Драга Кајги,
ПРЕКРАСЕН ДЕН!!! Успешен ден, премногу успешен ден! Сакам вакви денови брееее иако сум преморена и ненаспана, пак имам енергија. Драга Кајги спиев само 3 саати за два, три дена (ако го броиме и денешниов) ама вредеше. Мерак ми е што им докажав дека бев во право кога викав и кога ги напнував, успеаа, се докажаа, најдбри беа! Тоа е мојот тим, дечките кои ми се лутеа, кои плачеа од мене, кои бегаа од мене денеес дојдоа и ми кажаа дека бев во право и дека заради мене се онаму каде што се! С У П Е Р! Не дека докажав дека сум во право, туку дека успеаа со максимум поени :salut: се пореметив од радост, глумев `ко демек имале грешки и замисли ми ветија дека ќе се трудат да ги поправат
дечкиве се топ кога ќе сфатат дека не се во право
не ги малтретирам веќе ја сфатија поентата
повеќе сум радосна дека за некоја друга работа за која немав врска успеав многу повеќе, успеав како да сум го работела тоа, си ги знам грешките, ама сепак успеав. Дебела да си знаеш дека деновиве многу ми недостасуваше. Официјално почнувам да ја пишувам онаа досадата и ќе ме има ама помалку, мора да се средат некои работи. Заради туѓо доцнење ќе пропуштам некои работи ама... ќе има други шанси. Денес се запрепастив од себе, сум почнала да се перчам на комплименти ма! Леле крш сум станала
колку што влијаев јас на пајташине така и тие влијаеле на мене ма
сега кој прифаќа негативни, кој позитиви работи не е важно, важно е што си влијаеме
се запрепастив
Драга Кајги цел ден ми се врти у глава I don't want to miss a thing и Туго, несречо
сите ги збрлавев начисто ма
Пуздрафф