Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49

Драга,
уште еден врнежлив ден во Фрибург. Камбаните одамна отчукаа полноќ. Впрочем тоа и прават секој час. Имам чувство како да се наоѓам во периодот на средниот век. Дури и прозорците на мојата соба гледаат кон една тврдина. Којзнае на колку војни и битки била сведок...Сепак овде е, поминале векови и векови, а уште гордо стои сведочејќи за тримуфот на градот.
Се` во врска со овој град ме инспирира. Ме тера да продолжам понатаму, да живеам за себе,нешто што одамна заборавив да го правам...
Јас сум тврдината, војната се води во мојата душа, времето ќе ги излечи сите рани...а дотогаш? Ќе продолжи да боли...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Драга Кајгана,

си осетила ли раце од дваесет и кусур годишњаци кои доаѓаат без причина и те млатат? Епа да, модро око... Утре следува одмазда.

Се гледаме,
КвикСилвер

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Чувствувам огромна возбуда во себе поради уписиве...:ААААААААААААААААА неможам веќе :/

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
врв е ова драга, ме крева....и едно време ме ака од земја

S

stefi

Гостин
Се вратив, незнам колку долго ќе седам и колку ќе ти пишувам ама денес нешо се распишав :) и со полабави мислења, и онака имаш многу членови, моето не значи којзнае колку.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Баравте? Добивте.

Како да се инсталира:

1. Лајкни ги постов.
2. Одлогирај се.
4. Логирај се.
5. РАБОТИ!

Пријатно.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Преку кур веќе од наркоманскиве филмови.. Доста веќе од дуењето и ширењето .Его мањаци, а вистински пички кога се сами..
Жешко, не се спие.. Ќе врнело утре така викат.. Она бе, заборајв шо ќе ти пишев..
Тепа Манчестер Ј. Абе не беше то, ама аааххх не ми текнува.. До следното јавување за Драга Кајгана,
вашата и нашата Сијка Пиштолова.

С

Сатори

Гостин
Ме разбуди забоболка!
Колку е тоа иронично бе?Да не можеш да заспиеш до 4 сабајле и кога конечно ќе ти успее, да мораш да станеш после 3 часа за да се напиеш ибупрофен зошто те боли пола вилица а не знаеш од што ... јас ќе умрам од премор, од ништо друго.:cautious:

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Викенд полн со изненадувања, а продолжение гледам и денес... Не е лошо, не се жалам! ;)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга Кајгана...си ја најдов слабата точка.
Сега само други да не ја најдат.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
ДРАГА!!Едвај чекам.да заврни силен дожд ..со силни грмотевици..тоа е рајот..да излезам на џам..и да уживам во звукот на капките и грмотевиците..па тоа е како во сон..но никако тоа да се случи..жешко у ПМ....
уште малку ...ке почниме да одиме на школо ебаго...а денес исто така досаден ден ..како и секој во оВАААА ЛЕТООООООО!!.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.494
Поени од реакции
8.008
Драга Кајгана,

Денес 11 луѓе ми лајкнаа пост, ЈЕЕЕЕ :)

Инаку на работа раат, шефовите ми ги нема, отидоа на одмор, и си работев на раат.

И го симнав Bad Teacher со Камерон Дијаз и Џастин Тимб’рлејк. Добрата учителка од Демир Хисар ми пиша да и го нарежам на ДВД :)

ајт ојдов да гледам филм

T

Torchyrus

Гостин
Е драга кајги конечно добив име на фирмата со камиони шо ќе ја отварам наскоро само наместо Шпед ќе биде SPEED :D :D Ebam Speed sounds good :icon_lol:

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Опет ми се буди туга, туга највеча......
Ахх...зашто кога ќе расчиштиш со минатото пак се навраќаш кај негоо...само доволно е еден поглед....А то је тешко...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom