Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.281
Поени од реакции
30.606
ди кеј
многу е убаво да те разбуди гугутка шо ти чука на џам.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

вчера слушнав една ужасна вест и неможам да престанам да мислам на тоа. Се прашувам и размислувам како ли е да знаеш дека ќе умреш за некое време ... треба да си многу силен човек за да го издржиш тоа и да продолжиш да го искористуваш останатото време најдобро што можеш, па кога ќе биде време да си отидеш среќен и задоволен.
Да ти се плукнам и во болестите и во се, не бира едноставно. Младо, старо - се си оди :mad::mad: :place::place:
Ај постар човек, па ќе речеш си оформил семејство оставил нешто зад себе - ама вака ....................... аааааааааааааааагггггггггррррррррхххххххххххххх :place::place::place::place::place:

S

smexy

Гостин
И повторно се докажува,ебење и јадење трици се два најретардирани подфоруми евер...натежнуваат од мудрост и искуство...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич нели мислиш дека сексот е преценет? Мислам дека треба да има у најамала рака исти статус ко мочкањето.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
You better troll yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it trolol
You only get one shot, do not miss your chance to troll
This opportunity comes once in a lifetime yo.

Мада нема никаква смисла.

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Ти знаеше? :eek:Знам дека знаеше ама ај ќе ти го терам филмот.
Да барам смисла на бесмислени работи. Не бе мила зошто,напротив сега и јас ќе правам бесмислени работи па ти барај им смисла :) СтФарно, озбилно сериозно ти зборам.
Неам ни кафево со кого да го испијам.Сите некаде фатија патот.
Мраз ладно станало,неам ни ќејф сама да го пијам.
И така ти велам.
А да ќе заборавев ...I just send message in a bottle...:P

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
го сфатив конечно the wrong in my ways, сега свечено земам заклетва дека ќе бидам покорна, дека ќе си слушам и веќе нема никогаш да имам било каков либерален став, дека се ќе биде copy paste oд Библијата и прирачникот за тоа како треба да бидам добра и послушна сопруга и мајка и ќерка.Јас се просветлив драга, јас го видов светлото.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.134
Срце , до сеа си бев расположен ..ама еве..брат ми ми се јавува и ми го покварува цело расположение ..да ти се плукнам у се...:(

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Прв пат пишувам на темава ,поима немам за што е , ама морам да признаам дека сум пијан...ии дома не ме фатија :)ѓ

К

Кики.

Гостин
Draga,
kako si? Sto ima novo? Veke pretpostavuvas deka nemam kirilicna poddrska na lap top-ov.
Imam nova frizura ( po ne znam koj pat ovaa godina haha) zamisli Draga crvena kosa i plavi oci uzas ama aj ke pomine.
Da ti kazam konecno rascistiv nekoi raboti i sega se mi izgleda pojasno i razmisluvam dosta porazlicno od pred nekoj mesec. Imam cudni sonista za idninata koi malku me plasat ama se nadevam deka ako se ostvarat se ke bide poubavo. Tolku od mene Draga
pozdrav :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Hey Kaјgi:)
Одамна ти немам пишано,реков да не ти станам досадна секој ден се па едно исто да слушаш;) Излегов со братучетка ми и другарките нејзини да се прошетам, од малку многу излезе 3 сати надвор:pos:. и реков на оној мојон ќе му кажам за "тоа" кога ќе дојдам дома, ама више касно беше сам дознал, мразам кајги мразам кога ми се меша некој во приватност, сепак овој е мој живот ма не брат, дечко никој не сакам да ми се меша доволно сум зрела и знам што и како треба да правам. сакам слобода и верувам во хороскопски знаци- значи стрелецот(јас) сака слобода:pipi:, ама оној мојон никако да свати дека ме гуши некогаш. колку пати сум му кажала да не се меша секаде. зарем не верува во мене:place: знам дека не сум цвеќе за мирисање сум правела грешка, правел и тој. барем да почекал да збориме за се има објаснување, а не така за мене да одлучува, кога ќе сфати дека тој не е Јас, и не може се во мое име да прави. ах каде ли згрешив:confused:од толку добра, накрај испаѓам крива за се.:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom