ЕМО стил!

Г

Господ

Гостин
Кој го гледа општетството денес? Секој си гледа за себе. нема везе, да не идеме офтопик. :helou:
Ар ју сериозен:vozbud:
Денес секој сака да се вклопи во општеството бидејки инаку вербално ќе го линчуваат.
Лани купив маица со метал бенд,у маало матер ми е*аа од зфркавање.
Но добро мене тоа ми се допаѓа бидејки ја контрирам на се со цел да вжештам односи со некого и да почнам кавга али ретко има такви.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас не пробувам да се вклопам во општеството, посебно ако е полно со емовци и турбофолкери кои се исти т.е. на бившите турбофолкери некој од швицарска им донеле CD или виделе некоја братучедка или внука (емовка) на комшијата од селото кој е 40 години во швицарска и сега ајде и ќе сече вени и ќе носи џапански фризури и ќе има сомнителен изглед (од сексуален аспект) за да ја легне, па дури би сечел и вени и така со тек на време (а посебно ако добие корпа) тоа станува навика, се сечат вени и се плаче масовно во друштво во фољите кај френките ради атмосфера, па малите деца ги гледаат и си мислат дека тоа е кул, па ќе пуштат ТВ и ќе го видат тој од токио хотел па ќе си помислат брееј јака пичка и ајде да не го дужим даље...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас не пробувам да се вклопам во општеството, посебно ако е полно со емовци и турбофолкери кои се исти т.е. на бившите турбофолкери некој од швицарска им донеле CD или виделе некоја братучедка или внука (емовка) на комшијата од селото кој е 40 години во швицарска и сега ајде и ќе сече вени и ќе носи џапански фризури и ќе има сомнителен изглед (од сексуален аспект) за да ја легне, па дури би сечел и вени и така со тек на време (а посебно ако добие корпа) тоа станува навика, се сечат вени и се плаче масовно во друштво во фољите кај френките ради атмосфера, па малите деца ги гледаат и си мислат дека тоа е кул, па ќе пуштат ТВ и ќе го видат тој од токио хотел па ќе си помислат брееј јака пичка и ајде да не го дужим даље...
море струмчанец...дек ти отиде тоа памето, го имаше коа изваде лична карта за у кастро...(може го утнав струмичкиов ама не е битно)
темава е Мода и убавина > ЕМО стил (незнам зашо емо е со сите големи букви)
така да не ми збори за тоа шо се сечат, туку глеј им ја japanese фризурата и goth облеката, и не вртете за коски и кожа, метла на глава, сечење и остало. Глејте го стилот...

M

marsovka

Гостин
море струмчанец...дек ти отиде тоа памето, го имаше коа изваде лична карта за у кастро...(може го утнав струмичкиов ама не е битно)
така да не ми збори за тоа шо се сечат, туку глеј им ја japanese фризурата и goth облеката, и не вртете за коски и кожа, метла на глава, сечење и остало. Глејте го стилот...
How about this ?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726

Ах бре скопјаништа страв ви беше да не ве пуштат и избегавте ни кастро не се виде ни ништо...

Па мода и убавина е де, ЕМО стил, и сечењето вени влегува во тоа, се забележува (како аксесори е : пирс, тетоважа итн) и калта што ја имаат на облеката кога се симнуваат од далечните планински села.

Џапанската фризура ај, ама готската облека не треба да се чепка (може да зпоруваме за готик стилот а не за емо копи-пејст стил).

Јас обожавам готичарки и индустриал типки, а не канаринци.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062

Ovaa ja mislam deka ne e losa, a??

A i dobro ciculjace drzi.

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
Za picencata emo okk interesni se ama maskite se pederasticni taka da Boksss:D:toe:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.484
Или ќе е рошава или ќе нема цицки и ќе биде 2 кг коски.
Тоа е тоа.
Море шо сака нека биде, само нека не ме дира со ладно оружје, сама нека се дира....додека јас и ги лижам боженствените флуиди...ах емо жени...дарк стајл д бест...:vozbud:

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Стилот не им се допаѓа баш ама и не ме нервира. Башка има секси емо девојки. Но нивната животна филозофија не ми се допаѓа. Најпосле тоа е фаза, незнам да има емо баби. Готик е друга работа. Тоа повеќе ми се допаѓа. Само да не се претерува.

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
Емо-девојките не се тушират ,пошто им е страв да не им се избрише шминкот:nesum::tapp::nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom