Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
не сакам повеќе да живеам во овој глупав, трачарски град.
не можам да мрднам, а да не бидам забележам од 500 души, а посебно не од колешките на тато.
жими се не се трпат поќе.
ме направија дека сум пушел, дека сум возел туѓа кола ПИЈАН и се такви некои срања, ама ова денеска што го слушнав ме изнервира и тоа како :mad:
сум бил во врска со газдарицата на мажот и, на една од колешките. ЊФТ???
знаеш ли какви проблеми ми направија бе.
цел живот му се правдам на тато заради тие трачарки што работат со него.
абе што газ ги боли нив ја со кого излегувам, дали пушам, пијам.......глупачки.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга
Се логнувам кај тебе денес и оп...8 известувања...
оп..нишо интересно освен тоа дека сум станала сунѓер...молимте види...
Сунѓер

Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.

Таква сум у пм.....не сум којзнае колку активна а едноставно ме обожаваат...:pipi:

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Драга кајгана
Веќе е 4 25 а јас останав да се дружам уште со тебе , времето ми помина толку многу брзо што дури сега сфатив дека е време за да си легнам и дека ми се приспало . Епа ајде вака лично да ти посакам на тебе и на сите што окапаа како мене , и на тие што планираат уште повеќе да си останат да им посакам добра ноќ , па се читкаме покасно . :)

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
...Го затварам кругот
И почнувам од почеток
Чистата нула
Сепак е подобра од минус...

S

smexy

Гостин
Добро бе се накрца форумов сексуални болесници...фали уште оној конзул БТ и све да иде у три лепе материне...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Преживеа кучево еј, од повраќање и од пролив два дена глас му немаше, телевизорот негов слика немаше :icon_lol:. И сум среќен поради тоа. М. ми вика силни вируси имало, их питбулот мој посилен е од нив :icon_lol:. Саламата што му ја давав го оправи до тоа е друго ништо не јадеше :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Инаку треба да се бричам долу го средив и средното ниво до кај некаде, и сега нема што да работам, добро сега административно тоа не е работа пополнување на време е :icon_lol:. Добивам така некоја неодолива желба да потрошам голема сума на пари па ќе видиме :icon_lol:....

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.134
Кајганче ...
Денес сум исцрпен од сабајлешниот тренинг..едвај одам..нозете ме болет...уствари се ме боли..
Добро би ми дошло една масажа , а да , ицрпен сум..неможам да одам..јбг :D
Надвор жешко не се диши...дома под кливама се кријам и пред пц...
Овие денови можеби ке одам на базент..малку да се изладам..ако имам друштво..сите се низ одмори..
а ја сам..неможам да мрднам..припреми ебаго..ајде ке помини..мора да сме спремни за утакмици :)
поозззич..ке се дружиме се додека не ми досади..и така сум сам дома незнам шо да праам..
кИСССССССССС

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Уфф драга што сон сонив...
Сонив како со другарка ми се онадиме, се лижиме прво полека, нежно со врвовите на јазикот па забрзуваме. Јазиците се пострасно ни се испреплетуваат, а со рацете се допираме по телата. Знам, само сон беше, но искрено беше проклето добро. Знам, не сум нормална. Никогаш не сум ја гледала на поинаков начин, ниту пак ме привлекувале девојки, но ете од кај на кај ми дојде тоа на сон.
П.С. Одвај чекам да си дојде оној мојон токмак да му раскажам сонот, мислев да му ѕвонам на работа, ама се сетив ќе го деконцентрирам нека работи таму....инаку ќе треба да забушава.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Денес донав дека во молерството црната боја е за исбелување, ти се верува ли? :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драгичка ден 5.. Вечер е се или ништо.. Booyakaa i left the cigarettess and started sniffin' coke !

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга..
Штотуку сфатив дека машките почнуваат да не надминуваат во озборување...
shit.. имаме конкуренција

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

I hate the way you read my mind.
I hate it...
I hate the way you're always right.
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh;
Even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around
And the fact that you didn't call,
But mostly I hate the way I don't hate you;
Not even close;
Not even a little bit.
Not even at all.

На повели!
Не знам по кој пат го гледав филмов...
Идам јас во меѓувреме да ме фати воздух, зошто овде веќе го немам истиот.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе експлодирам. Кај и да е. Тик-так. Тик-так.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom