AtoM-AnT
Dexter
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 4.530
- Поени од реакции
- 583
Е кажи де шо бил тај смех па и нии да се кардисаме малце?А сега слушам сношти после дуелот Силвана кога ојдела у штабо,имало смех:pos2::pos2::pos2:
Е кажи де шо бил тај смех па и нии да се кардисаме малце?А сега слушам сношти после дуелот Силвана кога ојдела у штабо,имало смех:pos2::pos2::pos2:
У компјутерите се му кажале, деца...:pos2:Е кажи де шо бил тај смех па и нии да се кардисаме малце?
Брат кога се вработени мнозинството од судии во МК? Во времето на СДС. И одговори ми како може судството да е Вмровско, ако судиите се од СДС. И шо е важно од која општина сум, кога знам дека крадел и градел дивоградби.Да бе не ми се јасни, ај ра3јасни ми ги. Само не3нам шо толко сераш 3а 3аев кога од друга општина си. И ок нека е 3а вас криминалец. Ае сеа дркајте на него
А тие вработените мора ли да гласат за него?Точно дека Заев имат околу 1000 вработени шо ти е најмалко 2000 гласа ама после ТВ дуело и тие шо не го сакат ке гласат за него оти ја здроби на Бонева, само колко се нервираше шо неможеше да го надговоре.
јас мислам оти не мора. Мора само да се умреА тие вработените мора ли да гласат за него?
А тие вработените мора ли да гласат за него?
Тоа го има само во Македонија. За жал.Мора ми ами како, ако не гласат ем ке ги отпуште или ак се пријавени за придонесе ке им ги скрате ...тоа е тоа на тај начин се работе насекаде низ свето па и затоа не му замерам на Зочето оти кој и да е така ке работе а за Струмица далеко е пред Бонева, само колко га изграде не сте свесни тиа шо не сте биле у европска Струмица од Зочето
Мора ми ами како, ако не гласат ем ке ги отпуште или ак се пријавени за придонесе ке им ги скрате ...тоа е тоа на тај начин се работе насекаде низ свето па и затоа не му замерам на Зочето оти кој и да е така ке работе а за Струмица далеко е пред Бонева, само колко га изграде не сте свесни тиа шо не сте биле у европска Струмица од Зочето
Тва болдираното ме загрижува,шо ли сака да каже авторо,оти ние живееме у модерна и демократска Струмица?! :nenene:Мора ми ами како, ако не гласат ем ке ги отпуште или ак се пријавени за придонесе ке им ги скрате ...тоа е тоа на тај начин се работе насекаде низ свето па и затоа не му замерам на Зочето оти кој и да е така ке работе а за Струмица далеко е пред Бонева, само колко га изграде не сте свесни тиа шо не сте биле у европска Струмица од Зочето
Е как да не само заинат говореш, Зочето ак не га изгради Струмица незнам кој гаа изградил шо да не тиа од ВМРО то шо беа порано градоначалници.Да га изгради треба.Тва повеќе личе на ИСКРАДЕ
Ама така е јас да се кандитирам за нешто и да имам вработени како Заев ак не ме гласат ...аут одма.Тва болдираното ме загрижува,шо ли сака да каже авторо,оти ние живееме у модерна и демократска Струмица?! :nenene:
Е как да не само заинат говореш, Зочето ак не га изгради Струмица незнам кој гаа изградил шо да не тиа од ВМРО то шо беа порано градоначалници.
Твојта знааш ли как иде,ако некој газда е педер и сите вработени ако не му го опашат или испушат он ќе ги отпуште! :nesvest:Ама така е јас да се кандитирам за нешто и да имам вработени како Заев ак не ме гласат ...аут одма.
Треба да те гласат не заради заканите, него заради тебе.Е как да не само заинат говореш, Зочето ак не га изгради Струмица незнам кој гаа изградил шо да не тиа од ВМРО то шо беа порано градоначалници.
Ама така е јас да се кандитирам за нешто и да имам вработени како Заев ак не ме гласат ...аут одма.
Грчев дојде 1996 после убедливата победа над Костадин Манолев, кандидат на СДСМ, и дотогашен Претседател на општината. Во прв круг!Васил Грчев за него е махер:baeh: