Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Конечно дома се прибрав :) т.е лажам пред 1 саат сум дома,ама се купев!
Денот одличен и многу шетлив :)
Првин бев со Тетовчани на кафе,па потоа заминав по цурата у Скопје да ја земам и си заминавме во село кај баба ми да ја запознае..потоа заминавме во планина да прошетаме низ чистиот воздух,па потоа со братучед ми и она дојдовме во град на по уште едно кафе,и така се стемни и ја однесовме неа назад во Скопје.
И ејј мури,вчера забраев да ти се пофалим дека за прв пут сум пробал мохито,и да ти кажем дека многу ми се свиѓа,малу те удира у глава али океј е :)
Што значи викендов ми беше незаборавен !!!
А пак најтрагично е што немам нишо научено за денес веќе,а имам 1 тест и едно испрашување.Ај на тестот ќе препишам нешо,ама испрашувањето мури..:(
Така одам малу да учам за испрашувањето и да спремам ливчиња за тестот..:)
Ајт ча0..:back:

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Драга...

Луге без работа,што да правеш,ги жалам=):smir:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги...

Во теорија, 2 часа > 22 минути и 16 секунди.
Но, во праксата на преводите, 22 минути = 2 часа.
Confused?
Neither am I, neither am I...

Поз4е. :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не го слушам типов али
:pos::pos:
Ајт :salut:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Амори

Леееј, не знаеш шо напраиф денес..лелелелелелле...немаш појма...
Многу сум храбра денес значи, ич не ми фуфеше денес.....
Многу, многу сум...сфарно сум ѕвер бе да си оваквам..
Знаеш од коа собирам храброст да слушнам една песна...
Боооооооооооооог знае од коа.. Коа ми идеше на ред у плејлеста одма ја мењав...
Наслов коа и глеав ми се превртуваше желудник...
Па тоа еден налив на чувства и емоции ти имаф... Ама денес викам, мора да ја слушнеш цела па ако треба и да ти дое вена да исечеш..
Ми дое 1 суза ко божем, дојде и си замина веднаш.. ама не бе не, коа сум храбра едноставно тоа ти е!
Уфффф, се осеќам ко цело Ѓорче мое да е.... Доста е еднаш ко за почеток..може некоаш ќе можам да ја слушам без ниту една емоција или спомен..
:icon_bigg

Ееееееееенивеј...
Леј каоф ден сум имала... Тоа со зборови не се опишува..ни слика ни нишо...
Џабе ти е..
И од тоа кодовите твои форумски да ми извадиш, пак нема да може да се опише, џабе ти е...
Не бе, те лажам.. Пола ден ми беше досаден, ама другарта половина...
Вау.... неделата беше.... ВАУ! ... фонт 7 вау!
Океј, беше малце жално.. многу смешно ама ипак..забавно!
И то...да ти запечатам ја!
:)

Многу смајлиња...
пријатно! :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.691
Поени од реакции
34.207
Драга Кајгана, Магде го слушала Џастин Бибер денес пак.

So, what's new?

Те сакам. Омилениот ти, wot.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.909
Поени од реакции
726
Значи дефинитивно човек е човек,и само он те разбира како што треба, се друго од типот на статуси на мсн и фејсбук е absolute shit....................

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драгице
Сума од хитови, ненаспани комбинации, превртливи зборови, лоша поента
чудни вибрации во поглед на алкохолот, сад ме видиш сад ме не видиш работава..
Нека се опраи работава, да фатам една константа па да си терам.. али нејќе бе, ми иде контра.
Плави чорапи, изгризани нокти(оу не изгризан бил лакот само) хорор на сител, патетично давење, вџашеност од побратимот
Кучето ми го фатило креветот, мене не ми се учи, рано да станам нема да сакам, и со нетов има сад ме видиш сад ме не видиш, поминат лимит +5, па пушта срце опет и опет.. Мамето, деконцентрира.

Не ми се праат дијалози. Сакам сама да си зборам.

Денес у маало имаше свадба, се омужи и старата мома. Уше сестра и‘ да се омужи и ја ќе почнам да се надевам на бајки и принцови, коњите се клише, интересни се врапчињата. Ма, ќе ги запалам птициве, ме потсеќаат на лето. А овие моиве стариве се бркаат ко муви пред јашање. Дури и незгодно ми паѓа да налетувам на некое dirty talk-Че.

Убаво ми е, ќе остане :)

И то, почна ногата да ми се здрвува по не знам кој пут вечерва, ми се кска нешо, али ај селфконтрол малце, лето иде... и така.
Ај чао :back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Држи среќа, потребна ќе е.:smir:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
главава ми прска, ми се спие, ми се јаде и жеден сум, утре правам тест и имам 2-3 испрашувања, а јас сум си седнал на компјутер. каков човек сум јас? :toe:

пријатно :back:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драка
постепено си фаќам нови пријатели, а старите ги откачувам. не, не сум јас виновен за ова туку тие :tapp: ај кој ги дупи бе? поќе ми е жал за старине, искинати, зелени чорапи од колку за нив...........иначе за 15 мин. треба да сум на школо ама ме мрзи да одам..........

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга...

Одејки денес кон автобуската станица поминав покрај градинката и ги гледав малите весели дечиња кои си играа со топката...За момент се навратив во моето минато и посакав бар за миг и јас да сум на нивно место,да си играм со топката и да се смеам на сет глас.Колку е убаво да си вечно дете,без грижи и проблеми.Да не мислиш кој што ке ти рече.Да не ставаш во мисли што ке носиш за утрешниот ден во училиште или пак в град.Им се восхитувам на безгрижните.Колку ли е само убав таквиот живот.
A сега во себе носам измешани чуства...чуства на љубов и омраза.
Драга,кажи ми што е за тебе вистината?дали постои или денес сите лажат.Одговорот го знам ама сакам да слушнам твое мислење.
Зошто некои избегаваат да ги решат проблемите и да ги сослушат и двете страни што имаат да кажат.
Патем денес денот е депресивен.Се спрема да заврне секој момент.А јас умирам од глад.Ако поседам овде уште малку ке заборавам да јадам...

Чаоска:back:

Z

ZeroStyle

Гостин
Драга Каигана,

ми се налути:(
Зошто мораше да има ваков крај :toe:
zz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom