Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Вртам нов лист, ај ноу дет ај кен до ит, ама сега вистина. Ќе почнам од почеток. Никогаш не е касно да смениш нешто ако води кон подобро. То е то, животот продолжува понатака. Никој не е совршен па ни ја. Ќе се потрудам да не ги правам истите грешки што ги правев досега, и ќе се трудам да ги направам среќни луѓето околу мене . ај промес:)

T

theTinule

Гостин
Мори..ја изглеа не сум у ред!
Нешто се дешава со мене...срамота ако ти кажам шо напраив тука пред сите! Али ако вака полабаво се осеќам!Така...неможам ништо да погледнам како шо сакам...УФ!Готово веќе, нема замарање!Олеснато ми е!
Така...нестабилна сум деновиве..остутна од реалноста..стварно. Професоркана збори, а ја летам со паметот, а најлошо е што не мислам на ништо!
Тоа ти е...пубертет!

Ај те сакам!:smir:
ХАХА!
Времиња беа тоа ти коа имаше 70 страни :)
Пола живот ти го иам раскажано, сеа си читав постои xD

• Tαммι •

Гостин
Кајго,
многу лош ден многу. Морам да ти се пожалам бе што да правам..А и младоженецов го нема нешто да ме олабави :ROFLMAO:. Шала на страна...ти кажував прееска за онаа дебилкана..... ја начекав во кафиќ...... и и се намерачив готова да ја извадам надвор за тоа косичето, другар ме повлече...ооооф....не ја можам еј не знаеш крвта ми врие од неа.
Али ае ае ќе ја најде Тамара неа -.- крава глупава!
Ајде поуз златна....да легнам време е. Едвај чекам нов ден да дојде.
:love:

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Драга,

овие почнуваат сериозно да ме гушат.
Уфф ..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.390
Passed down to you...
Мењам односи со јавност.
Готово.
Не вреди више вака.
Преку тасе ми е од хипокризија. И извештаченост. И глумење наивност/слабост/рандом особина.
Кој не сфати, доцна нека му е.
So says Saladin.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Кајганооооооооооо,

Ај лав јууууууууууу!!! :)
Убав ден денеска. Интересно ми беше.. ПИПИ!!! (Ја сакам Пипи, ок?)
Само да те поздравим. Ајде чао, ми се спие (хихи)

Бај, мња!

омлет^^

There are no stupid questions, just stupid people.
Член од
19 јуни 2011
Мислења
198
Поени од реакции
38
Кајгано драга,

шит ми е денов....прво се успав за...некаде..потоа станав набрзина јадев и излегов..(јадењево во грб ми влезе).... излегов со едни балетанчиња и сеа имам на двете нозе по 4-5 плиги.... оф леле... мн сум нервозна .!.
поздрав.

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Кхм,

Ова официјална клетва ти ја посветувам тебе, оо бубачке штопред5минутилазешенапердетодомојатафацаитеснема.

You shall be destroyed!!!
(Or more likely crawl into my bed and eat me, but can't hurt cursing you, works better than actually trying to find you and kill you....no?)

-едит-
Hah, gotcha!
Note to self: Клетвите на Кајгана функционираат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.960
Не иде кога ќе си го испланираш времето од претходно...
Си се распуштив предвреме, али сега сум back to work...
Кој ќе учи у пм, а што убаво си имав планови да одам во село следнава недела :(
Како Снорлакс сум станал у пм :D
Сепак сеуште ништо неможе да ми наруши расположение :cool:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Сите членој на форумо со над 6 месеци стаж ги пишат постојте исто. ФАКТ!

Туку, ме интересира, кој прв почна ? Да му крениме партизанска споменица.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Нема фајда од седење, одам да си легнам.
Ај чао. Ќе се видиме за 10 часа.
Mwah. topsi. hehe

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга

Хармонична атмосфера околу мене само јас хаотична :) Се на свое место на прв поглед изгледа,ама не е баш така...Прво уште утре нека помине со добро, и навистина се ќе ми биде порелаксирано. А ко второ...јадосдлкмнцајласјд е ова ко второ ! И такаа...
Ајде добра ноќ ^^

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги
Сакам да бев машко. Најозбилно. И не, не се работи за параноја поради менструација (никогаш и не сум ја доживувала толку лошо како што ја претставуваат пошо НЕ Е... океј, Е, за тие што имаат болки во стомакот како да се пред умирање, а јас ги немам, фала ти организму мој!). Во следниот живот ако не се родам како машко, ќе се самоубивам дури не излезам од матката со пенис и мадиња. I'm serious. И ќе се молам на кармата да немам закачено даунов или некој друг синдром, или да не закачам уш некоја голема трагедија во животот за да го отплатам кармичкиот долг. :cautious:
Ќе го натерам бато да ми ја донесе ејџ на ЦД под итно! Уствари, утре, греота е сега... а и ако почнам да му се курчам ќе ме отера у три лепе... :D Ми недостига таа единствена игра со која бев опседната во некој период од животот. На времето, после целодневно играње, вечерта пак сонвев дека ја играм... уште да ме биваше не ќе беше лошо :rolleyes:

Ај добра ноќ сеа. Држи ми среќа да не спијам пак 12 саати пошо ко ќе се разбудам во 2 поручек осеќам некоја ирационална вина на совест :confused: безвезе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom