S
Sasha
Гостин
Ok fala,pozdravSlikata za zal prvo mora da prasam pa da ja stavam vo forumot inaku ja imase po vesnici...ke prasam ako mi dozvolat ke ja postavam slikata
Ok fala,pozdravSlikata za zal prvo mora da prasam pa da ja stavam vo forumot inaku ja imase po vesnici...ke prasam ako mi dozvolat ke ja postavam slikata
i slikata e stara slikana e so obicen aparat...mora prvo da ja skeniram a doma nemam skener pa ke ide malku potesko ama vetuvam deka ke ja spodelam so vas...Ako saka nekoj neka prasa vo Kocani zatoa site znaat za pojavuvanjeto na sveta petkaOk fala,pozdrav
stara e moze sedum godini togas vo Kocani samo za toa se zboreseПа викаш ја има во весник , можда има линк до таа сторија не е до толку стара или ?
Ja sum od Stip , ali ne mi teknuva niso .. obicno vakvi raboti dobro pamtam i sledam aj koa ke bides u moznost staj ja slikatastara e moze sedum godini togas vo Kocani samo za toa se zborese
da toa e slikata i jasno se gleda zenata odzadi deckoto mi e drugar sea e zenet so edno od devojcinjata na slikata
i ne e montaza go znam deteto uste od mal bev so nego dodeka se razvivase filmot moze i jas da se zakolnam koga ja zedovme slikata ostanavme vkocaneti.da toa e slikata i jasno se gleda zenata odzadi deckoto mi e drugar sea e zenet so edno od devojcinjata na slikata
Ovaa slika beshe po vesnici so tekst:Sv.Petka ja predupreduva mladinata?taka?da toa e slikata i jasno se gleda zenata odzadi deckoto mi e drugar sea e zenet so edno od devojcinjata na slikata
--- надополнето: Aug 11, 2011 5:51 PM ---
i ne e montaza go znam deteto uste od mal bev so nego dodeka se razvivase filmot moze i jas da se zakolnam koga ja zedovme slikata ostanavme vkocaneti.
neznam tocno za naslovite...ama naprotiv detevo ima ubav zivot se ozeni so edno od devojcinjata na slikava i sea imaat i since da i e zivo i zdravo...znaci zenata na slikata ne e losaOvaa slika beshe po vesnici so tekst:Sv.Petka ja predupreduva mladinata?taka?
пијан да не бил тоаш? мојт и бели глувци да излезеле од радиото (се зезам)zboruvase nekoi nesmisleni rab. kako na primer da go otvoram radioto kuznaj so ke izlezi od nego i red drugi rab.
:О Вечер како ќе спијам, не требаше да отворам овде
A sto da kazam ja so LICNO MOE ISKUSTVO NA SLIKIVE:О Вечер како ќе спијам, не требаше да отворам овде
Na slikive jas ne gledam nisto cudno moze toa da e i od telefonot nesto crno zamagleno....daj poglednete ja gore slikata vi se molam so deckite....e toa e za cudenje cela zena ubavo se gleda c c cA sto da kazam ja so LICNO MOE ISKUSTVO NA SLIKIVE
Ти си на сликата :ОA sto da kazam ja so LICNO MOE ISKUSTVO NA SLIKIVE