Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Драга,
па што се не се крие во луѓево.
И да мразам празни ветувања!

Денес пиев coffee, и подобро е. Вчера не беше исто без него, како да ми фалеше нешто. Така се чувствував.
Тоа е моќта на кафето која порано не ја гледав.
Моментално си уживам во кекс и кафево од прееска. Ладно е, ама врши работа.
Да не напнав со кафево случајно!?
Ај не е страшно.

T

theTinule

Гостин
Abe site znaeme deka zhivotov e beden, ama ja sum ushte pobedna shto mu se zamaram.

Najbedna e bednava tema u koja bednata Tina sekad se bedira.

Bad e losh zbor.
Zameni go so "biatch" kje dobiesh mng pojaki4ka varijanta.
Mozhda 3 dena neam sednato na kompjuter. A da mi kupish eden i ko kje sednam da nema koj da me prekine usred gleanje film, ili da mi reche deka e kasno, pa da si legnam.
Ne e deka sekoj den gleam film ili sedam do 5 igram, ama mi se mozhe ednash nedelno.
Koj kretenski raspust kje bide ova. Patem, rechenicava 96431578% ti ja iam pishano i lani.
Site se kreteni, si imaat nekoi glupi fix idei u glaata, si mislat na Mars zhiveat.
Kako BooBoo's lover sho misli deka da protestirash za zashtita na zhivotnite e isto shto i da protestirash protiv policiskoto nasilstvo vrz Lugje. Neli, isto e?
Da, ushte edna vakva faca denes. Tipot sakal da raboti u crven krst i da izdrzhue familija. Oh how sweet ^^
Ne znam ushte kolku glupi lugje kje zapoznaam -.-
Koj ve vrti be. Idam da si nankam i da sanjam samovili <3

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Abe site znaeme deka zhivotov e beden, ama ja sum ushte pobedna shto mu se zamaram.

Najbedna e bednava tema u koja bednata Tina sekad se bedira.

Bad e losh zbor.
Zameni go so "biatch" kje dobiesh mng pojaki4ka varijanta.
Mozhda 3 dena neam sednato na kompjuter. A da mi kupish eden i ko kje sednam da nema koj da me prekine usred gleanje film, ili da mi reche deka e kasno, pa da si legnam.
Ne e deka sekoj den gleam film ili sedam do 5 igram, ama mi se mozhe ednash nedelno.
Koj kretenski raspust kje bide ova. Patem, rechenicava 96431578% ti ja iam pishano i lani.
Site se kreteni, si imaat nekoi glupi fix idei u glaata, si mislat na Mars zhiveat.
Kako BooBoo's lover sho misli deka da protestirash za zashtita na zhivotnite e isto shto i da protestirash protiv policiskoto nasilstvo vrz Lugje. Neli, isto e?
Da, ushte edna vakva faca denes. Tipot sakal da raboti u crven krst i da izdrzhue familija. Oh how sweet ^^
Ne znam ushte kolku glupi lugje kje zapoznaam -.-
Koj ve vrti be. Idam da si nankam i da sanjam samovili <3
НА ти црвенко пошо си бљак

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.892
Поени од реакции
30.814
Here I go again...thinking about her :notworthy:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Хеј,

Пред многу години, Џокси ме праша, што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш? Јас му одговорив, дека сакам да бидам глумица, замисли. Го имам сето тоа некаде документирано и е мошне симпатично. Финтата е што, не се придржував до таа моја желба долго време и не ги развивав моите глумачки способности. Не знаев дека во едно време од животот толку ќе ми бидат потребни и ќе ми се најдат.
Не знаев дека повеќето се раководат според " Животот е мојот филм". Би требало да има Оскар и in real life за фантастични изведби.

Претпоставувам дека е тешка професија, дека бара голема посветеност, енергија, сценарија и што ли уште не, само режисерот на еден добар филм понекогаш не зима во предвид, дека самиот филм може да биде истоштувачки за гледачот, емотивно, психички, физички. Ама ипак, the actor gets the credits, гледачот е фасциниран од изведбата и сторијата и сфаќа дека ќе продолжи да биде гледач, бидејќи не ја сака таа страна од шоу бизнисот, актерската, истоштувачка за останатите потенцијални гледачи.
How ' bout a round of applause, standing ovation?

That was quite a show, very entertaining...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821

Кајги,
Вчера се бев во брзање, прво во те на факултет, после назад во гв се спремав за апсолвентската вечер-фризура, шминкање, едно друго па во ск на славење:) дојде тоа и помина. ама важно супер беше се изнаиграв и изнасликав:) а сега сум како пијана, значи повеќе од 10 часот не можам да спијам.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Вечерва сонвев дека сум се смирила со еден другар. И тогаш се разбудив. Надвор врнеше дожд со град како што не се сеќавам дека претходно во животов сум видела... и глупи мисли ми дојдоа на ум, од стилот на the beginning of the end of the world -.- bullshit.
И да, вчера конечно го гледав Fight club откако ми беше препорачан од неколку луѓе :D Јак филм е, especially for balls! Some people desperately need them...

P0zdR@v43

T

Torchyrus

Гостин
Аааа кајги ај да пишам и ја туа малце ко за последен ден нашколо годинава , малце ми е жал шо завршува годинава ама то е то нема да има веќе ладење со професорите со школските , али ај че дое 1 септември па тогаш дома ќе ми биде убаво и се така ... иначе денеска екипата шо дрмаме нашколо правиме софриче во едно ресоторантче блузу школото па ајде кој е за бујрум :)

I

Iblis

Гостин
Драга кајгана
Зошто ми се врти песнава во и низ глава, зошто баш сега кога спремам испит ме тера да мислам на други работи.
Знам требало со време да учам и требало памет во глава, ама песнава ќе ме убие, ме тера на неа да мислам.......

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга
стварно не ми е јасно зошто не тераат да одиме на школо денес, кога знам дека ќе не пуштат за 15 мин. и пак треба да се враќам дома. И тоа по жешкото.. леле :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom