Духови, сеништа (сенки)...

• Креатор на темата Креатор на темата PANKERKA
  • Време на започнување Време на започнување
Па викаш ја има во весник , можда има линк до таа сторија :) не е до толку стара или ?

sv.petka%20misterija%20%28Small%29.jpg

http://raznorija.blog.mk/2011/08/08/misterioznata-fotografija-na-sv-petka/

Ова?

da toa e slikata i jasno se gleda zenata odzadi deckoto mi e drugar sea e zenet so edno od devojcinjata na slikata
--- надополнето: Aug 11, 2011 5:51 PM ---
da toa e slikata i jasno se gleda zenata odzadi deckoto mi e drugar sea e zenet so edno od devojcinjata na slikata
i ne e montaza go znam deteto uste od mal bev so nego dodeka se razvivase filmot moze i jas da se zakolnam koga ja zedovme slikata ostanavme vkocaneti.

--- надополнето: Aug 11, 2011 5:51 PM ---

i ne e montaza go znam deteto uste od mal bev so nego dodeka se razvivase filmot moze i jas da se zakolnam koga ja zedovme slikata ostanavme vkocaneti.
Ovaa slika beshe po vesnici so tekst:Sv.Petka ja predupreduva mladinata?taka?

Ovaa slika beshe po vesnici so tekst:Sv.Petka ja predupreduva mladinata?taka?
neznam tocno za naslovite...ama naprotiv detevo ima ubav zivot se ozeni so edno od devojcinjata na slikava i sea imaat i since da i e zivo i zdravo...znaci zenata na slikata ne e losa

zboruvase nekoi nesmisleni rab. kako na primer da go otvoram radioto kuznaj so ke izlezi od nego i red drugi rab.
пијан да не бил тоаш? мојт и бели глувци да излезеле од радиото :D (се зезам)
Иначе тоа му се има десено на мој другар. :vozbud:
--- надополнето: Aug 12, 2011 4:13 PM ---
Иначе луѓе не ме боли ако не ми верувате, само ќе ви кажам никогаш да не ви се деси нешто вакво. :place: :confused:
--- надополнето: Aug 12, 2011 4:13 PM ---
Иначе луѓе не ме боли ако не ми верувате, само ќе ви кажам никогаш да не ви се деси нешто вакво. :place: :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom