Дуел помеѓу Зоран Заев и Силвана Бонева

• Креатор на темата Креатор на темата Betty Booop
  • Време на започнување Време на започнување
На силвана не и стига времето шо говоре а на тај му остануват по 30 секунди од 1 минута време ...

Борчо е man of the match. Само како врте со очите. :pos: Исплашен е ептен.

Boneva namesto da kazuva sto ke napravi gi komentira rabotite sto Zaev gi napravil.
A dodeka Zaev si ja pretstavuva svojata programa

Boneva namesto da kazuva sto ke napravi gi komentira rabotite sto Zaev gi napravil.

Абе шо да праа треба да го смене од власта да каже на народо шо е направил а шо е требало да работе , нејната програма е кажана и га знаа народо а народо не знаа заев шо е правил оти не излезе на суд а зашо ли не излезе еми тукаа Б.Ц нејкам да му го спомнам ...

Абе шо да праа треба да го смене од власта да каже на народо шо е направил а шо е требало да работе , нејната програма е кажана и га знаа народо а народо не знаа заев шо е правил оти не излезе на суд а зашо ли не излезе еми тукаа Б.Ц нејкам да му го спомнам ...

<3 Rock on ile:smir:

Boneva nema programa samo prazni listovi

Najvazen proekt ke i bil Gasifikacija na Strumica. Gospoga Boneva ne se bori za Premier na drzavata tuku za Gradonacalnik. Proektot gasifikacija e vo nadleznost na drzavata a ne na opstinata.Abe gluposti so da vi kazam

ШТО ОТИ ЈА ЕБАВАШЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ, КОГА НА КРАЈОТ СО ЕДНА РЕЧЕНИЦА ЗА ИМЕТО ГО УБИ.

Е ЗА ТОА НЕ ГО САКАМ ЗАЕВ, СЕ ИЗГУБИ КОГА МУ СПОМНАА ВИТКАЊЕ НА КИЧМАТА И ПРОДАВАЊЕ НА ИМЕТО.

ЗНАЧИ ЗАЕВ ДОМИНИРАШЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ, АЛИ ЕДНА РЕЧЕНИЦА ГО УБИ.

Ај на здравје.

Шо беше реченицата, зш не сум у можност да го гледам? :smir:

Boneva nema programa samo prazni listovi

Najvazen proekt ke i bil Gasifikacija na Strumica. Gospoga Boneva ne se bori za Premier na drzavata tuku za Gradonacalnik. Proektot gasifikacija e vo nadleznost na drzavata a ne na opstinata.Abe gluposti so da vi kazam

Ох брее, колку ми се смех тие партиски војници. Абе немате ќар бе луѓе, :tapp:. Знаеш колку ги интересира нив за вас?

Metono1[mkd];2345648 напиша:
Шо беше реченицата, зш не сум у можност да го гледам? :smir:

Господине Заев дали вие сметате дека ако се смени името во Северна Македонија ќе се решат проблемите на граѓаните?

- Штета шо немаше право на реплика, баш ме интересираше шо ќе кажаше. Дефинитивно најинтересен дел беше тоа, со душа чекав да се спречкат за името.:)

До кога ќе трае тај дуел, оште ли имат здив за маабет или треба Борчо пак да го прекине? :pos2:

Борчооо луд :vozbud:

Господине Заев дали вие сметате дека ако се смени името во Северна Македонија ќе се решат проблемите на граѓаните?

- Штета шо немаше право на реплика, баш ме интересираше шо ќе кажаше. Дефинитивно најинтересен дел беше тоа, со душа чекав да се спречкат за името.:)

pa viktorianius taa i bese nogo jaka recenica tava tava... steta sto izborite se lokalni znaci se bira gradonacalnik a ne premier taka
me aresa ka se spreckaa za sporto ka neznaase Boneva so da kaze za kosarkata koja bese sponzorirana PRIVATNO od ZAEV se dodeka Gujo i kompanija ne go pritvorija
inace najnogo me aresa "ke rabotam za strumica dodeka sum ziv a vie moze za skopje da rabotite" respect :pipi:

Metono1[mkd];2345674 напиша:
До кога ќе трае тај дуел, оште ли имат здив за маабет или треба Борчо пак да го прекине? :pos2:

Борчооо луд :vozbud:

Ја таков е цело време... :icon_roll :pos:

pa viktorianius taa i bese nogo jaka recenica steta sto izborite se lokalni znaci se bira gradonacalnik a ne premier taka
me aresa ka se spreckaa za sporto ka neznaase Boneva so da kaze za kosarkata koja bese sponzorirana PRIVATNO od ZAEV se dodeka Gujo i kompanija ne go pritvorija
inace najnogo me aresa "ke rabotam za strumica dodeka sum ziv a vie moze za skopje da rabotite" respect :pipi:

Тоа го сфати како добро нешто нели? :icon_roll Се повлече бидејќи не можеше толку ќар да си вади. :)

pa viktorianius taa i bese nogo jaka recenica tava tava... steta sto izborite se lokalni znaci se bira gradonacalnik a ne premier taka

Па најмоќна и беше. ФАКТ Е. Каква фаца направи зајко само кога ја слушна ....:vozbud::vozbud:

Штета, илјада пати штета шо немаше право на реплика. Јас многу не се замарам да ги слушам шо ќе направиле за градот, цело време гледав за да видам дали ќе дојде до муабет за името и за АНТИМАКЕДОНСКИТЕ мислења на зајачето.

Пак ќе кажам .. Голема штета шо немаше право на реплика, а и да имаше дали ќе реплицираше на тоа прашање.

П.С Тргни го аватарот на клуб што веќе не постои. Аватарот на клуб што го уништи зајакот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom