ЕУ ни го смени јазикот

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
abe lazi i prevare :) sdsmovska propagnada :) a da go dades izvorot a? znaci ova sdsmovskava mashinerija fabrika raboti so polna parea:):pos2::pos2:jovanovska direktalno od brisel, od kancelarijata na oli ren ,duri i mu go uspusi:))
хехе а можно е мислеш не...
ај баш дај извор од каде тие оваа?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Деца децааа...глејте го документарецот Zietgeist...и многу јасни ќе ви бидат работите за сите настани во светот!

Уште во минатото богатите царства ги поткупувале другите околу нив....па ако историјата е мајка на знаењето....тогаш ние ништо не знаеме!!!(само Гејците знаат)

Пари луѓе пари....само со пари можеме да ги купиме и Еу и сите околу нас!

толку од мене на оваа тема!(оти ако продолжам ќе треба да се самоубијам од неизбежната судбина со татковината која е искрадена до темел)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Еј ај нека не ве лаже Грујо, се' е ова лага..он нејќе да влезиме.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Ајде нека ја потврдат веста официјално.

Единствено нешто што ми паѓа на памет се протести пред преставништвото на ЕУ.

Ако некој не им каже дека ние не се согласуваме со нивните педерски постапки, ке продолжат да го прават истото.

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
znaci ova sdsmovskava mashinerija fabrika...
Ако е информацијата точна, тогаш кој е виновен? ЕУ или власта? Ако се ЕУ виновниците, тогаш зошто мислиш дека СДСМ би пишувале против ЕУ? Не ми е јасно како успеа да видиш пропаганда во тој текст!?

И пред да ги напаѓаш СДСМ за пропаганда, не е лошо да го прочиташ постот на kapitalista!
tokmu tuka treba da komentirame, da protestirame, da dokazeme nesto... no mesto ova nie sea ke se zmarame so toa koj ke bide pretsedatel pa ke gledame prepukuvanja na SDSM i VMRO...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Епа ајде да организираме протести против мешањето на ЕУ и НАТО во загарантираното право на самоопределување?

Низ сите градови во ЕУ и светов....воедно и дома.

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
pa toa ni go kaza i prethodno preku redovi samo sto nekoj treba da cita.a za eu sto i samata e vo dlaboka kriza i ne znae kako da se opravi se moze da se ocekuva.inaku 1913 e problemot na evrospkite drzavi i slavnata makedonska istorija i toa sto sme spomnati kako bibliski narod.a toa sto sme spomnati znaci deka bog ne stiti i nema da izcezneme.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Епа ајде да организираме протести против мешањето на ЕУ и НАТО во загарантираното право на самоопределување?

Е ова веќе е друго нешто, вакви идеи и размислувања се секогаш пожелни. Некои кои има можности нека ја провери точноста на информацијава, некој кој е надлежен и има ингеренции за вакви контакти и прашање и нека ја соопшти јавно на сиот Македонски народ, па и селиот свет. Нека ја знаат сите луѓе вистината, па ќе почнеме да протестирама и да бараме истомисленици и од другите народи, а кога работите вака подло и тајно се одвиваат, тоа е веќе завера!!!

:eek:ftopic: (Слушнав песна од Тоше Проевски, преведена на грчки, има некој повеќе информации за вакво нешто, не ми текнува насловот ама е една од постарите песни).

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
pa toa ni go kaza i prethodno preku redovi samo sto nekoj treba da cita.a za eu sto i samata e vo dlaboka kriza i ne znae kako da se opravi se moze da se ocekuva.inaku 1913 e problemot na evrospkite drzavi i slavnata makedonska istorija i toa sto sme spomnati kako bibliski narod.a toa sto sme spomnati znaci deka bog ne stiti i nema da izcezneme.
хахаха само така надевај се дека бог не штити.

ние да отвориме унија на држави која ќе се вика "Со Господ напред"
и да видиме тогаш кој каде можи :)

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
uste nesto nie sme kakopirej taka da tesko moze da ne unistat.a imas i drustvo na nevrzani drzavi a ne nie kako slepec eu ta eu a tie ti vikaat da se prekrstis i da ne si toa sto si bil so vekovi.iako moze da se razvivaat prijatelski odnosi so tie drzavi sto se vistinski prijateli a ne licemeri kako ovi od gejlada i nivnite podrzuvaci.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.445
Поени од реакции
18.435
uste nesto nie sme kakopirej taka da tesko moze da ne unistat.a imas i drustvo na nevrzani drzavi a ne nie kako slepec eu ta eu a tie ti vikaat da se prekrstis i da ne si toa sto si bil so vekovi.iako moze da se razvivaat prijatelski odnosi so tie drzavi sto se vistinski prijateli a ne licemeri kako ovi od gejlada i nivnite podrzuvaci.

Стварно море што се замараме, еве го составот на земји во Неврзаните, според описот ние сме за таму:

Движењето на неврзаните е меѓународна организација во која членуваат 118 земји членки главно земји во развој. Движењето на неврзаните се занимава со прашањето на националните борби за независност, надминувањето на сиромаштијата, економскиот развој на земјите во развој и се противи на колонијализмот, империјализмот и нео-колонијализмот. Земјите членки на Движењето на неврзаните претставуваат 55% од населението на Земјата и речиси 2/3 од членките на Обединетите нации.
1. Ние сме земја во развој
2. Се бориме за независност
3. Се бориме за економски развој
4. Се бориме против колониализмот, империјализмот и нео-колонијализмот (НАТО и ЕУ)
5. Тамн ќе имаме 2/3 мнозинство во Обединетите нации за да не примат под уставно име

ШТО СЕ ЧЕКА :vozbud:

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21

Протести организирање со нашиов народ е.... како да ти кажам за да не ме сватиш погрешно.... едноставно невозможно!!! Повеќе луѓе ќе излезат на протест организиран од политичка партија одколу на протест за името и идентитетот! Па види ти сеа....:tapp: ретко глуп народ како(во) целина сме... А не се сомневам дека ова ти е и повеќе од јасно:helou:

R

RAYTHEON23

Гостин

Зиг хајл!!
ЕУ.Смешно.
more bas taka kopilinja edni so ni pravat sega treba kipar da go priznaeme(turskiot)pa neka se DRZAT ZA GLAVA POSLE gejlanderite

Деца децааа...глејте го документарецот Zietgeist...и многу јасни ќе ви бидат работите за сите настани во светот!

Уште во минатото богатите царства ги поткупувале другите околу нив....па ако историјата е мајка на знаењето....тогаш ние ништо не знаеме!!!(само Гејците знаат)

Пари луѓе пари....само со пари можеме да ги купиме и Еу и сите околу нас!

толку од мене на оваа тема!(оти ако продолжам ќе треба да се самоубијам од неизбежната судбина со татковината која е искрадена до темел)
abe drugar i dvata dela se izgledani(i zakon se) ama ne e toa temata
EU za mene e orospija nemame kar od niv treba diplomatijata DA SE AKTIVIRA go poedeinecno so sekoja zemja pa taka da ne ne vikaat firom ili da ni negiraat jazik...inaku EU-nemame fajde od niv ete:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom