Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Нано
Гледав филм.
Сега сум опседната со христијанска митологија.
И да знаеш дека ке гуглам цела вечер. Не дека имам попаметна работа.
Утре ми е испланиран денот до секунда.Ке немам време да здивнам.
Од понеделник пак....
:back:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга...

Фино беше денес, со исклучок на двата заба што ги правев. Кога сме веќе кај тоа од сега па натаму ќе одам со мерак на заболекар :) Аууу да, да ќе одам и тоа како :)
Ти викам јас станувам сабајлево и после саат два почнува осмицата да ме боли. Онаа другана и покрај два лека не успеа ништо да направи, џабе болкана што ја трпев. Ама пусто денес сабота кој работи? Сите легачат, почнувајќи од библиотеката ( џабе макнев толку книги) до заболекарот, значи народов никако викенд да работи. И на кој да се жалам ако не на мајка ми.. Под итно и реков да најде некој да ми го среди забот. Ми даде бројче женава, ми нацрта кај се наоѓа ординацијата и плавушана успеа некако да ја најде. На влезната врата имаше нацртано дедо мраз како држи фенер. Ама очигледно беше дека некој антиталент го имаше нацртано, па фенерот изгледаше како бомба :vozbud: Какво чувство а ? Дополнителен поттик да влезеш во забарскана ординација :pos2: Влагам внатре и прво нешто што ме удри беше аромана на забарско, одвратнион мирис. Си викам ај ќе се привикнам, седнувам на стол и чекам.... Чекав цели 40 минути, ама за тоа време успеав да ја измеркам чекалната и успат да се изглупирам. Досада шо да праиш, остај тоа, подобро камера шо немаше..:vozbud: Погледнувам на масичето... каква реклама...ц ц ц Имаше напишано каков е вашиот избор, и на сликата човек и забар кој го прашува а на забарската маса приватно - и современи алатки и државно чекич и клешта... Онака де чисто информативно да се илустрира нашево здравство. Вртам глава и гледам на страна напишано, цитирам: Даваме вересија на луѓе со навршени 85 години во присуство на двата родители. Дефинитивно не можев веќе да се контролирам, си викам, добро бе бива ли забар со 40 и нешо толку исчукан да биде ?! :nesvest:
И доаѓа клучниот момент. Завршува жената пред мене ( мажот и цело време ѕиркаше што се случува, а и да затоа се чудев, зарем можно е веќе мажите да не си ги пуштаат своите жени на забар да одат, пуста љубомора) и влегува забарот. Добар ден ми вика, а мене очите ококорени. Си викам у себе ааа Бети Бети ( мислам на мајка ми) ете зашто ти и покрај се идеш кај ОВОЈ забар. На мое гооолемо изненадување типот беше млад и секако сексиљав, барем тоа не може да му кидне на моето окце. Си се претставив со пола уста која сум и шо сум и да ме нема на столица ( со толкаво брзање никад не сум седнала)... И бидна шо бидна едниов заб ми го среди, не сакам да ти зборам кој срам го изедов зашо го чистеше и толку гној никад не истекло од моја уста а мораше ли баш сега ?! И таман да станам да си одам ми вика сакаш и другиот да го направиме ?! Нема проблем си велам само ти прај има јас во што да уживам, секако со анестезија. Нежен беше морам да признаам, особено кога му кажав дека прв пат ми е да примам анестезија и неговата реплика на тоа уживај душо,штом ти е прв пат ќе бидам понежен:vozbud: ....
Фино, барем сега ми стана јасно зашто мажот ѕиркаше толку време и зашто мајка ми и другаркине нејзини одат кај овој забар. Ете и јас решив да одам кај него, дури и во вторник си закажав пак:kesa:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драгааа ...

Човек со име и презиме likes your линк. <---- ЛИНК пишува хахахахахаха, а цел фејсбук ми е на англиски хахахахахаха се изнасмеав хахахахаха

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Kajгано

Два дена многу се.
Ме полудија книгиве в крај.
Испитон ме чекат со раширени раце и уште си се зафркавам овде јас.
Епа да, од утре ќе почнам.
Разонода,Вевчани,убајни,пливање..
this is the life

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Кајги, свече за њууу купујем а мислим на тебе....:pos2:
Оф мори си легнав и пак станав. Накурчен сум до даска. Толку ме изнервираа што неможев да издржам и викав ААААААААААААААААААААААААА непрекинато цела минута :kesa: Денес не ми се овците на број. Ми иде да истепам се живо и диво:tapp::tapp:
ПРЕКУ КУРАЦ!!!:vozbud::vozbud: Треба да убијам неколку ликови за животов да ти ми биде поубавн сум :violent1::violent1::bip::bip::bip::bip: Сакам и да си ја слушнам нејзе, али ми отиде ебаниот кредит. Е кога ќе ти тргне денот на лошо уште полошо и ќе ти заврши:nenene::nenene: Доста ти го п***в к**от :) идам да спијам:back:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Интранетов е да ти пукни курот сецка ненормално многу на пола симнување а и нервира исто така. Го исклучија чатот таму оти имаше многу изрази кои што почнуваа со зборовите датибам давибам, не можеа со банови да го решат проблемот не излезе математиката :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Помалку ме иритира лицево се смири малку и пак го добивам чувството дека со к*ров можам ѕид да турнам :icon_lol:.

Се стопи снегот дожд врне, ама ја пробавме снката сосе обрач и добра беше, вчера тоа.

И така превземам иницијатива за работата таму и чувствувам дека повеќе одговорност и повеќе обврски само подобро ќе биде за мене како личност, исто така и како искуство во животов.....

Драга,

роденден ми е :helou:
Среќен роденден.

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Поклонвам цвеќе, една интересна сорта. Специјално за родендени.

Ми требит пиштол, аспирин и инфузија. Еден ден, ко ќе ги најдам трите работи одеднаш, и ќе сум во ваков муд, ќе се поздравам со сите вас и ќе го сторам делото.

Шо да не... 15 години се лежит во Македонија за убиство, со добар адвокат и како прво дело ќе ми судат 10, ќе лежам 7 и слободен сум. Ама барем чистачкава немат да ми го реметит најубајот сон во цела недела! Цела недела го чекам денов да дојт за да се наспијам, ама морат нешто да ме изреметит. Морала во недела, немала друг слободен ден! Ој ослободи си некој, (ај да не пцујам). Дрн дрн со она правосмукалкана. Малу ми зујат во глава од мамурлак, уште та ми требит. Али, ќе ја убијам. Кога тогаш. Бар тој факт не е спорен. Ево ова нека се сметат за мое писмено признание.

К

Кики.

Гостин
кајгич,
еве гледам федерер победил и мило ми е :vozbud:
туку сакав да ти кажам дека вчера добро беше т.е. лажам супер си поминав за разлика од планираното и замисленото фала богу малерот ме напушти барем се надевам и тоа е сега треба да се учи германски :nesum:а не ми се учи ама ај ...
ајт отидов јас ке имам гости:back:
поздрав:smir:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
П.С. или Дополнение.
Многу ми е мило штом ја затворија за педерот темата, сега можам раат да слезам долу и раат кафе да пијам.
Во 15.30 зборно место под знаме :pos::pos::pos::pos::pos:, ебате беља кај го наместија само ме провоцира да го симнам, само треба уште еден со мене да го викнам да свири на труба Прва војска Гевгелиска :pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Доста е чмаење у пц-во и досадување.Идеме у боље живот.ПОЗЕЕ4!:salut:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
цел ден сум дома :smir: добро од сабајле т.е. од почетокот на попладнето ( :pos2: ) бев излезен и за малку ќе паднев в кал :nesvest: се зализгав за малку се задржав за едно железо инаку брука :pipi: сега те гледам, ти се чудам и слушам музика. утре прва смена :nesvest::nesvest::nesvest: како ли ќе станам 6.15 ??? ај одделенски ќе го преспијам туку книга немам фатено по ништо. инаку ти арна си? е добро ај со здравје :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom