I
Intex
Гостин
И создава зависност хашишот? Ај у курац, многу прашувам, знам. Ова е последно, ветувам.
До болеста е пак коа незнае нели шо прави , не е свесен дека си наштетува бетер , не треба да му се дава на таков случај гане.Па тоа е проблемот, не е свесен за ништо, а претпоставувам и самиот знаеш колку е штетен Менделексот
Не е многу, чилај, за тоа е темава.И создава зависност хашишот? Ај у курац, многу прашувам, знам. Ова е последно, ветувам.
A aко пуши тутун и пиеш алхокол од 15 годишна возраст до кај 30 години ќе си мртов.Абе деца гледам некој го споредувале гането со чоколада, помаранџи, кафе и сок од праска марата предизвикува трајно оштетување на психата погоре кажав толку е неприметливо тоа се одвива во текот на повеќе години 5 10 до 15 ако пушиш од 15 годишна возраст до кај 30 години веќе ќе станеш дебил, нема да ти се дига, ќе развиеш шизофренија и нема да можеш да најдеш работа за да се прехраниш ете тоа е тоа кратко и јасно
Ако пушиш тутун по кутија две и ако пиеш секој ден по литро ракија, до кај 60- 65 години ќе фатиш рак а со гането си кратиш 30 до 40 години од живеачката, башка развиваш трајна импотенција, стануваш имбецил и доживуваш психотични епизоди постојаноA aко пуши тутун и пиеш алхокол од 15 годишна возраст до кај 30 години ќе си мртов.
15 години ако пушиш тутун и секој ден пиеш алкохол - до 60 години ќе живееш? :|Ако пушиш тутун и ако пиеш секој ден, до кај 60 години ќе фатиш рак а со гането си кратиш 30 до 40 години од живеачката
Не биди ко верницине.Ако пушиш тутун по кутија две и ако пиеш секој ден по литро ракија, до кај 60- 65 години ќе фатиш рак а со гането си кратиш 30 до 40 години од живеачката, башка развиваш трајна импотенција, стануваш имбецил и доживуваш психотични епизоди постојано
Дедо ми покоен, пушеше сушен тутун од домашно производство и пиеше по пола литро ракија домашна секој ден, минимум. Умре на 91 година, без рак, само со катаракта.Ако пушиш тутун по кутија две и ако пиеш секој ден по литро ракија, до кај 60- 65 години ќе фатиш рак а со гането си кратиш 30 до 40 години од живеачката, башка развиваш трајна импотенција, стануваш имбецил и доживуваш психотични епизоди постојано
НЕ бе ако пиеш цел живот хроник алкос по литро ракија на ден, ако е за така и јас се опивам еднаш неделно и пушам по некад особено кога пијам ама тоа е друго сите тоа го прават, каде каде е поштетно гането како што реков си кратиш добри 40 год,. живот ризикуваш да развиеш склоност кон појаки дроги, шизо, импотенција и слично..15 години ако пушиш тутун и секој ден пиеш алкохол - до 60 години ќе живееш? :|
Идам цигари да си купам и ракијата да ја стаам да се лади.
Жено спремај салата.
едит; те цитирав пред да измениш мислење.
Не биди ко верницине.
Дај ми кај си прочитала дека се развива трајна импотенција, станува имбецил и доживува психотични епизоди.
Ме тераш сам да се цитирам.НЕ бе ако пиеш цел живот хроник алкос по литро ракија на ден, ако е за така и јас се опивам еднаш неделно и пушам по некад особено кога пијам ама тоа е друго сите тоа го прават, каде каде е поштетно гането како што реков си кратиш добри 40 год,. живот ризикуваш да развиеш склоност кон појаки дроги, шизо, импотенција и слично..
И едно палче од мене за болдот.Не биди ко верницине.
Дај ми кај си прочитала дека се развива трајна импотенција, станува имбецил и доживува психотични епизоди.
Цело стојаково.Дедо пиеше на млади години по литро жта не пуши човекот Господ да го поживее уште многу има 77 год. дај Боже, има ли некој дедо што пуши трева а да е жив?
Реалноста уствари еДедо пиеше на млади години по литро жта не пуши човекот Господ да го поживее уште многу има 77 год. дај Боже, има ли некој дедо што пуши трева а да е жив?