Шмекерот
Еден и единствен
- Член од
- 24 мај 2008
- Мислења
- 1.767
- Поени од реакции
- 384
Ој мор. Повраќаше? Јас се истурив.Поклонвам цвеќе, една интересна сорта. Специјално за родендени.
Ми требит пиштол, аспирин и инфузија. Еден ден, ко ќе ги најдам трите работи одеднаш, и ќе сум во ваков муд, ќе се поздравам со сите вас и ќе го сторам делото.
Шо да не... 15 години се лежит во Македонија за убиство, со добар адвокат и како прво дело ќе ми судат 10, ќе лежам 7 и слободен сум. Ама барем чистачкава немат да ми го реметит најубајот сон во цела недела! Цела недела го чекам денов да дојт за да се наспијам, ама морат нешто да ме изреметит. Морала во недела, немала друг слободен ден! Ој ослободи си некој, (ај да не пцујам). Дрн дрн со она правосмукалкана. Малу ми зујат во глава од мамурлак, уште та ми требит. Али, ќе ја убијам. Кога тогаш. Бар тој факт не е спорен. Ево ова нека се сметат за мое писмено признание.
Драга бејб...мамурлак. Имам хаити земјотрес у главава. Леее со малиов горе се упознавме вчера. По долго договарање бидна нашиот сусрет. Топ човече, шмекерче, кикбоксерче. Го најмувам за обезбеџење приватно. Инаку...почнавме со дружба уз ракија у кафана па преку шмек тура низ Маракана до праење сериозни муабети за живот. Од тоа синоќешно дружење имаме еве сега и двајцата хенговер. Повраќам.
Пола цури у маракана со соблекуваа на наша маса на Афтер Дарк!Драга К: Добро анти-шмек ти е муабетот со повраќање. Ако бе мило ми е што е така. Него шмекнавте нешо или со жив ѕид праевте?
Ги знаеш моментите бе бејб....да не испаѓа сеа фалење.