ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
А

Анноун

Гостин
Lets go Poland !!!!!!!

Нека водат 4 разлика на полувреме Пољаците , па после Германците нека намалат , и нека заврши 1-2 разлика за Полска . Зашто да им пуштат на луѓето што ги правеле сапуни на времето ? Таа е крвта , не е сменето :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Lets go Poland !!!!!!!

Нека водат 4 разлика на полувреме Пољаците , па после Германците нека намалат , и нека заврши 1-2 разлика за Полска . Зашто да им пуштат на луѓето што ги правеле сапуни на времето ? Таа е крвта , не е сменето :pos:
А зошто да им пуштат, Полска ќе игра до крај оваа утакмица, Шведска ќе биде таа што ќе пушти. :(

В

Вори

Гостин
Дај бе некој нека ги б'цне пољациве и нека ги потсети дека Германија прво нив ги нападна во Втората Светска војна.
Или пак нека им спомне дека Германија им ги зеде Подолски и Клосе :icon_lol:

Ја не ги гледам овие утакмици,само очекувам некој да ме извести кај 8 саатот дека Данска и Германија се поразени.

А еве моментално што слушам:

M

Mario Gómez

Гостин
="Вори, post: 4724417, member: 18738"
Или пак нека им спомне дека Германија им ги зеде Подолски и Клосе :icon_lol:
Да бе, кога веќе станаа јаки фудбалери Германија им понуди по 10 милиони евра на двајцата и им даде државјанство:rolleyes: . Колку се нервирам некој кога збори дека Германија крадела играчи.:mad: Подолски и Клосе плус се од Шлезија, историско германска област и Клосе има германски корени од еден родител. Как нема црвенки и секој може да треси глупости.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Луѓе само мене ми се случува или на сите ?
Навивам за Полска како за Македонија.
Денес ако не добијам инфаркт не знам кога. :facepalm:

В

Вори

Гостин
Да бе, кога веќе станаа јаки фудбалери Германија им понуди по 10 милиони евра на двајцата и им даде државјанство:rolleyes: . Колку се нервирам некој кога збори дека Германија крадела играчи.:mad: Подолски и Клосе плус се од Шлезија, историско германска област и Клосе има германски корени од еден родител. Как нема црвенки и секој може да треси глупости.
O Господ да чува,зел ми објаснува вакви ствари во тема за ракомет.Зарем смајлито на крајот не ти ја долови иронијата во мојот пост?

А таман помислив дека си се сменил...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ајде полска има шанси да ни искочи како што треба... Ама Шведска бе? Тоа е проблемот

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
elelle coveci ako vi se veruva iskluciv nemav nervi da gledam....dali oti vise premnogu gledav infarkt mecevi.............se plasam za zdravjeto svoe...............ufffffffffffffffff......kazete rezu,ltat na poluvremem samo i na kraj odam na tema ljubav i seks;)

А

Анноун

Гостин
А зошто да им пуштат, Полска ќе игра до крај оваа утакмица, Шведска ќе биде таа што ќе пушти. :(
Немој да бидеш толку сигурен дека Шведска ќе пушти црвен тепих за да се прошетат Данска . Има огромен ривалитет меѓу нив . Местат само кога и на двете земји им одговара (еуро 2004 кога изиграа нерешено за да ја избацат Италија )

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.653
Одлично идат работите засега на мечот Полска-Германија :cool:

Сум приметил кога немам нет цел ден увек одат резултатите во наша полза :cool:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Игор де за едните де за другите:pos: .. само да се одржува разлика од 2 гола во полза на Полска, а се истурија од голови до 20минути..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
А што па Игорче труби нешто дека Пољаците не требало да дадат и повеќе од 25 гола колку дадоа со нас..и тоа ли сега ќе има врска у пм :facepalm:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Ќе стигнат нашиве навивачи за Шведска-Данска?

Kajgana Shop

На врв Bottom