Духови, сеништа (сенки)...

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Па викаш ја има во весник , можда има линк до таа сторија :) не е до толку стара или ?

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
da toa e slikata i jasno se gleda zenata odzadi deckoto mi e drugar sea e zenet so edno od devojcinjata na slikata
--- надополнето: Aug 11, 2011 5:51 PM ---
da toa e slikata i jasno se gleda zenata odzadi deckoto mi e drugar sea e zenet so edno od devojcinjata na slikata
i ne e montaza go znam deteto uste od mal bev so nego dodeka se razvivase filmot moze i jas da se zakolnam koga ja zedovme slikata ostanavme vkocaneti.

Член од
3 јуни 2011
Мислења
69
Поени од реакции
24
--- надополнето: Aug 11, 2011 5:51 PM ---

i ne e montaza go znam deteto uste od mal bev so nego dodeka se razvivase filmot moze i jas da se zakolnam koga ja zedovme slikata ostanavme vkocaneti.
Ovaa slika beshe po vesnici so tekst:Sv.Petka ja predupreduva mladinata?taka?

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
zboruvase nekoi nesmisleni rab. kako na primer da go otvoram radioto kuznaj so ke izlezi od nego i red drugi rab.
пијан да не бил тоаш? мојт и бели глувци да излезеле од радиото :D (се зезам)
Иначе тоа му се има десено на мој другар. :vozbud:
--- надополнето: Aug 12, 2011 4:13 PM ---
Иначе луѓе не ме боли ако не ми верувате, само ќе ви кажам никогаш да не ви се деси нешто вакво. :place: :confused:
--- надополнето: Aug 12, 2011 4:13 PM ---
Иначе луѓе не ме боли ако не ми верувате, само ќе ви кажам никогаш да не ви се деси нешто вакво. :place: :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom