Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19

Мислев е готово, ама не било.

p.s. Старите смајлиња подобри беа, i miss them.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Тактичко показна вежба Шетање :LOL:, а бе опушта бе тоа невероватно понекогаш или скоро секогаш. Па следува прашање 500 денари? 5000 одговорив :LOL: не им се гледа една нула на луѓево.

Па како одлучив така и така ќе биде, и на прашање зошто сега така, па затоа што така ми чине на куров има некој проблем со тоа? Сметка на куров не затоа што кога сме нервозни можи лошо да биде :LOL:.

Ииииииииииииии уживанција добро сум расположен си најдов кардиоваскуларни вежби добри ќе ги вежбам само ми треба доволно простор во собава да расчистам за скокање и за рипање :LOL:...

Утре не одам ваму треба да се заврши овде работава и тоа....

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Мала,
ја сум препотентна жена која што мсили дека нејзнинот каркатер е моќен! Со се печатните грешки! Marry me please!!! <3<3<3

Кај мене исто... сеуште неам желба да зборам со никого. Не сум добра, ама ќе бидам.
Ми фалат емот-иконките бе :pipi: :wub: :back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ај те молам кажи им на твоите драги членови дека Зајче е женско!!!!! Сите или брат или пер ме викаат ... Сеа и во тајтл ќе си стаам ... се напнав

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Одличен ден. Вакви сакам што повеќе... :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга,
Воа луѓево имаат среќа шо сум способна да трпам волку тортура, шо успевам емоциите да си ги спакувам за носење, а и што сум срцка.
Али еден ден...партали ќе летаат, and not in the good way.

Од другите вести - бејби мирисаше на прв бакнеж и на Магде и се допадна тоа.
мња

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајги

Колку и да се обидувам, неможам (или несакам) да сфатам некои фацки. Едната фацка ја „маваат“ филмови на ГОЛЕМО, другата фацка ќе ја прогласам за геј ако ништо не се смени за брзо време. :)
Денеска ми е потпросечен ден, отсабајле расположението ми падна после еден муабет и враќање во дел од реалноста од кој постојано бегам... ама не беше толку лошо. Ако не друго, бев на трчање, си го срушив сопствениот рекорд(не дека е голем, but still...), испуцав вишок енергија и сега сум океј.

А и покрај сите глупости на кои посебно денеска им обрнував внимание, си го сакам животот таков каков што ми е. Има многу повеќе добри работи за кои можам да го компензирам булшитот, и + да ми останат за расфрлање и луксуз :P

Да се спремам за спиење и се лансирам во креветче, мераци!
Те бакнувам тебе и сите кои ме сакат :P

T

theTinule

Гостин
Nesho a u?
Sve petki mi se, ne sum normalna.
Te lazham be, treba retardiran da si da nemash se petki kaj mene.
Si hejtam denes taka...Mi e gajle ^^ Utre u 7 trea da stanam nesho au.
Ja pochnav abc murders, i ne bila losha.
Mi se odi na more. A pak sum debela nesho. -.-
Cel den na shponski zboram. Ljabavo. O ti. Ljom. O budalj. Kushkoni teljefoni?
Ljelje. Ljom. Ne mi e dobro. Insomnia me puket. Ne mogu da zaspim oo, neshto se dogodilo.
Sakam da ne me oslovuvaat so shesnaesgodishnjakinja. U prolly didnt catch that.
Dragan4o e prekrasaan. Mng go upotrebuem ova, ja gubi prekrasnosta duri. -.- Kreten.-.-
Site okolu mene se srekjni, samo jas tazhna. Se raduem ja i za niv ama mi treba direktna srekja na mene.
Sakam da imam siva tashna. A si gleala I didnt know I was pregnant? :)
Epa ni ona ne znaela. 1800 e. Srce malo. ^^
Idam da spijam, mi se prispa nesho a u .

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке.

ми треба нешо ново, се мрдна цел месец учење, уште да ме израдуваат убави резултати од колоквиуми, да поминам најдобро у четврток ќе ми биде топ.
Мора промена малку, мора да влезам у форма, да се вратам у фраерската кариера.
АУАу ау ! треба да си најдам некоја типка

после испитов во чет, си ветувам ќе го посветам целото слободно време на себеси.
Имам доста работи да средам

еве една фраза која ми е на ливче залепена на шкаф

"Dear myself I am the best thing that can happen to you"

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
So, so you think you can tell heaven from hell? Ај да ви тргне и вас денот, иако мене и малце срце ме стега кога ја слушам. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, мојот омилен стих ever.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Драга бееее
дај исклучи се, остави ме да учам на раат!!!!
Полагам, алоооо.
И знам дека ништо не знам, како ке ме бидеееее...ке си го расипам август изгледа :place:
Да ти се пофалам само, дека многу сум забегана - докажано.
Ајде сега ке учам, а ти нема да ме замараш!!!
Ај мрш!:cautious:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Сакам да си купам нови патики, а сакам и едно фустанче, а можда и некоја маица да си купам... Не можам да ги трпам моите дома, периодов постојам за нив само кога треба да им направам услуга и слично.Мислам дека работите полека но сигурно ќе се вклопат во една коцка, се уште барам неколку делчиња кои ми фалат... Утре полагам руски иначе, си немам поима, ама се надевам дека пријателите на кои се потпрев ќе ми помогнат бар во нешто, знаеш, колку да не биде без ич. Уште два испита и јас можам да започнам да го живеам летово.Не дека сега не го живеам ама знам дека после ќе бидам уште поопуштена, освен ако не најдам некоја работа успат, за која патем секој ден барам во огласи али слабо ми оди...
Ти кажав накратко отприлика што ми се дешава, друг пат со повеќе детали:) Ајт!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
о на на уатс мај нејм, о на на уатс мај нејм
тик так он д клок оу оу оу оу
o на на на на на на на е

знам дека сакаат да ми стават лајк бај д веј, ама си викаат - овој не е доволно кул.
:notworthy:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom