Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Клин со клин се избива

Драга моја,

Од 20.05.2010 година - ветив - а ова е мојот фаворит - вака се чуствувам - супер - по подолго време

T

TaMчЕ

Гостин
Срцееееееееееееее спиена сум 2 саати ..учев до сеа од два саат со прекин од саат и пол другото турбо ...и сеа пак седнувам :vozbud:
не могаам вишеее срцееееееее спаси мееее :(:(:( сакам распуст готово скренав не можам :(:( само едино му се радувам утре на Парк после напорните часови во школо :je: :je: :je: :je: пиењеее друштво смеење конечно опуштена атмосфера :je: :je: :јe: и да Ацко ќе дое :je: :je: :je: :je: мерацииии ...
иИиИииииИ најмерачкото нешто уште само 6 напорни дена и фрииииииидооооооооооооооооом :je: :je: :je: :je: :je:
ајде се враќам на реалноста и книгата што ме чека -.-
волим те Жолткоо

R

Razorblade Kiss

Гостин
Очите ми се крвави,снагата ми е како бањарка на центрифуга,на главата имам цел Таџ Махал,одозора па и господинот мој е болен....оф маки тешки големи,немам сили ниту да се довлечкам и да легнам во негова прегратка а ми треба тоа очајно.
....а сепак ти пишувам тебе,е**го.:pos2:
Сепак,слатко е :) Се гордеам со себе си и со својот висок успех,прогласувам 4 месечен факинг одмор.
Колоквиуми,вие сте многу згодна работа :)
Гушкање шетање милување,посетување на најмилите,освојување на врвови со тебе...:back: па ако се биде во ред ќе соберам и по некоја школка. Ако не ме изедат рибите од што сум бела.
Ма што ми е гајле.
Стопен сладолед од чоколадо,прокапан на цветните пижами,релаксација,јагоди кои чекаат да се љубат.
Мрзлив наплив на инспирација на кој му спуштам ролетни,очиња,заслуживте. Утре е нов ден.
Мх веќе не знам за што да се фатам утре.

И од што имам премногу да кажам ќе си зачувам нешто за себе,а можеби и за друга „драга кајгана“ прилика.

C. на латиница.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Драга

Готово е....одсега само опуштено :)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.526
Кгн.
Кога почнав да одам на стадион и ги направив првите чекори како УЛТРАС немав подржка од никого, кога прв пат ме затворија немав подржка, сега после толку години на стадион сеуште некои луѓе не ме разбираат.И да се родам уште 20 пати мојата религија ќе биде ЦРВЕНО-ЦРНА.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Тетекс у Европа ејјј !!:vozbud::vozbud::vozbud:
По пристигнување од Скопје,се упативме кон плоштадот да ги пречекаме играчите и да славиме..:vozbud: се на се јакооо беше !! :vozbud:
Те поздравувам со песниве:
И денес како ме изнервира едно професорка аууу..:nerv::nerv::nerv: како сакав да и кажем 2-3 збора,али неможам :(
Ајт биди ми поздравена..:back:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Амури

Биваше ли бе на 27 степени да кренам температура м?
Не можам да спијам од што ме боли глава, а не можам ни да дишам од што ми е затнат носот амн
Лошо ми е...
Ми се спие а не можам да спијам
Збеснав!!!!!
Ми фалат мочлите мои:back::back:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги,

само ова да знаеш:

Torrents; can't download them, can't live without them. :)

Толку,
поз4е.

Z

ZeroStyle

Гостин
Спиен сум само 1 саат зошто ми текна да учам хемија во 4 сабајле!
Сега неможам ни да одморам, пак ќе треба да искачам. Се осеќам како пача :(
zz

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Се прашувам дали ова ќе заврши?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Море она проклетство ни ѓаволот не го зема.
Да цркни,да се мачи дур да умрит да дајт Господ златен.
Будала,сакапана,проклета,крава,офца,свиња,магарица се во едно место.
Да пукни,аир да не види во животон.
Од црнци да не куртулит.
На погребон да и ја пеат "Остани џубре до краја".
Да се искршит дур ојт,автобус да ја згазит,инвалид да остани,да се парализира да немојт уста да отворит.
Кучка смрдена.

Незнам уште како некој не ја имат убиено.

И така ти викам Кајгано, од онакви луѓе ни во пеколот неможат да ги примат.

Фала шо ме сослуша.

P

PewDiePie

Гостин
Варага............

Ајде уште малку па ќе одиме на заслушен годишен одмор :vozbud:
ама додека да заврши тоа ќе пцојсам
денес добар ден може да се каже

T

theTinule

Гостин
Кајо!
Кај си ма ти??
Оф се осеќам секако во моментов.
Тажна, среќна, збунета, исплашена....ЛЕЛЕ!
Вчера се искарав со моите и затоа сум тажна.
Среќна сум пошо ми пиша ЦАЛЕ! Се вратил од Америка! АААА! Се надевам вечер ќе го видам!!!
Збунета сум пошо незнам како да се понашам кон останатите...од што се оптеретувам со едно нешто незнам еден муабет да сврзам...
Исплашена сум ради испитот у вторник...а
Ајде позитивна мсила Тино! Шо е ова? Каков страв? Уживај си. Прекрасно ќе отсвириш!
Се надевам...
Ајде Кајо...отидов xD

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
ух како сум се одморил. кога легнав во 11 дури сега пред малку станав :pipi: одма од школо дојдов ја фрлив едната тетратка што ја носев и право в кревет, дури заборавив да јадам. сега малку да се расоонам па одам надвор на воздух. и така денеска цел ден во спиење ми помина така да не знам со што би можел да ти се пофалам. ај :back:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

ПРЕКРАСЕН ДЕН!!! Успешен ден, премногу успешен ден! Сакам вакви денови брееее иако сум преморена и ненаспана, пак имам енергија. Драга Кајги спиев само 3 саати за два, три дена (ако го броиме и денешниов) ама вредеше. Мерак ми е што им докажав дека бев во право кога викав и кога ги напнував, успеаа, се докажаа, најдбри беа! Тоа е мојот тим, дечките кои ми се лутеа, кои плачеа од мене, кои бегаа од мене денеес дојдоа и ми кажаа дека бев во право и дека заради мене се онаму каде што се! С У П Е Р! Не дека докажав дека сум во право, туку дека успеаа со максимум поени :salut: се пореметив од радост, глумев `ко демек имале грешки и замисли ми ветија дека ќе се трудат да ги поправат :pos: :pos: :pos: дечкиве се топ кога ќе сфатат дека не се во право :pos: не ги малтретирам веќе ја сфатија поентата :pos: повеќе сум радосна дека за некоја друга работа за која немав врска успеав многу повеќе, успеав како да сум го работела тоа, си ги знам грешките, ама сепак успеав. Дебела да си знаеш дека деновиве многу ми недостасуваше. Официјално почнувам да ја пишувам онаа досадата и ќе ме има ама помалку, мора да се средат некои работи. Заради туѓо доцнење ќе пропуштам некои работи ама... ќе има други шанси. Денес се запрепастив од себе, сум почнала да се перчам на комплименти ма! Леле крш сум станала :pos: колку што влијаев јас на пајташине така и тие влијаеле на мене ма :pos: сега кој прифаќа негативни, кој позитиви работи не е важно, важно е што си влијаеме :pos: :pos: :pos: се запрепастив :pos:

Драга Кајги цел ден ми се врти у глава I don't want to miss a thing и Туго, несречо :pos: :pos: :pos: сите ги збрлавев начисто ма :pos:

Пуздрафф

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom