Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
draga...
zoshto koga od edna strana dobivash, od druga gubish???
zoshto sekogash te dopiraat tamu kade najmnogu boli?
do koga ovaa borba...do koga...?????????????

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
yo
сакав да ти напишам некој подолг пост, ми дојде она чувството, кога одеднаш се почувствуваш среќен. Таман почнав да пишам го снема чувството so the пост нема да е долг.

Отидов да се потсетам на некој добар филм.
meanwhile можеби ќе се врати филингот. Сакам да се врати. Се надевам дека ќе се врати.
Ептен тешко...
Тогаш можеби ќе има нешто асално да ти напишам.

Знаеш дека ти си ми една од двете причини поради кои сеуште седам на овој форум?
Едната ќе ја снема наскоро.

беај ајде. (no typo)

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Д, одамна немам осетено до толку студ. И досада.
Страшно како тоа нема кај да се излезе и како тоа еден бенд секој ден да има свирка во различен кафиќ а веќе со години да не го смени репертоарот. Или барем редоследот на песните. Уште победно е што секогаш има многу народ. Не ми е јасно што луѓе ќе беа.
Мене искрено ми е преку глава од ствари као Марина и Ми плешемо.
Дефинитивно многу подобро ке поминев да останев да вежбам статистика. Барем ке ми беше од корист.

Моментално сакам само блуз и кебе.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мозгалка за денов: Зошто луѓето секогаш бараат со еден збор да објаснат комбинација од чувства?
Дополнително: Дали иаме зборови за сите основни поделби на чувства? Пошто ако да, каде е релативноста?
Као се фатив за чувствава ко женски филозоф. Без навреда до жените и филозофите.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
1 Октомври и тоа чудо бидна.
Минатата година, ова време се оптеретував со работи кои сега се така небитни и безвредни.
Минатата година, она кое што ме живцираше, сега ми е потребно повеќе од се.
Минатата година пола од работите што ги имав, сега ги немам.

Сфатив дека ретко луѓето оптимално и ефикасно ги искористуваат и максимално се впуштаат во прилики и шанси кои се на чекор од нив, што од страв, што од несериозност и одложување.
Некако, почнувам да се издвојувам од горната група и максимално да ги искористувам приликите, без страв и да се борам за она што го сакам.
Минатата година, овој пристап не ми беше ни на памет.
Минатата година...некако ми фали времето, периодот, настаните, ситуацијата, но не ми фали старата Јас.
A Годинава... тоа е тоа!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Драга

На другарка ти и` е роденден. Седиш во парк со другар ти и сестра и` (кон која имаш чувства). Одеднаш другар ти и другарка ти заминуваат и остануваш со онаа која ти значи многу и ја сакаш. После пола саат муабет ти кажува по втор пат дека поради тебе не се самоубива и по втор пат ги гледаш тие болни солзи. На крај успева да согледа колку многу ја сакаш, но сепак сите си одиме сами накај дома.
Доста е. Ме боли ова.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

само кретеноидите од ЈСП можат вака да ме изнервираат!!!!!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.460
Поени од реакции
30.983
Ди Кеј...
Пред еден месец ми се случи најубавата вечер во животот.
Пред една година и четири месеци ми се случи најубавата недела во животот.
Пред 2 дена сватив дека морам да потрошам крв, пот и солзи за да ми се случат овие работи пак.
The price of freedom. Oh Lord help me.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Драга дојдов при свест.

Јебига пак заборавив. А,да.Опседнат сум, но ветив дека не се враќам веќе таму. Само што ќе тргнам накај таму, ставам една блокада и рампа и не преминувам и некако подобро е.
Мора да се бориме и да ги елиминираме оние лоши мисли. Со тоа губам многу на концентрација и сум потполно изгубен.
Ме нервира овај татко ми, ќе го манам со нешто !

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Dear..
Не знам што се случува со овие мои соништа, се нешо безвезе сонувам.. ама ме вознемирува тоа што секогаш ми се испонуваат, последното воопшто не ми се допаѓа! :confused:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Кафаната е дар од Бога, ти дава сила, желба и енергија. Те прави да се чувствуваш најсреќен на свет, да заборавиш на се и само да пиеш. Денес ја слушнав оваа песна, ја немам слушнато преку десет години и ми дојде да ја искршам чашата :icon_lol:
Покојниот крал на кафаните Господин Господин Тома :

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Драга..
Многу се нервирам што не пишав пред Леандра, а она после мене.. а не обратно :mad:

P

PewDiePie

Гостин
Среќен бе,и покрај сите срања,и покрај сите лоши луѓе,и покрај оние кои те лажат и мислат дека им веруваш,и покрај сите што ти праваш лошо зад грб и покрај сите 100 лични луѓе,покрај се мора да се најде среќа во нешто.

Гледа Господ,се со време,се со време. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom