Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Драгичка Кајганооо..
Среќен до даска...1: Македонија победи со 20 разлика..ееејј..2:Се случи нешто прекрасно вечерва..:cheeky2::cheeky2: :back:
ај поззззззз..те и за тебе еден :back:..
:)

T

TaMчЕ

Гостин
Аууу Драга!
Најјјјјаки смее бе паа!! леле колку беше најдобро на Македонија-В.Британија! :vozbud: гласов нигде го нема ама не е важно..не сум спремна за утре ама ни тоа не е важно,
најважно е дека тепавмее!! :oeoeoe:
ајт :salut:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Баки, КимЌе, omlette du fromage, какосакаш!

On da road wit Peugeot ! Конечно ! :wub:
Си преде, еј.. голема промена anyways. Ја обожавам. Ах, едвај чекам утре.. imma see ma royal blue baby again. (Ја би бела за мене, ипак. И маската би ја мењала.. и да е купе кабрио, нели..)
DEFJAM 24/7. Факс, примена. :) Кошарка прекраснотии. Сос од домати-погоден такоџе. Е утре мавам частење
..ај на палачинки, ма?
Се прашувам шо ќе ги частам за диплома..
Ај.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Aww what happen with me?o_0
I think Im in love....
Најозбилно.
Не знам што ми се случува со таа личност.
Заради него не сум способна за ништо.
Дур почнав да правам погрешни работи!
Тотално ме опседна...
Постепено ми се вовлекува под кожа,во срце.
И не сакам да си замине од таму.
Нека остане вечно:)
Убаво ми е.
Сето ова ме исполнува.
Сакам...да го прегрнам....да ме прегрне како минатиот пат.
Да заспијам покрај него....
Да се разбудам покрај него.
Ова е прекрасна бајка за која се надевам дека нема да има крај...
Упс...сега забегав!
Отидов да спијам,зошто нема да има крај со моето филозофирање.

П.С Гледам мојатта Македонија победила...Excellent!Perfect.

Те сакам и тебе и него.

Добра нок на сите форумџии.
:love2:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Kajгано да им кажеш на свите у странство, дека ако некоаш не дај Боже ги натера нешто да доаѓаа да играа кошарка со нас кажи им да не се муча да путуа туку нека си ја предада утакмицата од одма.
Фала.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
...драга, подрага...најдрага....

...некако ми тргна вечерва....пилиња, овци, волци.....
....одам да се дружам со чичко Орвел и неговата животинска фарма....бидејќи штом се раздени цел ден ќе морам да комуницирам со едни многу далечни роднини (мајмуни)

Еден ден луѓето ќе се откажат од сродството со нас како што ние се откажавме од сродството со мајмуните - Кхалил Џибран

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
На тебе ќе потрошам еден празен пост сличен на мене . Без да заслужиш. Затоа што ги сакам сите без разлика дали заслужиле. Добив ремногу без да заслужам...време е да се оддолжам <3

За!

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Драга кајгано.....би била многу среќна ако ми помогнеш да најдам уште една цимерка, барем тој товар да ми се тргне од глава. Ако не друго, фала што ме сослуша:icon_neut

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Драги наши...

Искрен да бидам, не се ни обидов да го потиснам чувството кое ми извади злобна насмевка. Можеби не сум воопшто посреќен од вчера ниту ќе бидам утре од очигледно новонастанатата ситуација, ама е толку смешно што не можам да престанам да се кикотам.

Второ, но поврзано... Сакав да бидам раката на кармата, но некако не ми успеа а Богами не се ни обидов да ја спревдувам сам правдата. Малку ме мрзеше, малку се вадев на алтруизам, малку не можев да одлучам што точно треба да напраам. Како и да е, работите не може да не си дојдат на место, па би сакал да порачам на засегнатите и на оние кои знаат што зборувам (па и на оние кои не знаат, ова е универзална вистина) да мислат шо праат зашо ја никогаш не грешам кога ќе кажам нешто. Ма дури и на Рејзор коа и реков дека тоа нема да заврши за 5 минути бев у право. Како и да е, битната реченица е, Told you so, told you so!!!

Трето, исто така поврзано со претходните... сега да се потсетиме сите на Шерлок Холмс а потоа може и да запееме сите во гласот на промашените идеологии, религии и убедувања кои беспоштедно паѓаат под законот на Господ.

Сега, место да ме опцуеш, послушај ме смотано едно... Животот е патење и никаква формула нема која може тоа да го спречи. Добрата работа е што колку повеќе страдање има, толку повеќе и радости има. Секоја болка која ќе помине создава чувство на пријатно уживање. После болест самото живеење претставува задоволство. Затоа, не претај со тоа рацете мислејќи дека се крилја. Оди цврсто по земја, гледај пред себе, и само чекај го моментот кога пред тебе ќе си ги срине некој колената. А ќе го направи тоа, порано или подоцна.

Ај сега, за арно за убаво... :wink:

P

PewDiePie

Гостин
Врага...........................

Група од ф.б. лошиот момент кога грди луѓе глумат фраери/пички :tapp:
Читам сабајле и си викам добро бе свињо пичка ли ти материна дебела гадна,си се видела ли во огледало па да збориш за друга исто не убава женска ама барем не е до толку гадна и плус ми е другарка............цццц страшно ваљда ќе ја погоди гром,ако не јажето :tv:

И така поззз

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга
Еден твој член се пошекнува ама ајд, кутам си.
ШО има па на тебе да ти расправам....

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Ценетиве пријатели од форумов многу мрчатори станале. Дај нека се оправат не иде на арно.
Пс. Морав подолг пост, за да не ме брише Гладиус. :(

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Кајгана,
сакам промени во мојот живот. Нови луѓе послични на мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom