Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Некогаш некои личности со своите постапки што ги прават, прават да се посомневам дали е таа иста личност што ја знаев до сега, навистина не ми е јасно како може да се смени, или јас цело време слепа сум била.:confused:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Драга,
Вчера завршив со работа а ебан денар неам во мене. Fuck me, right?
А и она кога ќе тргне надолу не знае да застане....
Нема врска, од понеделник и онака ми почнува ерата на мачење, мислам, совршено.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга
Ако случајно знаеш колку изнесува светскиот рекорд во неспиење да ме известиш.
I have two nights in a row......and counting.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

у пичку матер со вирусов, вчера од кревет не можев да станам. Сеа глава ме боли. На толку спиење мене глава ме боли. МНОГУ сум гладна. Вчера ништо во уста не ставив. Ај нека се изгуби тепмературава, да живнам малце.

H

HITCH

Гостин
Тотално си модерна мачко, мајке ми. :love: Само ни фали една работа - море! Солунско поле без пловен Вардар е `ко риба на суво. :pos:

Денес е отсекување на главата на Св. Јован Крстител - строг пост!

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Драга ...

у пичку матер со вирусов, вчера од кревет не можев да станам. Сеа глава ме боли. На толку спиење мене глава ме боли. МНОГУ сум гладна. Вчера ништо во уста не ставив. Ај нека се изгуби тепмературава, да живнам малце.
Повраќаше?

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Денес пак имам работа преку глава, пак ќе сум „очички ко варено зајаче“, не сум мрднала од компјутер, а и колегите ич не се колегијални.. Од 11.00 до 13.00 крекаа и се смеа како будали, бев принудена да слушам Дубиоза на слушалки на максимум :ROFLMAO:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Тотално си модерна мачко, мајке ми. :love: Само ни фали една работа - море! Солунско поле без пловен Вардар е `ко риба на суво. :pos:

Денес е отсекување на главата на Св. Јован Крстител - строг пост!
Stvarno mi se svidjas macko, majke mi! :D
Ahh be :D
Kako da I'm objasnam na lugjevo deka mi e dosadno?!?!

Г

Грејвдигер

Гостин
ДК, одамна ти немам пишано и еден куп ствари имам за си се изнакажам. Човек да не знае од кај да почне. Ај нека биде од испитиве, пошто конечно завршив и со нив... уствари од вчера завршив, ама тек сега се прибирам. Ок, мање битно тоа... имам други ствари што ме мачат.

Зошто мора стално да бидат комплицирани работиве, кога може да биде едноставно?! Можда и јас сум крив со тоа што барам стално да ми се каже што е работава, проблемот и да го решиме, а не после тоа да не можеме ниту здраво да си кажеме. Додуша, проблемов во ова е од другата страна, јас немам гајле... не сум јас крив што сум лабав. :cautious: Се надевам ќе се средат работиве, глупо ми е, јеби га.

И трета ствар и ветувам дека нема да те тормозам повеќе, е дека почнувам германски да учам. Думан е работава.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
И јас истите маки ги имав пред 3,4 дена...
Повратив 5-пати(ден и пол) и оздравев.

И другпат сум го фаќал истиов вирус и однапред знам колку му е инкубациониот период.
Последниот пат повратив жолто, а пред тоа бев прегладнет... во 6 а.м уште не се разденило као одам до кујна леб да земам гледам почна да ми ротира собата околу мене и сватив дека морам да одам до кадата... некако се довлечкав до кадатa и кога го повраќав жутото мислев дека во секој момент ќе умрам, имав преку 40 температура...

п.с
Се извинувам за гадостите во постот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom