Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.122
Драга

Колку е зае*ано да живејш покрај езеро а да немаш вода во 3 сатот да се замиеш...Е*ати проаква ,е*ати водоводот ...

пс-почна да се расипува времево, ќе врне.Таман да ја прочитам Крпен Живот, "иначе нема 5ка" како што вика мојата драга професорка по македонски јазик.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Јас ја имам силата,да си легнам да спијам и да не те гледам:tv:
:back:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Совршени два дена. Вчерашната вечер, со мали исклучоци беше вечер која ќе остане дооолго запаметена како најпрекрасна! Данкешен битешен, моите нозе не се согласуваат со втората реченица, ама немаат право на збор! :icon_lol:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга

Последно време, ми се случуваат многу иронични работи, како последниов па...., гледам билборд алкохолот убива, а јас носам флаша коњак у ташна ....
Да се средам па опширно ќе ти раскажам ....

H

HITCH

Гостин
Кајги,

Мислев ќе ме караат, ама куртулив :pos: т.е. ме извадија :pos: :pos: :pos: Не бев крива, ама педерот решил да ме тргне, жива среќа што имавме договорена стратегија, кој ќе мислеше тогаш на лице сместа :pos: двајцава се супер, баш се ко нас, ма исти се бреее кај се најдовме, како се вклопивме, ко со да сме цел живот заедно :pos: и кај нас и кај нив не ми се допаѓа што се караме меѓусебе, ама постариве напнуваат ма, многу напнуваат :pos: :pos: :pos: ние помалите да не сме светот ќе се распадне :pos: :pos: :pos: Ми се допадна разговорот вчера, многу ми се бендиса што направивме муабет ко луѓе. Нас ни кажаа што е како е, ама сепак, друго е кога ќе видиш кој како мисли, до каде е работата. Многу сум среќна за проектот! Овие две тргнуваат утре, дур да се доклацкаат 2 дена ќе им треба, од џенем идат, уште недојдени веќе мислам дека тереба да си одат, а тоа ме убива. Ги сакам, многу ги сакам, жал ми е што не идат во полн состав, ама рекоа на зима пак ќе дојделе, да видам да не верувам. Батковците ми ја бутнаа у глава јави се на фиксен и сега само таа ми се мота низ глава, а искрена да бидам, многу срање песна е... ама... бидна :pos: :pos: :pos: штом се мота меѓу уши нема спас :pos: Ја научив веќе :pos: :pos: :pos: Инаку, да ти се пофалам, парламенатрното мнозинство имаше состанок и донесе заклучок дека сум одлепила :pos: :pos: :pos: бррррм многу лошо сум почнала да кочам ма, нагло :pos: среќа не летаат низ кола, цврсто се држат, се препотуваат :pos: :pos: ама сега тоа е што е :pos: :pos: Знаеш ма што сум приметила?! Децава немаат никакво домашно воспитување! Јас им викам едно тие мене друго, ама си ја нашле белјата со мене. Кај мене не е `ко со мама и тато. Кога ќе ме видат мене глупирањето ќе си го трнат на страна и ќе ми доаѓаат облечени, а не јас да им кажувам дека им се гледаат делови од телото, со мене нема таква игра. Ме нервира што се толку распуштени. В ред е да се слободни, ама да се начитани или барем 20 - 30 книги да прочитале, овие ем неписмени ем распуштени лоша комбинација се. Ме излудеа, само одам и се дерам, па замисли ма уште и ме оговараат, се жалат од мене, ама се заебале :pos: дознавам се! итоа изворно :pos: :pos: :pos: леле им собирав подолго време и им кажав се`. Видов нема друго чаре па ги подбрав. Сега дека ја задебеливме ептен работата ќе ги оставам малку да дозбудалат и после ќе им влезам уште една тура. Сигурна сум дека нема да се смират. Сум решила да ги правам луѓе! Знам дека не е моја работа да се мешам, ама тие први почнаа :pos: :pos: :pos: што си посакаа, тоа ќе си добијат :pos: леле кога ќе чујат дека сме во ист тим :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: брза помош ќе викаме :pos:
Знам дека премногу сериозно ги сфаќам некои работи, знам дека не треба така, знам дека морам да оладам, јасно ми е, ама не можам да гледа како уништуваат се за кое некој друг се мачел, не можам да гледам како се китат со туѓи перја, не сакам да повредам никого, ниту пак да навредам некого, ама овие ме вадат од кожа брееееееее. Како не можат да сфатат дека има време за се и за смеа и за работа?!

п.с. решив да менувам 2-3 работи за кои немав поим :pos: едната е наглото кочење :pos: :pos: :pos: другата е мајтапот, лелееее `ко навиена сум, не можам да се воздржам бреееее :pos: :pos: :pos: а трета... хмммммммм :pos: :pos: :pos: не ти ја кажувам ма :pos: :pos: :pos: :pos:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Драга Кајгана
-Рано станав денес незнам зашо, али знам дека моите отидоа далеку од градов и дека викендов сум сам и натаму се е јасно :!
with love Tomi x).

