Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Зошто користат сите англиски зборови кога пишуваат македонски? ‘‘No way man‘‘
Така ли зборуваат и у живо? "im so awesome"

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Ова ќе биде еден многу нервозен пост..
ММЕ!Е!
Како остарувам изгледа, така повеќе оглупавувам:mad:.Ова може само на мене да ми се случи, на никој друг!На никој!Се мразам во вакви моменти, ама онака ептен.
Сега набрзо и ќе си смислам некоја казна, затоа што сум многу проста:mad:
У п*чку к*рац!
Пријатно.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

И ова е еден нервозен/тужен пост...
Некои работи никогаш нема да ги сфатам колку и да се трудам.
Боље ќе е да ме прегази трамвај,воз,шлепер(вметни теретно возило по избор) и
помалце би ме болело него нешто кажано и напишано...
Ок е бе...

Не, уствари не е ок.Не е ок да се осеќаш најбедно на целиот свет без некоја посебна причина.Не е ок чувтсвото кога знаеш дека вчера било се најсупер најинтересно,волшебно,магично(внеси епитет) и наеднаш денес го нема тоа...
Тужно ми е нај..

А исто интересно е како многу работи од бели можат за помалку од едно деноноќие да се претоврат во црни.

I got a feeling that tonight's gonna be a fu*ked up night

Ајт ојдов

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Почитувана Драга Бејб....ГОТОВО! Завршена сесија!
Драга кајгана: Шмекиии љубавии Честитооо! Се гордеам со тебе љубов моја :))
Фала бејб...сеа можеш да се соблечеш, да го спремиш кокосовото масло, да се мачкаме и да водиме љубов до раните утриснки часови.
Драга К: Те љубам мил мој. Едвај чекав. Што имаш да кажеш откако ти заврши сесијата? Како беше?
Па вака беше....и вака изгледаше...и на крај извикав исто ко Мел...
Драга К: Срце бе :back:
А сега ја пеам оваа песна. aj za arno za ubavo....ШМЕК

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Не биди толку строг кон себе ... ти сепак помагаш на толку многу луѓе ... нема полошо од тоа да си го изгубиш разумот и здравјето ... а верувам денес нема да ти се случи тоа ... размисли ... опушти се ... јави им се на луѓето кои те сакаат ... види се со нив ... се ќе биде во ред ...

Позз:smir:

M

MIL

Гостин
Драга кајгана морам ова да го испеам и можеби ќе сфаниш колку ми е тешко денес : Kako mi nedostajees samo ruku da mi daaaash
kako mi nedostajessss dali znassssssssss :back:

S

StereoLove

Гостин
Драга Кајгич...

Моето расположение се менува како времето:nesvest:
Значи мора да ти кажам како се осекам ужасно...
Ужасно,бедно,уништено без волја да продолжам понатаму.
Вака ми е долго време и се обидувам да се кријам,да покажам дека не ми е гајле за ништо но повке немам сила да глумам.
Самата се издавам и веке нервите ми попуштаат.
Мора да се откажам од некои личности кои се уште ми значат и се во моето срце а сепак не знаат дека всушност не сум крива за ништо.
Што би сторила ти моја лепото доколку ги имаш доказите во свои раце дека не си криваа рацте ти се врзани а не можеш да сториш ништо.Ете вака ми е.
Со тешјжко срце мора да ги заборавам тие личности посебно една која ме правеше најсрекна на свет.Како никој друг,а се да се заврши за дел од секунда,
Морам но неможам,Чуствата се се уште големи кон тие личности.ги нема кога ми се највеке потренни посебно во оваа ситуација во која тешко се наогам
и нема излез.
Ако имам згрешено некому а знам дека нема барам извинување зошто така ке ми биде полесно.Незнам како да продолжам понатаму,како да ги заборавам иако ме повредија сепак им е просетно.
Посакувам да го вратам времето и да им покажам на тие личности дека преногу ми значат и дека немало да дозволам така да заврши.
Но секако другар/ка ако нема да те зезне немакој(со исклучок на родителите нели:wink:
Многу зборови кои беа кажани во текот:Никогаш, несакам,ти си...на тоа време додека се случуваше тоа незнам дали да мислам дали се вистинити или не.Односно губење време на нет а после нож во грб кога ти е најпотребен оној н акој веруваш,оној кој го обожабаш,оној за кого би сторила се,
Можев да кажам декла конечно ја најдов личност акоја ја барав долго време.А кога се појави сите мио проблеи ги заборавив.
Му благодарам многу за тоа и никогаш нем ада го заборавам тоа а и него и покрај гласиите што мислел за мене.
Ме немаат многу личности запознаено за да приверат каква личност сум...да не се фалам ама сум на карактер секогаш добра спремна да помогнам на секоо без разлика колку е тешко сепак на крај наогам начин.Секој ден тонам во солзи зошто се стори тоа.И заради која прилина не дознав ништо.зборат за тие личности а после ас сум таа која го извлекува најдебелиот крај.Секогаш сум спремна да помогнам и на најголемиот непријател.
Една година бев срекна,помислив дека Бог ме напуштил но заради некого за момент заборавив на се и тогаш мислев дека се наогам во некој друг свет во кој има совршенство...односно рај но се се заврши.
Колку ми е потребна неговат аподршка само да знае.Се случи тоа од кое се највеке плашев,да останам повредена по 2 пат во една година:tapp:
Kako да се наогам во соба,од која немам излез односно подобро кажано во лавиринт на кој не знам да го најдам крајот,

Иако се обидов да решам се никој не ми веруваше а докази имам илјадници,ама што можам кога енма правда на овој свет.Икрените луге одамна се изумрен род кај човештвото.Искрена сум но што од тоа:uvo:.Не добив ни едно балгодарам за се,Ке помине сетоа тоа да,но за една година.
Се уште се прашувам кај отидоа тие искрени луге на овој свет,ја бата вистината а после знсаеме што се случува,Разни изговори за кои простував само за да не ги изубам тие личности.
Криев гофина дена чуства а когане може да издржам ми се излета и кажав.

Некои личности иако ме повредија многу без да се обидат да се решат проблемите се уште имаат и ке имат место во моето срце:pipi:
Не соакам никој да ме сожалува само ова беше моментална состојба која од ден на ден се станува потешко а верувај дека незнам кога ке помине но се надевам наскоро
Кога ке заборавам на се(едвај чекам)и се надевам дека ке биде наскоро ке бидам како препородена.

Поздрав до моиете пријатели а посебно до оној кој ми бееш најдобар приајтел.Иако од несигорни извори знам дека можеби има лошо мислење но за жал никогаш нема да дознае што се случило иако го имам она потребното да се уверат сите за кои меслеле дека сум лажела.ЦВРСТИ ДОКАЗИ кајги!!!!!!!!!!!!!!!!
Никогаш нема да ве заборавам секогаш ке бидете во моето срце а посебно тој зашто многу ми помогна и би сакал ада му се одолжам на некој начин но штета тоа нема да се лсучи никогаш.
Ликот постојано ми се јавува пре мојот лик но и зборовие кои ми ги кажа се уште ми се во мисливе.Единствено добро што се случи е што положив се:pipi:ке ти кажам нареден пат една професорка на која изгледа сум и и миленичка,и таа мене,жената е зверка:vozbud:

А сега имам неверојатна идеја,желба која сакав да ја сторам од одамна.

Сакам да се направам ваква:pipi:како на аватарот

Моја омилена пејачка е де,А хитчињата кое од кое убаво.

Ете една за тебе:back:

Ако на некого*пречам слободно нека каже.А знам дека има такви.
Сепак кајги ке ме немеа некој шеропд додерка не се средам:toeto.Се надевам од твоја подршка.

ЛОВЕ ЈААААААААА.Ке ми недостигаш некое време но ке се вратам наскоро

:back:

G

GoddessOfRock

Гостин
Драга Кајганче,

Денов ми е супер. Имајќи во обзир дека не сум наспиена. Бев на шопинг и нема ништо посебно во градов... си купив еден сребрен приврзок...и мошус( пак го има, и тоа парфен, а не масло). После бев до му8зичката продавница да га си земам една трзалица и идат едни ромчиња и одма влегуваат и се факаат за барабанот и свира( ама талент си имат за тоа ...) и овој продавачот како им се расписка греоттка. Вечер сум у Селект на роџендан, таке да нема да се читамо. Поздрав
:драгатесакам:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

само ќе те прашам нешто со наредните 2 стиха ...

"Zašto se sve to dešava, da l' čovek išta rešava
il' smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama?"

И? Решаваме нешто ??

†GODLIKE†

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Deer egg on eye (драго јајце на око)

У последно време ного се замарам со политика :)...
Иначе вадан чекум гости .. на тато му е именден, па супер ден ми е.

ИЗгубив 15.450 за една уткамица (виган 0 - 1 евертон) а мене ми беше пишена Х-Х
јеби га!!!!! не ми е прв пат да ме зафркне една утакмица... повеке среќа следниот пат....
сакам да не тргнеме на школо во понеделник... ама тоа е...

ае со среќа позз

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
last night was a bitch,
vast bitch,
slamming my head off the wall all night long.

Сакам да идам на некој убав викенд,
по можност следниов, и да одморам.
не знам од што, ама морам да одморам. : )

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Кајгано, камо да не е вака ко што е. Ама така е и нема што да се прае, единствено да се надеваме дека некоаш ќе биде подобро :toe:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Како што можеш да забележиш се приближувам го 500 мислења:pipi: По втрор пат!
После одам на најавената и заслужена пауза.
лав јуууу

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

Во отсуство на особа/виша сила на која би можела да и се помолам, и како единствено нематеријално битие во мојава околина ти се молам тебе, нека биде среќата на моја страна во наредните 2-3 саати. Ако се случи тоа, ти ветувам дека никогаш повеќе нема да те замарам со моите небитни говнарии. Фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom