Драга Кајгич...
Моето расположение се менува како времето:nesvest:
Значи мора да ти кажам како се осекам ужасно...
Ужасно,бедно,уништено без волја да продолжам понатаму.
Вака ми е долго време и се обидувам да се кријам,да покажам дека не ми е гајле за ништо но повке немам сила да глумам.
Самата се издавам и веке нервите ми попуштаат.
Мора да се откажам од некои личности кои се уште ми значат и се во моето срце а сепак не знаат дека всушност не сум крива за ништо.
Што би сторила ти моја лепото доколку ги имаш доказите во свои раце дека не си криваа рацте ти се врзани а не можеш да сториш ништо.Ете вака ми е.
Со тешјжко срце мора да ги заборавам тие личности посебно една која ме правеше најсрекна на свет.Како никој друг,а се да се заврши за дел од секунда,
Морам но неможам,Чуствата се се уште големи кон тие личности.ги нема кога ми се највеке потренни посебно во оваа ситуација во која тешко се наогам
и нема излез.
Ако имам згрешено некому а знам дека нема барам извинување зошто така ке ми биде полесно.Незнам како да продолжам понатаму,како да ги заборавам иако ме повредија сепак им е просетно.
Посакувам да го вратам времето и да им покажам на тие личности дека преногу ми значат и дека немало да дозволам така да заврши.
Но секако другар/ка ако нема да те зезне немакој(со исклучок на родителите нели:wink:
Многу зборови кои беа кажани во текот:Никогаш, несакам,ти си...на тоа време додека се случуваше тоа незнам дали да мислам дали се вистинити или не.Односно губење време на нет а после нож во грб кога ти е најпотребен оној н акој веруваш,оној кој го обожабаш,оној за кого би сторила се,
Можев да кажам декла конечно ја најдов личност акоја ја барав долго време.А кога се појави сите мио проблеи ги заборавив.
Му благодарам многу за тоа и никогаш нем ада го заборавам тоа а и него и покрај гласиите што мислел за мене.
Ме немаат многу личности запознаено за да приверат каква личност сум...да не се фалам ама сум на карактер секогаш добра спремна да помогнам на секоо без разлика колку е тешко сепак на крај наогам начин.Секој ден тонам во солзи зошто се стори тоа.И заради која прилина не дознав ништо.зборат за тие личности а после ас сум таа која го извлекува најдебелиот крај.Секогаш сум спремна да помогнам и на најголемиот непријател.
Една година бев срекна,помислив дека Бог ме напуштил но заради некого за момент заборавив на се и тогаш мислев дека се наогам во некој друг свет во кој има совршенство...односно рај но се се заврши.
Колку ми е потребна неговат аподршка само да знае.Се случи тоа од кое се највеке плашев,да останам повредена по 2 пат во една година
Kako да се наогам во соба,од која немам излез односно подобро кажано во лавиринт на кој не знам да го најдам крајот,
Иако се обидов да решам се никој не ми веруваше а докази имам илјадници,ама што можам кога енма правда на овој свет.Икрените луге одамна се изумрен род кај човештвото.Искрена сум но што од тоа:uvo:.Не добив ни едно балгодарам за се,Ке помине сетоа тоа да,но за една година.
Се уште се прашувам кај отидоа тие искрени луге на овој свет,ја бата вистината а после знсаеме што се случува,Разни изговори за кои простував само за да не ги изубам тие личности.
Криев гофина дена чуства а когане може да издржам ми се излета и кажав.
Некои личности иако ме повредија многу без да се обидат да се решат проблемите се уште имаат и ке имат место во моето срце
Не соакам никој да ме сожалува само ова беше моментална состојба која од ден на ден се станува потешко а верувај дека незнам кога ке помине но се надевам наскоро
Кога ке заборавам на се(едвај чекам)и се надевам дека ке биде наскоро ке бидам како препородена.
Поздрав до моиете пријатели а посебно до оној кој ми бееш најдобар приајтел.Иако од несигорни извори знам дека можеби има лошо мислење но за жал никогаш нема да дознае што се случило иако го имам она потребното да се уверат сите за кои меслеле дека сум лажела.ЦВРСТИ ДОКАЗИ кајги!!!!!!!!!!!!!!!!
Никогаш нема да ве заборавам секогаш ке бидете во моето срце а посебно тој зашто многу ми помогна и би сакал ада му се одолжам на некој начин но штета тоа нема да се лсучи никогаш.
Ликот постојано ми се јавува пре мојот лик но и зборовие кои ми ги кажа се уште ми се во мисливе.Единствено добро што се случи е што положив се
ке ти кажам нареден пат една професорка на која изгледа сум и и миленичка,и таа мене,жената е зверка
А сега имам неверојатна идеја,желба која сакав да ја сторам од одамна.
Сакам да се направам ваква
како на аватарот
Моја омилена пејачка е де,А хитчињата кое од кое убаво.
Ете една за тебе:back:
Ако на некого*пречам слободно нека каже.А знам дека има такви.
Сепак кајги ке ме немеа некој шеропд додерка не се средам:toeto.Се надевам од твоја подршка.
ЛОВЕ ЈААААААААА.Ке ми недостигаш некое време но ке се вратам наскоро
:back: