ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.979
Поени од реакции
23.916
Ја мислев втор жут добил, а они директен црвен. Не е ова за црвен, чист жолт. Ја удри топката првин и послем тоа не ни беше опасен стартот.
Абе озбилни ли сте бе?
Цел живот пратите фудбал мајку му стара, ова мора да го знаете.

Еве ти од правилникот на ФИФА:
Slide tackles that are made as two-footed lunges at an opponent are generally considered to endanger the safety of an opponent and are hence sanctioned as serious foul play, resulting in a sending-off. This is still the case even if the ball is won cleanly without touching an opponent.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.094
Абе озбилни ли сте бе?

Slide tackles that are made as two-footed lunges at an opponent are generally considered to endanger the safety of an opponent and are hence sanctioned as serious foul play, resulting in a sending-off. This is still the case even if the ball is won cleanly without touching an opponent.
Го поткопа само позади и тоа со ногата што ми беше соберена. А и не беше толку страшен стартот. Вакви стартови има милион на секоја утакмица, нема врска ова од црвен.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Абе озбилни ли сте бе?

Да им ебам правилото, заради вакви според книга правила ќе царуваат пичкарски екипи. Не е секој старт ист, има интезитет од старт до старт затоа не може да се иде по книга.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.979
Поени од реакции
23.916
Го поткопа само позади и тоа со ногата што ми беше соберена. А и не беше толку страшен стартот. Вакви стартови има милион на секоја утакмица, нема врска ова од црвен.
Не знам дали има вакви стартови милион на секоја утакмица. Ова е чист црвен!

1625248097835.png

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добро е, слика стави и сега сите ги убеди.
Никогаш ова не смее да биде црвен картон. Во живо изгледаше како опасен старт, после репетиција се виде дека не беше ништо посебно. Затоа ВАР треба да ги поправа ваквите работи.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.914
Поени од реакции
2.959
Ako Spanija ne moze da postigne gol neka im lupnat uste eden crven na svajcarcite.
Bravo za ovoj Akanji, iskina na prvenstvoto.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Уф, се надевам ќе издржат Швајцарциве и ќе се повтори тоа што се случи со Франција.
Ќе го видиме овој убавец вака
1625248356180.png

Член од
5 март 2018
Мислења
17.295
Поени од реакции
19.762
Лелееееј Шпанија мизерија, таман фатија налет Швајцарија црвен добија. Со 11 играчи 10000 посто ќе тепаа ги пикнаа во шише. Не заслужува Швајцарија да испадни

Член од
7 април 2015
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.718
Зошто го нема оној Албанецот, сопругот на скијачкана, Гут Бехрами мислам дека се викаше?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.979
Поени од реакции
23.916
Никогаш ова не смее да биде црвен картон. Во живо изгледаше како опасен старт, после репетиција се виде дека не беше ништо посебно. Затоа ВАР треба да ги поправа ваквите работи.
Ставив и цитат од фудбалските правила.
Да не сакаш и Инфантино порака за Кајгана Форум да ви прати?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.940
Поени од реакции
67.662
Проблемот со ВАР е што ја дава репетицијата забавено. Мислам дека му покажа црвен најмногу заради агресивноста на стартот.

Затоа и како што викаш, опасен старт кога гледаш во нормална брзина. Врз основа на тоа, и судијата носи одлука.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.295
Поени од реакции
19.762
Јан Облак и Јан Зомер тие се нема други :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom