Паше...
Ти немаф пишано одамна, ни овде ни нигде па си реков ај малце...
Толку се нервирам од сабајле то е чудо едно. Станав во 7 а умрена сум за спиење и не можев да презаспијам.
Сонот шо го сонвев.. пубо да не ти го раскажвам, стварно немат поглупи соној од мојве во последниов месец. Верви немат.
Филозофија пак, за Исус и христијанството учиме и не ми се ојт ни на филозифија ни нашколо ни нигде. А требит и до Југотон да појдам после часој. Шо имаше ова врска?
Ни Охрид дури не ми се ојт викендов.
Иначе претходниов викенд ногу убо си поминав и си се изнаспав успат и отварав туна со шајка и чекан. Кој ко мене?
За пола сат праење дупчиња едно по едно (од ко ми се одјаде) си го заработив оброкот.
Физика исто требит да поправам. И глупости.
Ти како ми си?
Е да. Ќе одам вечер по 943242395245892734923423 пат да си барам чизми и се надевам ќе најдам некој шо не се ко мечју нозе или со некој опрани шпицој и така.
Ми фалет иначе ногу љуѓе порано шо сум се дружела ама некако испораспаднати се друштвава и никако не мојме да се собериме тие шо порано најубо си поминвевме ама ај барн а делој ги глеам, моеше и ич.
Нова Година нит знам кај ќе прам нит нишо ама знам дек сакам црно фустанче. <3
Го видов гатхејтас пред некое време си учуфкаше в автобус. <3
Друго од изминатиов период не знам шо да кажам пошо ногу беше и не ми теквит баш се и ми се пијат и така.
Му ветив на Џимче дек ќе го сликам то чоечето ама уште не го иам видено и ко ќе го видам потака не ќе можам да му речам и дрш.
И ми се јадет мандарини ама ме мрзит да ги изљупам.
Да не прам муабет пак дек со Натка не се иам асолно дружено од пред година негде и глупо ми е во врска со то и праефме и муабет и пак си продолжвиме.
Ни со Теа неам време убо да се видам освен нашколо.
А најтрагично од се е шо стварно нишо не прам и не знам како не ми стигвит времево.
Станата сум нешо нафлегматично, најмрзливо и најсешиетакво суштество и ногу се нервирам.
Ми се патуват негде.
Ај да си зеам мандарина сепак.
И ми се јајт тост од кј Тете и ќе си гнетам наодмор, шомуебишматер, шо би рекол тато.
И пак ми се ојт Св. Илија. Забавно беше.
Ај нек дојт слободно зимски распуст.
Убо доста зборвам пошо стварно нема да престанам, само уште да се пофалам дек најуспешна учебна година ми е ова до сеа и тољку.
Ај позки мозки.
Еј, еј!...Чао.
Стварно не е смешно ова појќе.