Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Драга К (што сите го украдоа обраќањево од мене, ама нема врска, сеа ќе те прекрстам :D ќе се осеќаат заебано )

Драга Љ,

Држи ги мајко сите што се испосраа :) многу работа за комуналците, премногу фекалии и салива кај што не треба. Оф боже. Протестирам јавно, и во иднина ќе бидам психолог за фудбалери, срцки со -50% IQ од просечното*.
Ги поздравувам Фатмира и Нусе, они ќе ме лајкнат после. Фенси е изгледов. Од 2015.

*Ако некој помислува да проба да ме сере, нека дое ќе му покажам учебник :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Си купив влечки од скапите, затоа што ефтините не ми траат. Се видов со К. по пат и тоа одев на среде не покрај опасна работа колку се предизвикувам себеси, а и добро се чувствував по пат одењето пешки ме смирува во такви ситуации. Можи да претерувам со кучево не знам ама ќе го издржи тоа, на прашање зошто така одговорот беше дека сеуште не е развиен неговиот кучешки ум ако е силно има мало кучешко животно искуство, кога ќе порасни ќе сум видел што што е што кај кучето, не биле толку храбри колку што биле лојални, три пати ќе бил спремен да умри за мене.

Нов блендер сакам да си купам ме боли ракава десна цело време со нож тоа салатата од зелка ситни ситни, видов добар со доста функции ќе го земам на рати на три доста е да не претерувам....

Ееееееееее и растуре Бора Чорба:

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга,

Да почнам да ги применувам советите кои ги давам не ќе беше лошо.Уф...Зезнaто е тешко е,сама се наместив! Изненадена не не сум,колку што не очекував толку и очекував.Можеби потрошив премногу труд и енергија.И не е како што беше.Овој пат пренаивно од мене претактички од другата страна Празни зборви еден куп дела никаде. Доста е.Ако сум во грешка повелете разубедете ме, ама едно е сигурно I 'm fucking tired this time:cautious:!

Фала-Чао-Пријатно

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ....

денеска сум особено среќна ....... јуууууууууууууупииииииииииииииииииииииииииииииииииииии, плус уплатив за одмор, па одвај чекам да одмарам ;)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Братучедка ми ме извиси за протест и сеа размислувам со кого да одам,кајгано.
Да видам дали некој од школските ке оди,па потоа ке барам некој од форум ако треба...

T

Tetro

Гостин
Љубави.
Мора да се сменат многу работи. Мора. Заборавив многу работи за денес, а имав во ремајндер, несвесно го имам игнорирано :eek:

И си најдов една песна, и многу ми се допадна, оти ја немам слушано одамна. :D
Еве, слушни:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Почнувам со одбројување, драга.. 16 дена.. Брзо ќе поминат, нели..

Инаку задоволна од денов.. 4 down, 2 to go..Ќе биде.. се ќе биде..

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Разочаран од ДЕНОВ. Ненаспан. И вечер ќе се случи нешто лошо :(

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Passed down to you...
I say, such a wonderful day it was. Firstly I am obliged to thank one of my friends for this quite exquisite afternoon. Secondly.... Once I had a conversation about life and all that jazz many many years ago. Or maybe it was months.
However... She was right.
Third and most important... I just love birthdays and celebrations of such.
So says Saladin...
P.S.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Salut Кајги

Мозокот ми работи 300 на саат, одамна сум немала вакви бури во одлуките што е правилно, а што не е. Ти си велиш едно, друг вели друго, трет кажува трето и се’ во мозокот ми е направено каша-попара.
Несакам недокажани работи, несакам преќутување, криење, сакам се’ да кажувам искрено и отворено, а и да ми биде кажувано на тој начин. Мразам манипулации и играње со затворени карти.

Друго... се’ повеќе ми изгледа како поголемите да работаат и страдаат во служба на помалите. За ним да им е подобро. Колку луѓе, меѓу кои сигурно имало и големи умови биле убиени во мрачниот век... а работеле и се мачеле за на сите да им е поудобно и подобро, пролевале крв во името на човештвото кое ги уништило. Ова е само еден пример... за жал.
Која е утехата на различните? Дека има возвишена цел? Или се ослободени од страста за резултат, па само ја следат својата патека, која многу често се препречува со патиштата на другите, во чие име работаат?
Или само сакаат да покажуваат мадиња бидејќи се полни со самодоверба и се спремни да му плукнат во лице на секој кој им се спротиставува? Чисто заради кејф? И ја следат патеката за која се сигурни дека е нивна бидејќи тоа најдобро го прават и го достигнуваат врвот на своите способности? Па дури и на смртта и се потсмеваат, или барем така прават да изгледа за да ја покажат својата надмоќ, која навистина ја поседуваат... за жал, многу од тие различни луѓе се покоруваат на стегите од средината во која живеат, на некој застарен морал кој навистина незнам како функционирал порано, но сега се’ повеќе и повеќе ми смрди. А можда и не сум во право.
ах. :(

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Драга Кајгана..

It's all the same to me... Али со закани и ултиматуми само повеќе ќе ме оддалечат од себе.. Не му верувам веќе на никого, сите ги мразам..Сите у курац нека се гонат.. Не сакаат оправдувања? Епа нека си ги начукаат во газот и да не мрчат веќе.. Кој кур му е бе ? Јас сум она најниското од каде започнува се, кога треба да се бира последен би ме оставиле, не би ме ни одбрале.. Ако им е толку тешко, што се влечкаат бе воопшто со мене.. Не сум до толку глуп, а ако ме сметаат за таков, тогаш гадно се заебале..
Требало денес да сум расположен ? Епа еби се и ти гомно едно.. Нешто не е јасно ? да повторам.. СЕ ПРЕКУ КУРОТ !

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
јас сум многу едноставна личност, се дефинирам себе преку мојата идна професија, сакам да се убедувам себе дека I live and breath law и сите тие психолошки срања кои ми помагаат да ја преживеам својата едноставност ... но, кога станува збор за факултетот, за експресната и ефикасна распределба на оцеки и поени и наједноставна личност добива нагони за масовна деструкција.
Дури и во 22.55 навечер. :mad:

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
'ma beloved Кајги <3
yesterday I felled like shit .. заборавив да ти кажам :(

T

theTinule

Гостин
Умрев денес, умрена сум. wtf? xD
Кои рандоми еј. Не можам да зборувам у слушалка за да зборувам поубаво. Ни се јавува мајстор Боби и од Скопје е.
Нешо трепкиве ми паѓаат. Капациве бе. Ау. Тетоважа. Ко на Сту таа ! На ФАЦА ! xD
Нешо по дифрент бил типот. Ај да! Сакаш да си фаааааца? НЕ. Нешо избегаваат тетоважите да ги праат.
Ај бе нека се стаи некој на скајп погоден за да ме замаарааааааааааааааааааааа. И да сака нема да може да ме замори, јас не се заморувам то ест, не се замарам бе. Да. Од вчера филозофијава ми е. Имале и идеја за нова тетоважа. Скорз проширено. Скроз де.
Многу јаки4ок тип иам на тамблр у фолоу. Најака ствар е ова вметнувањево линк у текст. еј ! САЛЕЕЕЕ ЧД
Анџелина Џоли имала најинтересни тетоважи. Пф, може да ми љубомори на тетоваживе шо ги иам, дат. Од скуул. Да бе, сеа ми текна на иљо.
Дедо Иљо Малешевски. Знаеш кој е тој ма? Фраер еден, не го знаеш.
Знаеш шо? Нишо. Можам до утре да ти пукам мисли. Радном. Рандом бе. Ме мрзи, да станам на сабајле д спиење. Ме мрзи, да одам до веце на миење. Ме мрзи...не знам. толку знам. Нееееееееее, не допирај мееее. да.
Ај отивод. се ќи рукам пандоми. подрзав. муа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.047
Поени од реакции
74.554
Кајги пропаѓам готово :D
Само чудо може да ме врати во живот :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom