Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Громови го распарааа небото квичеше долу кучето под тераса, му викам доста кај ти е храброста надалеку прикажана. А. ми вика да не претерувам со него мало е и нормално е да се плаши од се што е ново за него, можи и да е така...
Свртив друг лист еј, и одма е друго е чувството и задоволен сукм од себеси и од прикажаното од моја страст. Изреагирав добро со љубов и разбирање. Ајде еден клип за мојата љубовц кучешка, и друг за другите љубови :icon_lol:......

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
аман бе времево (n) колку е само за спиење, колку е само никакво бе.
се надевав за утре да си појдам в окрид ама ко што гледам времево е срање. џабе ќе одам.
ама ај надежта последна умира.
утре ко ќе станам сонце ќе пука, птици ќе пеат, мирно, стабилно време ќе ме очекува......(ваљда), ја торбицата и в окрид :D
би оптимист :sneaky:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

понеделничкиов доручек во 5 и нешто попладне на тераса и не е толку лоша работа, само не знам дали на Водно врне или нешто гори?! Не можам раат да си доручкувам од мислење. Чек да си ја проверам баграта на терен, да не си ги мислам. Па и тие денес ќе билдале кодиција... Абе, моите ми кажуваа дека во понеделник, на времето, само курвите и пијаниците искачале бе, мрш дома ајде...

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Во мојот прв пост на темава би пцуел.. така долго време.
Ам ај да не ти нагрдувам фаца, доволно е и ова.
Времето е гадно, луѓето се булшит. Сеедно.
По логика на нештата следуваат подобри времиња.
Поздрав.

S

StormRage

Гостин
Е кајгано... од убав ден да те напраат кајгана во еден момент лоша работа е... заработав квалитетно за 6 сати работа ама сепак ми кажаа неколку заебани работи... све у 3 лепе ќе почнам да убивам!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Нешто си многу поинаква во последно време.Ама не е до тебе,знам.Секакви теми отвориле во твое име и сметка.Не е веќе интересно да коментирам.Да почнам тролирање до бан...
А времево е срање денес сабајле +30 во време ко си ја испуштив шансата за плажа,после се затемна и врнеше 2-3 пати по 7-8 минути.Изгледа зш така требит.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга кајгана...

Патетикус омнибус
Нека им е честита годишнина...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Го фативме Бетмен еј, конечно..
Рунда 2. Првата ја доби зависноста, вторава не се давам. Еден месец. Од денес.
And I was amazed when I saw how many things in like we have.
I'm high you fucking grammar nazzies.
0923141030 -
--- надополнето: Aug 1, 2011 10:43 PM ---
И ќе заборавев..
Јулијан Караш и Даниел.
Ги барав тие сенки на ветрот и таму каде што немаше сенка...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Сите идат на одмор, а ти си седиш дома.
Ама па после ти имаш поклони од Венеција... Барселона... Марс.
Факјеа.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Кајгано
Последниве 2-3 саата си ми била најдосадна досега
Отидов да спијам
И утре да видам нешто интересно на тебе оти ке те пукам :)
Ај остани во добро расположение и уште подобро друштво

H

HITCH

Гостин
Драга Кајгана,

Во животот, среќен е оној кој е сакан и кој има семејство, среќно семејство. Фала му на Бога мене ме дарувал со прекрасни луѓе околу мене и со прекрасно семејство. Работите се скоро совршени, се` конечно си дојде на место. Убаво викаат старите, трпение - спасение.

Денес е Илинден, еден од најубавите денови за државата, но и за моето семјство. Преубаво ми е на душава што овој ден си го славиме како убав и голем ден за Македонците, но уште поубаво ми е што ние дома си го славиме како именден на сестра ми. Денес за славење ќе имаме премногу работи.

ДАДИЧ, ВЕЧНО ДА ТИ Е ИМЕТО!!!!!!

За многу години нека е денов. Господ на сите да им даде здравје, успех, среќа и многу, многу, мгогу љубов.

На сите што им е именден денес ДА ВИ Е ВЕЧНО ИМЕТО!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom