Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mussolini

Гостин
кајги, време е да пумпаме малку италјански рап... d(-.-)b

значи овие се поздрав за сите жени со машки морални вредности а.к.а. к*рви...

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Дојдов да кажам дека животот ми е зезнат.Поздрав

К

Кики.

Гостин
Драга,
денов не може да биде посовршен. Уживанција, Драга, уживанција...
Уште не можам да се освестам што се случува, ама со тек на време ќе биде.
Поздрав :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Постои еден вид живеење и друг вид живеење. Некои луѓе никогаш не стануваат свесни. Никогаш не анализираат. За своето постоење и за настаните и луѓето околу себе. Првиот чекор во свесност е простото сфаќање дека не мора да се руча во 3, да се спие ноќе, да се излага исчешлан или да се иде по било какви ограничувачки распореди. Ама за да се направи и овој не-многу-голем чекор е потребна желба за слобода.

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Eх кајгано,колку лугје сакаат да бидат сослушани како тебе,ама во реалност мн тешко денес,едноставно си го живееме животов европски,за никој не ние гајле,секој си го гледа ќефот свој.А уствари сакаме да се испразниме ама ретко да се најдат искрени лугје за да не ислушаат.Па сега тебе те фати белја,издржи со нас...:)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Draga kajgana na pisivo ja nema bukvata m...ova e so ctrl plus v

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драга, кога ќе видам кој се не пуши цигари.. Затоа решив да ги откажам, поточно ги откажав.. И се е ок. Ќе пушам само гане од сега, додека не почнат сите (ко да не дува секој втор сега..) И така.
И не верувам во љубов, зошто секоја е курва.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Изглеа си го барав, и тоа со боринче.Јесда е добро кога сум наполнета до гуша со обврски и немам време да мислам на други работи, али изглеа претерав.Кренав температура:/ Фак!Сеа не можам да се замарам со ништо, само треба да дремам -.- , а правењето ништо ќе ме утепа(барем психички ако не и физички)полека но сигурно...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич знаеш сива зона у стомак - познато ти е ?​

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Прости бејб морав да се извикам... Ми тежи со години веќе, јбг...

Дали си заслужувам се шо ми се дешава - мејби . Патетика знам, ама кога нишо не можеш да направиш тоа е - ти останува да пиеш, пееш, викаш, тепаш ( самотепаш) и солзиш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom