Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Драга.
И последната ронка надеж што ја имав, ја изгубив..
Аман, преку кур веќе/

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Зашто никој не ме разбира:( Оној мојон ми се лути не сум можела да излезам да се видиме. Вчера со братучетка ми сами правевмe ајвар, останавме цел ден. кај можев да излезам, па и денес цел ден ме боли ногава, не можам да одам, не ме разбира:place: мисли дека јас не сакам да се видиме.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Моментот кога рандом форуџмија ќе ми каже тешка е "контролата на посвоено детенце и акнато на кајганерава..." и се чувствуваш како Хари Потер.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Испуштив сметката да ја платам и сега спор е интернетов споро отвара клипови, ама ќе ја платам утре. Ржи питбулот ржи, ама не е лошо суштество тоа му е одбранбен механизам, неговото длабоко ржење покажува само колку моќно одлучувачки заебано има намислено нешто, но само претствава е ништо посебно. Не знам сега дали пишувам за мене или за кучето мое, највероватно за двајцата.
Пенал промаши еј леле, ама ржи питбулот ржи на почеток опасна работа :icon_lol::

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.922
Поени од реакции
30.898
Кајганче абе зашо нема тема за Ботаника и сл?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ниедна покана за кафе нема да го поправи фактот дека ги гледам како празни множества, со ништо слични на мене.
Додека другарка ми ми вели дека одбивам пристап и на минимум сличните, јас велам дека моето созревање го донесе ова како резултат. И не сакам назад, не барам временска дупка да се пикнам во наивното дете кое кога ќе размислам никогаш и не бев.
Како и да е, јас денес ќе направам еден Салут, со чај оти сум болна;)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Побудалев.
Не, озбилно.Почнав да го губам разумот од сите овие дешавки.
Ми се вртат мисли во глава што сум мислела дека никад во живот нема да се појават...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
CosmicGirl не си сама. ја од вчера сум за никаде, а денеска како шлаг имам и температура (n)
и така драга кај. ти викам скоро цел викенд не можев да излезам од оваа настинка:tapp: ај да ме фати сред недела ај, ќе нема барем да можам да одам на предавања (оправдано), а вака......

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Шта се радеее Милане?
Абе ко ке речам јас да не се играт Интер на ливче значит да не се играт, ќе си свиркам сеа пак.
И така ти викам ко птица преселница сум, само се селам од една соба во друга во надеж дека сигналов ќе е поубав. Рачунај сеа сум и на фб и на кајгана, то ми е врв денеска ма.
Така јас цел ден си го преседав, се врткав низ ваму низ таму, книга не фатив нишо, математикана мојт и сама ке се научит, незнам. Исчистив битно.
Ама а за нова година каде?
Ајт поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom