Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Нусе,
Полагам денес! Прв кољоквеум (така на и-мејл ми стигна). А следната недела имам уште три, че го пукам многу! Меџународно!
Ми се иде на гости кај сестра ми бе па! Не знаеш колку многу! Сакам, сакам, сакам!
I appreciate your patience while listening to my brainfarts.
Тенк ју вери мач.
Идам да поФторам.
Второ одељење.
Чао.
Н.
.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ме здоболе мене за А1 и остали срање телевизии ... фала и кај вас!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Немам доволно кредит за да го завршам разговорот, ама сега ќе го земам другиот шо е на претплата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ништо зафатено е тој се јави заебана работа :icon_lol:. Еј на пријателот со количката што собира старо железо му го даде сариот ауспух и старата чешма се изненадив, тоа сигурно многу му значи стално ми бара цигара а јас морам стално да се бранам дека сум непушач....
На мојата забелешка да го смени педерот од телевизор барем додека јадам, добив одговор дека Алириза не е почнат :pos::pos::pos::pos::pos:, немало што да се гледа :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Ооооооооооооо добро е:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Медалот има две страни! Конечно сфатив! Лошо е што јас сум тажниот дел од приказната!
Драга гит сега, имаш друга работа :xmas1:

п.с. колку тапа ден беше вчера...

P

PewDiePie

Гостин
Врага......................

Вечер нигде хоме свит хоме,не можам гнасно ми е времено а и напорна ми беше неделата така да пре би да се одморам како човек.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
драга да ти кажам преку кур и од а1 и од сител и од канал 5.. секоја минута го дрват за дешавањето пред а1 вака било така било неможе човек да слушне никакви други вести.. ме интересираше што се случува со северна и јужна кореа ама од нашве битанги неможеш подалеку од А1 да видиш... мизерија! ке мора да гледам на хрватскава или на некое српско каналче...
П.С времево е ептен тапа драга.

С

сашенко

Гостин
Драга, интернетов ми е ужас.Не се криви тие јас имам сметки за плаќање.Кога ке помислам што добивам за тие пари ич не ми се плаќа.да тибам и он.нет и сметки више.Едвај ми отвора форум интернетов 5 минути чекам за reaload не е фер.Нека ми стават камата на сметка и ке ја платам а вака ми го успоруваат интернетот и сега 5 дена ке се мачам овде.На телевизија ништо нема асално да се гледа, овија од А1 си умислуваат којзнае кои се и што се и за кого работат.Па се понашаат како шмизла коа ке и скрши нокт некој.Утре планирам да одам до библиотека и да земам нешто да прочитам зашто не планирам да си упропастам викенд заради нет и телевизија а баш ми е погодено времето за дома да правам нешто.Дај предложи некоја книга те молам :se_ molam:se_ molam:se_ molam:se_ molam, ама само ако не ти е тешко.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
e kajgano kajgano do sega pedeset komentari im napisav na oficialnata strana na a1 ni eden ne objavija pa ak rekov ke si popisam kade sto lugeto slobodno nekogas pisuvaa na razni temi vo vrska so politika i vesti vo makedonija gledam ste gi klucile site temi oklu a1 pa taka nema so glava vo stis da odam ne otvoram nova ali znajte kajgana ne e istata koja jas ja znaev

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Таман кога помислив дека сум подзаборавила, се разбуди, повторно . . .

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драга
Се се менува, се е промена. Дури и да не моеш да се уходаш некако. Баш нешо праев муабет дека припаѓам во последните генерации со оноа, вистинско детство. Шо праат денешниве дечишта, освен играње дота и покер, дремење на нет и учење ‘хакерски вештини‘? Играат клик - клак, толку им е капацитетот. И шо со тој излаз до ‘кога сакам‘ и со виткање џолиња у џаначки ќошиња. И као моеш да замислуеш идила? Оноа семејна идила? У стилу син ми ќе биде кошаркар, ќерка ми балерина. Да не ги набројувам епитетите кои ги очекуваат. Или ќе станам Хитлер. Ќе ги вратам времиња уназад, кои ја не сум ги ни помирисала. Се си се распаѓа, Драга.
Факт е дека си живееме у дигитална ера и ми иде да ги затепам другаркиве коа ми праат муабет за виртуелни типови од фејсбук, као се испозамарани и дали да излезат со оној шо има попрофи профајл сликица од другиот. Мислам свашта. Ми фали она олдскул другарување, коа ми тропаше на прозор цело маало и идевме да играме шуто. Коа праевме бункери, а не нет групи. И знам дека размислувам како антиглобалиста. А ми годи глобализацијава до моментот коа не удира у психа.
Коа заменуеш телефон за емесен и коа наместо директно да напраиш муабет, глеаш у кои групи се зачленил.
А коа стварно ти треба не можеш да најдеш еден мочан проект за бодчиња :pos:
Тужно е Драга, многу..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Последниве неколку саботи уопште не ми изгледаат како саботи. Ненаспана, со подочњаци до колена, ама среќна сум да сибеш векот. Среќна.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга...

Иако пред неколку часа бев најсрекното суштество на планетата сепак пак главоболката дојде и ми го уништи комплетното расположение.
А згора на се и љубомората во себе.
Не ми замерувај,ваква ке бидам уште 2-3 дена а после мамата ке е.ам на се :icon_lol:
Aj фала.

Член од
3 октомври 2010
Мислења
28
Поени од реакции
10
Кајгииии...
Ја само да те поздравим нешо многу сум весела незнам заш се надевам дека ќе ме држи ова подолго... Инаку идем на роденден вечерва па ќе ти кажем утре како сум прошла :pipi::smir:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Пред некое време почнав да размислувам за нешто многу сериозно. Не за пари, туку едноставно да сум што подалеку, што понастрана. Доколку тоа се вика бегање, тогаш ДА, јас сакам да побегнам! Сакав се` да биде поинаку, ама штом се`отиде низ вода, штом другите донесоа одлука место оние што треба, тогаш таму дефинитивно ќе биде подобро, ако ништо друго знам дека почнувам од ново и ќе се потпрам на себе. Тука не знам што би правела, не можам да се вклучам во ништо. Можеби не сум доволно заинтересирана, можеби пребирам, можеби... 1000 зошто, 1000 затоа! Под ова сонце секој си има своја среќичка, само треба да се потруди да ја најде. Штом мојата не е овде, ќе ја бараме на друго место, мора да е некаде.
Драга Кајги, денес денов беше одличен за зјапање низ прозор. Ајт` сега, гит` таму, Џериме едно!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дојде П. на гости и одма тежок живот нема пари ова она, и му пуштив мелодиче што го видов овде на форум и на пола мелодија ми вика чудесии сум правел :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Ја го ја тоа што прави чудесии:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom