М
Мартин`
Гостин
Кога можеше Словачка да и изигра нерешено во Белград оти ние да не ја тепаме ?србите да не пуштат да победиме и тоа на домашен терен на сред Белград....no way
Кога можеше Словачка да и изигра нерешено во Белград оти ние да не ја тепаме ?србите да не пуштат да победиме и тоа на домашен терен на сред Белград....no way
Не јас не викам дека неможеме да ги победиме, туку дека тие нема да ни попуштаат како што збореа другите членови.Кога можеше Словачка да и изигра нерешено во Белград оти ние да не ја тепаме ?
Прашање е колку се напрегаа Србите на дуелот против Словачка, ама баш ништо тој дуел не му зависеше во пласманот на табелата и носењето на бодовите во наредната фаза.Кога можеше Словачка да и изигра нерешено во Белград оти ние да не ја тепаме ?
Па тоа и е муабетот,Србите го играат последниот натпревар со нас,тој може да не им значи ништо на нив...само на нас.Прашање е колку се напрегаа Србите на дуелот против Словачка, ама баш ништо тој дуел не му зависеше во пласманот на табелата и носењето на бодовите во наредната фаза.
Повеќе од ревијален натпревар, одмарање на играчите од страна на селекторот на Србија.
Резултатот ич не е реален, за тоа не го земајте во предвид.
Имаат страшни поединци.
Мисли си ти само дека ќе ни ја пуштат.Па тоа и е муабетот,Србите го играат последниот натпревар со нас,тој може да не им значи ништо на нив...само на нас.
Got it?
Додадов можност да се гласа за повеќе опцииОти само за една можи да се гласа?
Како и да е, се знај за кој гласав иако ќе ни биди тешко само заради швабите дека имаат 4 бода
Промени го прашањето во анкетата, треба да гласи Кој две репрезентации ќе одат во полуфинале.Додадов можност да се гласа за повеќе опции
Објективноста не е особина која не краси нас македонците. Еве и јас гласав субјективно.Колку сме објективни браво
Па ако самите не сме си позитивни, аналогно на тоа и субјективни, кој ќе биде. Германците или било кој друг за нас да не би гласале?Колку сме објективни браво
Ај кажи ми кај виде дека реков да ја пуштат?Мисли си ти само дека ќе ни ја пуштат.
Не е ова Скандинавија, па си ја редат како сакаат, тука ако проработи инатот, нема шанса. Па мечот и од хуманитерен карактер да е.