, Белорусија, Украина и Русија не ги пишат?Глупава религиозна поделба е ова.Нема никаква смисла во денешно време да се врши вакава поделба, плус ние и Грција и Бугарија во исти сојуз.
Ќе се потопи...А од картава не ми е јасно, што ќе стане со Република Ирска.
Хрватска е католичка земја и таа секако би прилегала на западна европа но ова воопшто нема смисла.Иако знам дека Циа во 1980 предвиде дека за 10 години ќе се распадне Југославија...Глуп е и те како, ако сакаат да се делиме на религии зошто Молдова, Белорусија, Украина и Русија не ги пишат?
А тоа ако сакат да те натерат да сте заедно, ќе ве натерат и тоа како. Кога србите и хрватите можеа заедно, можат и нас да не стокмат. Ама пусто не ми се верува сеуште.
Веројатно заради рецесијава исклучиле дел од разладните уреди на процесорите... им прегреалеПоделбава е како излезена од некој дистописки sci-fi филм, или како картата на Конди Рајс за Блискиот исток, си црткала граници жената како и` дошло. Балканската федерација е едноставно премногу нереална, сите наведени земји едвај чекаат да се изедат една со друга, а не па пост-европска федерација да прават. Сепак, интересно шоу на ЦИА, ми се допаѓа.
Не се разбирам многу во шпионски работи, ама мислам дека циа прво предвидува а после предвиденото го остварува. Изгледа нашата влада само го позајмила нивниот таен слоган “остваруваме“ иако повеќе и одговара “предвидуваме“.Хрватска е католичка земја и таа секако би прилегала на западна европа но ова воопшто нема смисла.Иако знам дека Циа во 1980 предвиде дека за 10 години ќе се распадне Југославија...