Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не пијам веќе.
Т.е не пијам веќе кога сум прва смена на работа.
Уствари ќе пијам али по малце.
Ќе поцркав на работа сабајле у пм...(n)

S

smexy

Гостин
Бадеми...бадеми...ба...де...ми...по...ба...де...ми...
Сок од бадем...
step max од бадем...
Погадно нешто...нема...и ... уште... мирисот... на бадем... и гнасниот вкус... во грло...
Бадеми...
Не...
Никогаш повеќе...
Никогаш...

E

elena.

Гостин
(Втори септември. Не ми се верува дека ја пишувам датава. Втори септември, звучи неверојатно. Премногу далечно. Вистина е. Поблиску од кога и да било. Овде сме.)
Не сум многу креативна во последно време. Недостаток на инспирација? Можеби. Сепак би рекла дека е мрзеливост. Ако некој ги прочита последните мои мислења, ќе се почувствува како да чита дневник на осмоодделенка. Навистина не сум расположена за филозофирање lately, всушност не сум расположена за ништо посебно, освен за чаша ладно темно Лашко, Nouvelle Vague во позадина и некое списание пред мене.
On the other hand, бев за Штип денес. Штип е љубов бе<3 Појадов за 30 денари, пиев Нес у центар за 40! Тоа е стилот ;)
За крај, на ти една песница:
Швалерскиот воз беше у 2, ама го укинаа...:rolleyes:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Драга
Уште непочната година јас и мојата дружина си добивне неоправдани а и следнава недела родителска.10 души закаснавне на часот од нашиот класен кој богами е доста гнасен ама што да прајме ние кога мислевне е голем одмор а тие и тој ни го скратиле:(.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Драга..
Како можи да дозволиме толкава промена на личноста да си направи ??
Неможам да се поднесам веќе.. Се мразам самиот себе еј..
Мозокот си го осеќам одделен од телото, духовно сум растроен..
Само се карам со сите, ги бркам тие што ги сакам од мене..
Неможам да сфатам само како успеав да се сменам за 360 степени..

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Значи колку е се' мутаво овие денови.
Да ти *бам и ПМС и СЕ' живо и диво...

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
осечам се као говно у зраку драга
шо да се прај вечерва

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Драга,
Ми се иде да плачам како мало дете. Озбилно. Петок навечер, а јас си го оплакувам животот. Не знам што ми се случува во последно време, изгледа реалноста ја помешав со соновите и сега разочарувањето го сфаќам ептен тешко. Понекогаш човек треба да знае до каде може да оди, треба да знае дека постојат граници. Не се сите родени за да бидат лидери и секогаш да добиваат тоа што сакаат. Е па изгледа таа животна лекција ми е прескокната. Јбг, тоа е тоа. Ни јас самата не можам да се разберам а камоли па луѓето околу мене.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Сакам некој да ми подари вакво мече. Огромно.

И сега ми се плака...

Член од
22 август 2011
Мислења
44
Поени од реакции
18
Драга Кајгана...
Семејството ми се распадна како оние кули од карти што ги правевме со сестра ми кај баба на паркет. Тамн ќе направевме два реда-нешто ќе ги бутнеше. И се обидувавме пак и пак и пак... додека не успеавме. Моите решија да не се обидуваат повеќе, нивните кули се одамна срушени, нема поента во нивното повторно градење.
И добра сум...добра. Ќе помине знам.
А толку многу работи ме чекаат... со плус стрес над главчево мое напатено.
Нејсе, така требало да биде. А јас ќе одам таму кај што ме носи ветарот.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Дискусија

Другар со скопско у рака : Утре ќе губеме од Грчка како шо викаaт " Губеш како Грчка "...

Јас и остали со пивиштата лути ради лошата судбина и лошото пророчанство : Море тоа е " Должен си ко Грчка ".

Другарот : Еден мој комшија кој одлета у Австралија и има машина за перење дома ( замисли) ми зборе на англиски нешо и ми вика : " Баце јас имам за тебе цвај внуке у Австралија " .

Кајгич не се труди да најдеш НЗС на муабетот туку да си ја тепаме ние утре Грчка ( онака со србизам од инат) оти на другарчето му најдоа цвај внуке у Австралија.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.428
Passed down to you..
Денов немаше да биде толку добар да не постоеја друштвото на филозофи и истеривачите на маглите. Од сабајлешното кафе преку пладневната дискусија за работното место до попладневните ценз... овај де рецензии за литература и филм. И понекое филозофско темиче у стилу егзистенционализам.
И епл апликации која за што.
Love being a part of a good discussion.
So says Saladin

P.S. Next time my love... Next time...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Утре, втор обид.Се надевам дека нема да испадне како првиот пат.Затоа што ако испадне, ќе има многу големи последици...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга
Мислам дека нешто дефинитивно не е во ред со мене. Саатов е 5:10, мене за жива глава во кревет не ми се оди, па уште како јаготка на шлагот си разговарам со интернет дневник.
It`s not normal right?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom