- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.774
- Поени од реакции
- 9.902
Фрли тоа модемот па и тиОдлично идат работите засега на мечот Полска-Германија
Сум приметил кога немам нет цел ден увек одат резултатите во наша полза![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Фрли тоа модемот па и тиОдлично идат работите засега на мечот Полска-Германија
Сум приметил кога немам нет цел ден увек одат резултатите во наша полза![]()
Ми дојде нетот и Германија намалува на -1, ах ќератаФрли тоа модемот па и ти![]()
da ako zavrsi 25-22 ke odlucuva parickaА што па Игорче труби нешто дека Пољаците не требало да дадат и повеќе од 25 гола колку дадоа со нас..и тоа ли сега ќе има врска у пм![]()
до 25-22 ни одговарало да тепа Полска , во смисол ако е 26-23 или 27-24 па нагоре , Полска ќе бидат подобри од нас во кругот од 3 екипи . Е сега јасно е дека ќе одат над 25 гола , така да останува само опцијата Полска да победи 1 или 2 разлика , 3 разлика отпаѓа.А што па Игорче труби нешто дека Пољаците не требало да дадат и повеќе од 25 гола колку дадоа со нас..и тоа ли сега ќе има врска у пм![]()
Тогаш да се надеваме дека ние на Србија ќе ја тепаме со 10 разлика.до 25-22 ни одговарало да тепа Полска , во смисол ако е 26-23 или 27-24 па нагоре , Полска ќе бидат подобри од нас во кругот од 3 екипи . Е сега јасно е дека ќе одат над 25 гола , така да останува само опцијата Полска да победи 1 или 2 разлика , 3 разлика отпаѓа.
Нема разлика колку ќе победиме ние и 1 разлика да победиме а другиве да ни идат во прилог (полска тепа 1-2 разлика и шведска ја тепа данска) ние ќе бидеме 2риТогаш да се надеваме дека ние на Србија ќе ја тепаме со 10 разлика.
м?
Пољациве во задњи 5 години се далеку подобри од Германците...Не зафркавај да имаше некое јако значење натпреваров ќе видеше победа од 5-6 разлика за Полска...Да бидам искрен, нема шанса да тепаат Полјациве
Некако се исфорсираа во првиов дел![]()
Подобро Германија да победит, барев ќе знам дека по заслуга отидоа во полуфинале, за разлика од Данска!Да бидам искрен, нема шанса да тепаат Полјациве
Некако се исфорсираа во првиов дел![]()
a?Подобро Германија да победит, барев ќе знам дека по заслуга отидоа во полуфинале, за разлика од Данска!
Не знам више се ми се измеша.![]()
Па дека еве се борат, за разлика од Данците, Швеѓаните ќе им ја дадат победата на тацна!