Да бе, знаевме дека Велс и Унгарија ќе завршат први а Португалија трета.Ова за Италија ретко изостанува во некој пост, како меморирано ви е на повеќето 
Да другар вкрстуваат позициите, не тимовите, ама јас велам дека потценети се групите, а не индивидуално репрезентациите. Не може првото место од групата Б на пример да наидува на третопласирана репрезентација, а победникот на Ф на второпласирана репрезентација. По кој критериум е ова доделено, каде е овде праведноста во системот?
Сега може да кажеш дека не се знаело унапред, можеби трето место Германија и Шпанија ќе завршеле, ама жими таквото дека не се знае оти трето место ќе се неквалитетни земји. Секоја споредба со ЛШ или било кое натпреварување кое има 16 или 32 учесници паѓа во вода, бидејќи таму јасно се знае, понатаму одат прво и второ место и нема никакви компликации. Секој со ксметот
На ова првенство УЕФА си зела за право да утврди од која група првото место ќе добие евентуално послаб противник, а која подобар противник. Фали уште да утврдиле од кои две групи третите места нема да се пласираат за комплетна да беше сликата.
И јас дојдов истово да го пишам. Ако веќе и на оваа утакмица не му профункционира тројкава, никогаш нема. Се гледа дека Дешамп е изгубен у свемирот и веќе нема ни идеи што да проба за потечна игра. На мускули ќе проба да турне еден гол и денес и доста е.Пак со Канте, Матуиди и Погба на средина. Нема да ме чуди да има продолженија.
Во Европа има отприлика 50 држави. 46 да обезбедуваат пласман на првенство, Македонија пак нема да се пласира, затоа што во моментов е во последните 4, заедно со Сан Марино, Андора и Малта. Луксембург и Фарските Острови се во моментов подобри од нас.Oва некои што пишувате да би биле 32екипи и јас мислам дека ќе е поинтересно, како и да е и за нас малите (реп. на Македонија) така ќе се поголеми шансите за пласман на завршницата, ама пак се плашам да не бидат квалификациите не интересни оти факт е пола група би се пласирала понатаму што значи ако се оди на 32екипи ќе мора да има промена и во квалификациската рунда.
Уствари за што се буниш ти? Некакви права се нарушени или хипстер изиграваш?Ова за Италија ретко изостанува во некој пост, како меморирано ви е на повеќето 
Да другар вкрстуваат позициите, не тимовите, ама јас велам дека потценети се групите, а не индивидуално репрезентациите. Не може првото место од групата Б на пример да наидува на третопласирана репрезентација, а победникот на Ф на второпласирана репрезентација. По кој критериум е ова доделено, каде е овде праведноста во системот?
Сега може да кажеш дека не се знаело унапред, можеби трето место Германија и Шпанија ќе завршеле, ама жими таквото дека не се знае оти трето место ќе се неквалитетни земји. Секоја споредба со ЛШ или било кое натпреварување кое има 16 или 32 учесници паѓа во вода, бидејќи таму јасно се знае, понатаму одат прво и второ место и нема никакви компликации. Секој со ксметот
На ова првенство УЕФА си зела за право да утврди од која група првото место ќе добие евентуално послаб противник, а која подобар противник. Фали уште да утврдиле од кои две групи третите места нема да се пласираат за комплетна да беше сликата.
Карма, раката од Анри..Ама мрзам вакви "пенали"...