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..вчера си поминав најлудо !! :wub::wub:
Невидено беше што еден типец на сите нас ни се обраќаше:Ејј вие дојдите ваму,и еден другар ни вика:Бегајте,овој ќе не затвора :pos::pos:
И денес требаше да одам за Боговиње за последен пат да гледам Тетекс,али времево зафркава..:(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Денес одлучив онака да си отидам на утакмица,и да седнам на страна да гледам само,за последен пат сезонава сакам на раат да си изгледам цела утакмица.Али времево заебава маме му ебем,ми крши филм :(
После ќе треба да идам да ги испратам на екскурзија овие моиве,цела недела без нив ќе пукнам ебате.Али затоа 10 дена нема школо за мене,мини распуст,таман пред да почнам да попраам оцените добро ќе ми дое одморот :)

п.с Членот над мене ми краде начин на изражавање :tv:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Епа бејб....дојде време да киднам малку од Балканов! :)
Драга Кајгана: Ооо Шмек...дали тоа ти конечно идеш во Русија? :)
Да бејб да. Санкт Петербург поточно :)) Вчера ја добив оваа топ вест ко гром од ведро небо. Одамна не сум имал толку радосен ден ко вчера шо беше!
Драга Кајгана: Како...шо...одкаде испадна ова?
Бејб...од факс по ангажираност на една моја професорка и делумно од руска амбасада. Најверојатно сум им бил супер представителен минатиот петок кога бев на прием на руски гости у Континентал. Така да...:) Заминувам на 23ти овој месец и се враќам на 29ти. Феноменално :) Младински меѓународен семинар кадешто ќе учествуваат многу млади шо учат руски од цел свет. А јас тргам сам од тука...така да сум единствен претставник од Македонија.
Иххх....Шмек бее амбасадор. Браво! Значи...сега таму...на шмекот паѓаат русинките а?...пази тие опасни се! Да не ми те замаја некоја таму, некоја Маша Машењка :)...да не ми те оженат!
Бејб...па да мора македонскиот шмек да го почуствуваат. А русинките...ахх да! :) Али...јок бре за женење скраја! Башка...македонско девојче ќе ме чека тука дома. А она е китка шарена и нема поубаво девојче од македонче! :)
Драга бејб: Аааа тоа сум јас?? :)
Па нормално бе бејб! :)
Драга Бејб: Лелее....треба да не има у Све за Љубав :)
Ај не! :)
И то бејб....шо да кажам освен....на здравје со една Водка Путинка....и шмек...руски :)
Драга Бејб: Ја љубљу тебја Шмеки :back:
Ја тоже тебја :)
Ајт...ПОКА! :)

Attachments

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Kajгано...

Сите грешиме нели...а од влакно камила прават.
Не е фер.Мислам хелоуууууууууу...
А додека го пишувам ова баба ми досадува,а надвор истура дожд.
Којзнае каков ке биде денот.
Досаден најверојатно...

:salut:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey па и ја сакам да идам у Русија и да се мавнам одАвде! :cry:
Инаку уште сум пијана и да,пак ја зезнав работата. Зашто мора све мене да ми се дешава?? Да не беше “тоа“ сега ќе беше многу убаво,ама бидејќи Е “тоа“ сега се осеќам мизерно...ај...вечер пак ќе пијам и ќе се праам дека се е океј...piece of cake!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
зошто некои луѓе се’ би направиле за да бидат во центарот на вниманието?
зошто надвор врне, темно е, студи, грми, а 15ти мај сме?
зошто сите планови ми се расипаа?
зошто со сила се правам будала?
зошто те прашувам кога знам дека нема да ми одговориш?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Знам дека сум своеглав тоа ми е доблест ама и маана. Првиот ми вика колку плаќаш од парче, мојот одговор беше дека тоа е деловна тајна, и другиот исто него му одговорив една цена е за мене а друга ќе биде за тебе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А да се најдеше уште некој сметка на куров да ми прави? Нема добро.
Не знам што да правам ако кажам со какви поволни услови имам и можам да работам има да попаѓаат луѓево во несвест :icon_lol:. Заеби дувка ветер надвор ништо од плановите што беа за денеска и утре, ќе одам до кај брачката на кафе. Вчера на скајп М. праша за него што прави, му одговорив дека не прави ништо чека вработување во партија и се мува во една невладина трошат пари од некаде донирани :icon_lol:.
Тоа пивото што го пиеше таму германско 6 за 100 денари наши ми вика да го носиме кај нас да го продаваме, не бива.
Фритеза и ел. скара си купив во кеш а шпоретот и фрижидерот ќе одат на рати.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Сепак отидов у Боговиње,а поарно ќе беше да не идеш зашто се изнервирав невидено..
На тоа пе*ерчето прилепско Спирсковки се да му е*ам!
И заврши сезоната,уште купот и после дури у Август..:(

M

MIL

Гостин
Драга госпоѓице Кајгана
Денес попладне се чувствувам осамено , повлечено , тивко ... Се надевам дека вечерта ќе се врати свежината во мене
Сабајлево го изгурав некако , после на роденден и сега работно зезнато малку после роденден на раб да идеш некако све ти е мутно :vozbud:мислам све у нормала .
Другооо , мммм шо да кажамммм ааа дека времево е лудо имаше бури , врнежи , дувежи :vozbud:СОНЦЕ пак темнини и сеа темнина и морам да направам ремикс и да кажам дека без љубов тешкоо се вирее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom