- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 3.940
- Поени од реакции
- 6.429
Не мора да кажуваш на женати па одиш сам до Амстердам сега има ефтини летови.Ne znam, salvia e edna od rabotite koi nikogas ne bi gi probal, mnogu sum ja istrazuval i vo golemo mnozinstvo tripovite se zaebani, losi, neprijatni. Nesto slicno na datura. Salvia te vlece vo crna dupka i sve ti e vo Osmi Putnik fazon tripot. Ednostavno toa se supstanci so temna energija, i ako ona ne te ljubi ima mamata da ti ja ebe. Retko, mnogu retko nekoj ubavo si pominal na tie dve supstanci.
Inace imate ajahuaska sesii vo blizina, vo Srbija, kolku sto sum sretnal, ali ne e toa toa. Aja strogo vo prasuma e filmot. A i Ajata ne odgovara na nasiot duh, toa e poveke za pleminjata domorodni, bidejki si e nivna supstanca. Poveke bi sakal da probam cist DMT, barem nema da imam muka so serenja prolivi povrakanja i treski so saati. Sepak, sum nemal takva moznost, sakam da odam vo Holandija nekojpat so zena mi, specijalno za DMT, ama pa ne znam kako da i ja prodadam pricata sto sakam da napravam, posto ke ima mrstenje.
Babi, daj otkacete se od temava i idete pusete cigari uz diazepam, stvarno smarate.
Автоматски споено мислење:
75 do 100 nanogrami LSD nema da te odlepat do toj stepen da mora nekoj okolu tebe da trca i da te vraka vo realnost, kolku i da si labilen. Bitno e da si vo priroda i so poznati lica. Jas na primer, prviot pat u drustvo od koja sto edna devojka znaev, mi izgledase ona ok mila prijatna zracese, a drugarite nejzini koi prv pat gi zapoznav mi se gledaa so temni lica nalik demoni, cesen zbor ova. Edino pruza fini prijatni vizuelizacii, muzikata e prekrasna, i nevidena euforija, posto e agonist silen na serotoninot. Tuku celata rabota e da se najde filjan covek, zasto sekoj klosar prodava sve i svasta pod ime LSD pa moze i da ne si pomines ubavo kako sto ocekuvas.
Mislam deka veke ni vo USA ne e legalna. Pred desetina godini ja imalo po shopovi za nargilinja, lulinja itn., ides fino lepo si kupuvas kesicka so xxx jacina i si teras.
Datura e fascinatntna, ja ima kaj nas, mnogu lesno moze da se najde. Ama toa e ogavna rabota, igranje so Gavolot. Ne znam koj kurac tolku mi e interesna.
А дали имаш пробано хорс?
Легендарниот далматински трубадур, покојниот Дино Дворник со својата песна Ти си ми у мислима посветена на кралот на дрогите, Хероинот.
Интересно но историјата на креативноста барем на запад е истовремено историја на употреба на супстанци. Скоро и да не постои уметник кој не земал барем по нешто, па макар тоа бил одвратниот Етанол. Бустот во креативна мисла и намалување на инхибициите се две од причините зошто музичари, глумци, сликари...користат дрога.
Последно уредено: