Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Значи Кајгич 3 дена се вкупно 6 часа спиење. Убиствено темпо, многу пивско... И Паланка појдовме и сето пиво им го испивме...Раритет е бејб то да им го испиеш пивото на Паланчанки... Али бејб манастирот така смирувачи така поразително така вистински делува...И влез 100 денари не ни наплатија, замисли... Има мит за убавините на манастирот Кајгич, да... Проклетите англиски хулигани ко дошле пред некоја година да го бодрат на градски нивниот Ливерпул имале авионски лет до Софија и наваќе низ Македонијава со автобус... Е арно ама им таксале да ако бидат фини на гигантизмот наречен Филип втори ќе ги однесат на манастиров... Најлошите од најлошите веднаш депортирани со комбе со решетки до Софијана... Оние навивачи на Ливерпул кои биле без тетоважи и не шлапале при џвакање на мастики биле донесени до манастиров... Много ги бендисало и останале 3-4 дена...Значи и ден денес по тоа прекрасната шума може да се види некој Енглез со застарен дрес на Жерард. Не им се идело...Да Кајгич да , убавина до болка...

П.с И утре пак на работа.....Уаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Абе драга живот е ова ?? Туку остај ти немаш гајле.. Оставаш сите срања да се заборават и ко за инат ко бумеранг ти се враќат назад.. ОСтај заебанциите и фати се за работа..
You thought I forgot about Frenkie ? Naah till the end of time he will be present inside of me..
I promise, that one day, everything's going to be better for you. For the both of us !

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Драга се чувствувам толку посрано у моментов.
И не, не сум заборавил да си избришам г'з у ве це.
Се ми е лејм денес.
mwah. kiss topsi.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Луѓето секогаш критикуваат и коментираат за се едно нешто што си го направил...тешко е на сите да им угодиш!

M

M del Mar

Гостин
Д.
Сфаќаш дека пријателот всушност бил непријателот. И сеедно ти е, но боли тоа што самиот себе си се излажал, си изградил и си верувал во нечии туѓи непостоечки вредности.
Можеби лошо обзервирам, но ќе останам на тоа.

I

indigo child

Гостин
>.<
sho? da. te boli? ako ! sakam. mnogu.
ama nema. epa pozzi4.
mi teknue kolku..a nvm. ko sto gleas tuka sum, ne na more. da.
leleeeeee >.<
sto mi se desaa? >.<
rawrr >.<
idam da spijam, mi se spie -.-

S

smexy

Гостин
A soothing rain...such as I need for my soothing prayer...the skies baptized us in vitriolic acid...they did this to us!
You can't trust them!
The rain...I hate it.
I hate it,just as much as I hate crying.
Why do people cry?
It's just like the rain...nothing ever changes.
We never cried.We don't know how.
In the end...
Perhaps...
We ended up hating the tears we never had.
Oh well.
It's easy :)
At least we've never cried :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се угушивме ама дочекав ред одвај да завршам работа.
Меланхолија досада туѓи очекувања залудно потрошено време, сакам а не знам што, чекам а не знам што, после уживам ама знам во што. Можеби туѓото оценување на мене има повеќе влијание отколку што сакам тоа да го признаам пред себе, маска на лицето глума пред другите, трема непотребна, чаша пиво и руска салата, тресење глупости и внимавање што ќе се каже истовремено, внимавање на себеси и другите, смеа за детското невино размислување и однесување.

Средба на сред плоштад сеуште работи тоа што го работи, се сеќавам кога делеше гратиси и како деца сендвичара Греми кој ја помти ММЕ, кај беше во кое ќоше не можам дса се сетам. Носталгична будала, семки и сончоглед......

Не е глума не е маска :icon_lol:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.094
Mи се еба.

Ако некогаш и некаде значела репутацијава и лајковите, ја повикувам нејзината моќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom