I'm full of life.
Искачаш, маало. Најубаво маало пеер, незнаеш, мора да доеш.
Пафкаш, си фура рапчуга, се тера муабет, цигара за цигара..
Кафе од задња, наваму натаму по некој хејт, луѓе се разодуваат, остануваш со Бубас.
Се поврзуваш, разглабаш различни аспекти од битисувањево, уживаш. Сфаќаш дека си од тие нај дрските локал-патриоти, дека тек коа ќе ми стигнат у маало, пред зграда, тоаш зиам снајперот.
Ама снајпер. Не незнам шо. Куршум, на, толкав, црнечки.
Пукаш, го пробушуеш него, зградата, нивата, завршуе куршумот у океан.
Онака, од тераса. У позадина ти пичи дабстеп, дрзок. Да боли. Ќе праам ВРАЧАА СЕЕ!
Камин. Тоа знам дека го штиклирав. Тоа мора.
Има ли нешо поубаво од крчкање пред камин, м?
Гломазна, мека фотеља, со дебел фиш, чаша бејлис, си грееш, си мекнееш, читаш книга, се губиш. Елитистики, али моеш да ми ги цицаш јајцава.
Или да си постелеш нешо меко пред камин, и да се дупите.
Секс пред камин пеер? М? Има боље, да чујам?
Стануеш, - Скухај ми нешо да кснам.
Распалуеш, гледаш во црвена разгорена абиса, каснуваш нешто вкусно, си заспиваш, те покрива.
Full of motherfucking life.
Сеа знаеш шо праам?
Седам во темница,
ова го слушам, јадам колач и пијам млекце
Знаеш шо сфатив? Дека неможам без шмекање.
Неможам, жими се. Сфатив дека уствари само ради тоа идев у школо. Сфатив дека само ради тоа идам на рандом дешавки beautiful bitches inclusive. Неможам бе пеер, ги сакам. Уживам.
Знаеш шо ќе напраам? Да завршам, го пуштам BB King, и пишувам порака на девојката што највише ја поштуем, таква, убаа, да се стопи.
Ја осеќам, се покривам со motherfuckin' јорган, и си легнуем, си разглабам некој животен проблемчич, чисто, од почит кон утрешниот Стефан, да нема со што да се замара, да му е све на готово ^^
Full of life.