Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
обожавам саботи посебно на сабајле :D не знам зошто.
е сега времево е малку зезнато може ќе врне ко вчера, ама знаеш дека мене дождот ми годи така да немам гајле.
планови не правам сакам да се одвива се спонтано.
решив да откачувам една личност, па ќе видам и баш ме интересира како ќе иде работата Ч)
друго не знам што да ти кажам освен дека се наближува времето за на ФАКС :D баш сакам да видам што-како ќе биде, ама се со свое време...ќе почекам.....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вчера вечер ги шетавме пците со децата и Г. од Ж., два питбули и еден централноазиски овчар :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И вртиме десно во уличето нема улично осветлување па викаат кучето мое не се гледа :icon_lol:, одиме таму прв пат го гледам човекот кучка питбул имаше колку моето ја затворил во еден импровизиран рџосан бокс гревови. Не знам не е мое да судам ама боксовите дефинитивно ги прават кучињата агресивни, тоа не е добро. Па си продолживме по патот. И одевме одевме по споредни уличиња до друга дестинација и таму имаше питбул машки година и неколку месеци ама заболен беше нешто од некој паразит па ги држевме кучињата настрана и подалеку, и пак одевме одевме и се вративме :icon_lol:.

Го спремам уесбето и папката да збркам некој админстративно креативни работи и да научам нешто ново. Ја носам папката железни врати шо отвора :icon_lol:, само кога ќе ја видат не смее никој ништо да одбие :icon_lol:. П. вика една за него па му викам зошто му е не е директор како мене, ја носам за аналогни забелешки а за дигитални уесбето :icon_lol:.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Јебел те родител јебел те. Ме болат нозе, а ќе играм баскет. Немам пари веќе, а и немам идеа како да ги стекнам. Хелп?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Сношти Суперхикс...најлошата свирка на која сум бил во живот. Не поради Суперхикс, тие се секогаш супер...ама публиката таму...катастрофа. Уште еднаш не одам по свирки во градов.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

многу ми е убаво тука во Бразил!

Член од
3 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
6
Бадеми...бадеми...ба...де...ми...по...ба...де...ми...
Сок од бадем...
step max од бадем...
Погадно нешто...нема...и ... уште... мирисот... на бадем... и гнасниот вкус... во грло...
Бадеми...
Не...
Никогаш повеќе...
Никогаш...
And it was all my fault. Утредента кога станав повратив 2 литра, кренав температура, не можев да се движам... Најсериозно, ни на душман не давам сок од бадем.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Драга, какви штикли сум си земала мх мх! Мераци!
Утре 2 години со Томо ма, ептен сум среќна :D.
Мама отиде за Србија, ќе се изнаигра таму. Ако, убаво да си помине битно.
Ова кошаркава само ме нервира, оноа грчиштана одвратни.. бреј!
Многу ствари се дешаваат, не ми е досадно, ич! Е вака сакам <3!

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888

Да живее македонската кошаркарска репрезантација
Да живее македонија
Да живее кајгана
Да му смрди на гејците
Ми се наполни душата дефинитивно
Се намовнав кајги

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
хееееееееј;)
Makedonija bolja i od Grčke(y)

Košarkaši Makedonije skinuli su “skalp” još jednom favoritu – Grčkoj i pobedom 72:58 povećali svoje šanse za plasman u drugu fazu EP.

Sjajni Lester Bo Mekelejb predvodio je sa 27 poena svoju reprezentaciju do nove pobede pred 400-500 vatrenih navijača koji su u Aljitusu napravili "ludnicu" i proslavili novi uspeh svog tima.

Finska - BiH 92:64
Grccka - Makedonija 58:72

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Пост со кој ја искажувам мојата возбуда за победата над јужните. И ти кажувам дека вечер ќе се слави на големо. <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom