Абе шо да праа треба да го смене од власта да каже на народо шо е направил а шо е требало да работе , нејната програма е кажана и га знаа народо а народо не знаа заев шо е правил оти не излезе на суд а зашо ли не излезе еми тукаа Б.Ц нејкам да му го спомнам ...Boneva namesto da kazuva sto ke napravi gi komentira rabotite sto Zaev gi napravil.
A dodeka Zaev si ja pretstavuva svojata programa
<3 Rock on ile:smir:Абе шо да праа треба да го смене од власта да каже на народо шо е направил а шо е требало да работе , нејната програма е кажана и га знаа народо а народо не знаа заев шо е правил оти не излезе на суд а зашо ли не излезе еми тукаа Б.Ц нејкам да му го спомнам ...
Boneva namesto da kazuva sto ke napravi gi komentira rabotite sto Zaev gi napravil.
A dodeka Zaev si ja pretstavuva svojata programa
Ох брее, колку ми се смех тие партиски војници. Абе немате ќар бе луѓе, . Знаеш колку ги интересира нив за вас?Boneva nema programa samo prazni listovi
Najvazen proekt ke i bil Gasifikacija na Strumica. Gospoga Boneva ne se bori za Premier na drzavata tuku za Gradonacalnik. Proektot gasifikacija e vo nadleznost na drzavata a ne na opstinata.Abe gluposti so da vi kazam
Shto ke ti pravi merak. A gledal, a ne gledal-isti k...Демек, погледав 5 минути, и толку...
Некако не ми прават мерак.
Господине Заев дали вие сметате дека ако се смени името во Северна Македонија ќе се решат проблемите на граѓаните?Metono1[mkd];2345648 напиша:Шо беше реченицата, зш не сум у можност да го гледам? :smir:
Господине Заев дали вие сметате дека ако се смени името во Северна Македонија ќе се решат проблемите на граѓаните?
- Штета шо немаше право на реплика, баш ме интересираше шо ќе кажаше. Дефинитивно најинтересен дел беше тоа, со душа чекав да се спречкат за името.
Ја таков е цело време... :icon_rollMetono1[mkd];2345674 напиша:До кога ќе трае тај дуел, оште ли имат здив за маабет или треба Борчо пак да го прекине? :pos2:
Борчооо луд
Тоа го сфати како добро нешто нели? :icon_roll Се повлече бидејќи не можеше толку ќар да си вади.pa viktorianius taa i bese nogo jaka recenica steta sto izborite se lokalni znaci se bira gradonacalnik a ne premier taka
me aresa ka se spreckaa za sporto ka neznaase Boneva so da kaze za kosarkata koja bese sponzorirana PRIVATNO od ZAEV se dodeka Gujo i kompanija ne go pritvorija
inace najnogo me aresa "ke rabotam za strumica dodeka sum ziv a vie moze za skopje da rabotite" respect
Па најмоќна и беше. ФАКТ Е. Каква фаца направи зајко само кога ја слушна ....pa viktorianius taa i bese nogo jaka recenica tava tava... steta sto izborite se lokalni znaci se bira gradonacalnik a ne premier taka
me aresa ka se spreckaa za sporto ka neznaase Boneva so da kaze za kosarkata koja bese sponzorirana PRIVATNO od ZAEV se dodeka Gujo i kompanija ne go pritvorija
inace najnogo me aresa "ke rabotam za strumica dodeka sum ziv a vie moze za skopje da rabotite" respect