Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Поклонвам цвеќе, една интересна сорта. Специјално за родендени.

Ми требит пиштол, аспирин и инфузија. Еден ден, ко ќе ги најдам трите работи одеднаш, и ќе сум во ваков муд, ќе се поздравам со сите вас и ќе го сторам делото.

Шо да не... 15 години се лежит во Македонија за убиство, со добар адвокат и како прво дело ќе ми судат 10, ќе лежам 7 и слободен сум. Ама барем чистачкава немат да ми го реметит најубајот сон во цела недела! Цела недела го чекам денов да дојт за да се наспијам, ама морат нешто да ме изреметит. Морала во недела, немала друг слободен ден! Ој ослободи си некој, (ај да не пцујам). Дрн дрн со она правосмукалкана. Малу ми зујат во глава од мамурлак, уште та ми требит. Али, ќе ја убијам. Кога тогаш. Бар тој факт не е спорен. Ево ова нека се сметат за мое писмено признание.
Ој мор. Повраќаше? Јас се истурив.

Драга бејб...мамурлак. Имам хаити земјотрес у главава. Леее со малиов горе се упознавме вчера. По долго договарање бидна нашиот сусрет. Топ човече, шмекерче, кикбоксерче. Го најмувам за обезбеџење приватно. Инаку...почнавме со дружба уз ракија у кафана па преку шмек тура низ Маракана до праење сериозни муабети за живот. Од тоа синоќешно дружење имаме еве сега и двајцата хенговер. Повраќам.
Драга К: Добро анти-шмек ти е муабетот со повраќање. Ако бе мило ми е што е така. Него шмекнавте нешо или со жив ѕид праевте?
Пола цури у маракана со соблекуваа на наша маса на Афтер Дарк!
Ги знаеш моментите бе бејб....да не испаѓа сеа фалење.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Здраво Кајгана.

Утре вечер ме чека егзекуција. Знам дека ќе бидам покосен и дека ќе ми ја столчат душата и ќе ми го скршат срцето.

Пак.

Значи, спремен сум. Камен има сега таму. Ќе се насмеам кога ќе се случи тоа. Редно беше. Супер е што конечно ќе се заврши.

Сам си го барав, Кајгана. Конечно ќе го добијам она што ми следува.

Ајде, ме чека уште цел ден да го изработам тоа и да си ја заслужам наградата.

Кажи како помина??? Што се случи???

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кејсеј, се процесирав денес со Кафка. И не ми остава некој уау впечаток книгава.
Ама затоа Беркли и Хјум ќе ти ги изрецитирам и изанализирам како јас да имам за нив пишувано.

Ме интересира до кога ќе читам разговори за по профили праќани на мејл поради кликање на пријави наместо на види разговор. Ама ставрно ме интересира.хахаха

Ме фати мрза денес. Ме мрзи дури и да трепнам. Од утре втора смена. Lovely:pipi:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Е од денес стварно идам на пауза! Знам, секој ден ти викам така.:pos2: ПА ШТО ДА ПРАВАМ КОГА СИ ТОЛКУ ЗАРАЗНА!?:vozbud: Ама не, од денес стварно значи:pipi:
Мислам на тебе:salut:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Л-Л-Лаааадно ми е... :pipi:Ок сум, се разбудив пред саат време и имам онаква позитивна енергија во себе. Вечер ќе има денсање јејејејејејејеје! Те поздравувам со песнава.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Идам да се трескам од земја. :icon_lol:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

Во отсуство на особа/виша сила на која би можела да и се помолам, и како единствено нематеријално битие во мојава околина ти се молам тебе, нека биде среќата на моја страна во наредните 2-3 саати. Ако се случи тоа, ти ветувам дека никогаш повеќе нема да те замарам со моите небитни говнарии. Фала.
:cuc: :cuc: :cuc:

само да те испоштовам, и да останам на ветеното.

мада можеш и вечерва да поработиш...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Секо

сеа си доов од фудбал,сакав малце да издувам мозокот од запечени мисли
не дека успеа многу,али колку толку боље е малце
чекам некои одговори,за да знам што понатаму
и таке
ај ми се стопли сармата идам да јадам :))
:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Не можам да ти опишам колку е денов тужен..:?.
Колку сум мутава шо не слушав шо ми зборат другите и си терав ко глупача некоја...:?.
Слепец..:?.

Сакам да си легнам, да ме гушне и да заборавам на цел сфет.
Ми се плаче..:?.

И ијам спор нет!!!

E

`EsCaPe`

Гостин
Еј Кајгано..

Знаеш како е кога бараш одговор на нешто иако одговорот е пред тебе, сепак баш тоа не ти одговара па сама си ја комплицираш ситуацијата барајќи друго решение и одговор убедувајќи се себе дека веќе постоечкиот сигурно не е во ред. Е, после цела година .. да, да, буквално цела година ти поминува во претпоставки и убедувања, некои со себе, некои со другите околу.
После, се случува нешто што .. не ти покажува ништо ново, туку ти го покажува тоа што веќе си го знаел уште од самиот старт, но поради некоја патолошка потреба од проблеми си ги игнорирала фактите и се повеќе и повеќе си навлегувала во некои си мистерии, претпоставки и с*ања, со ништо друго на твоја страна освен тоа едно нешто наречено надеж.. м?
Знаев се уште од самиот почеток, уште од првиот ден. Знаев со кого имам работа, знаев каде ќе биде почетокот и каде ќе биде крајот, знаев се, ама пак терав по свое.
Е ако де. Демек искуство плус, демек лекција.. Ама само демек, нема кај мене тоа учење од грешки, затоа што знам дека и сега ако ми се пружи нова шанса за оваа ситуација пак ќе гледам да ја искористам и со тоа ќе се вратам на почеток.
Некои работи изгледа немаат крај...

:tapp:

Ај сеа.. чао.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

Боље да немаш ментални другарки зашто три дена ќе се смееш ко луда. Си го продужив животот.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.028
Поени од реакции
24.653
Она што го чекав ми е на дофат на рака ама ќе чекам уште малце. Знаеш како оној момент кога сакаш мувата да ја фатиш со рака па полека полека го намалуваш растојанието помеѓу твојата рака и мувата па во даден момент треба да го удриш оној завршниот замав кога одеднаш со раката правиш нагло забрзување. Е сега поради класичната човечка избрзливост и немање нерви тој финален удар го задаваш многу рано грешиш во последната и најбитна проценка и најчесто мувата повеќе ти побегнува отколку што ти успеваш да ја фатиш. Patience-Salvation. За да можам после да продолжам со други битни работи на раат. А не можам кога треба сеча или отплата.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Кајга ја само на поминување онака. да те посетам да знаеш дека не сум те заборавил...
заврши во полагања сеа иам една недела слободна Јупиииииии али резултати коа ке ми дадат ке биде зашо си ме мајко родила..
ајде бе ке биде се..
позз кајга идам да спијам!

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.940
Поени од реакции
1.484
Кајгано,

Сакав да ти кажам нешто ама заборавив. :toe:
Ај добра ноќ, добро утро како и да ти одговара.

Поздрав,:salut:

S

StereoLove

Гостин
Кајгич

Отидов да се направам ваква..како на аватарот.
Држи срека да не ме уништи оти има да ја задавам!!!
Ја бива за тоа.
Ајт чао,подоцна ке ти кажам дали сум задоволна од new look или се ке искршам:pos:
Или па можеби ке се премислам и ке се скратам подобро.
Знам Емовка не можете да замислете:tv:
Лов јааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:back:

EДИТ:И конечно емовка,си се сакам:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom