- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 454
ДраКа..
Конечно дома се прибрав
т.е лажам пред 1 саат сум дома,ама се купев!
Денот одличен и многу шетлив![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Првин бев со Тетовчани на кафе,па потоа заминав по цурата у Скопје да ја земам и си заминавме во село кај баба ми да ја запознае..потоа заминавме во планина да прошетаме низ чистиот воздух,па потоа со братучед ми и она дојдовме во град на по уште едно кафе,и така се стемни и ја однесовме неа назад во Скопје.
И ејј мури,вчера забраев да ти се пофалим дека за прв пут сум пробал мохито,и да ти кажем дека многу ми се свиѓа,малу те удира у глава али океј е![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Што значи викендов ми беше незаборавен !!!
А пак најтрагично е што немам нишо научено за денес веќе,а имам 1 тест и едно испрашување.Ај на тестот ќе препишам нешо,ама испрашувањето мури..
Така одам малу да учам за испрашувањето и да спремам ливчиња за тестот..![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ајт ча0..:back:
Конечно дома се прибрав
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Денот одличен и многу шетлив
Првин бев со Тетовчани на кафе,па потоа заминав по цурата у Скопје да ја земам и си заминавме во село кај баба ми да ја запознае..потоа заминавме во планина да прошетаме низ чистиот воздух,па потоа со братучед ми и она дојдовме во град на по уште едно кафе,и така се стемни и ја однесовме неа назад во Скопје.
И ејј мури,вчера забраев да ти се пофалим дека за прв пут сум пробал мохито,и да ти кажем дека многу ми се свиѓа,малу те удира у глава али океј е
Што значи викендов ми беше незаборавен !!!
А пак најтрагично е што немам нишо научено за денес веќе,а имам 1 тест и едно испрашување.Ај на тестот ќе препишам нешо,ама испрашувањето мури..
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Така одам малу да учам за испрашувањето и да спремам ливчиња за тестот..
Ајт ча0..:back: